|
Bildirim
s.g disney :S
|
Atatürk düşmanlarını kullanmadım kullanmam.
|
Dizi seyretmeyen birisi için gereksiz para. Apple tvden film kiralarsın temiz izleyip çıkarsın. Bir ayda 134 TL film izleyeceğinizi zannetmiyorum. Bir film kiralama 4.99 TL. Bir ay içinde 27, 135 TL ediyor. Filmden bu sayıdan fazla seyreden birisiyim dersen o zaman al.
Bizde nalet tüm üyelikler var. Kardeşlerim boşuna para saçıyor. En komik olanı hala Apple Tvden film kiralamamız.. |
Amazon prime hariç aboneliğim yoktur.Onuda kargo avantajı için tutuyorum.
Çoğu İçerikler bana hitap etmiyor dizi ve film platforumları ergen avlama peşindeler ve onlara göre içerikler oluşturuluyor. |
Disney+ üç hayırla uğurluyoruz
|
Onlarda esnaf sonuçta pazarcı 5 tl aldığı urunu pazarda 30 tl ye satarsa bunlarda boyle zam yapmakta haklı
|
Konu Disney, Netflix falan değil zamları yapanlardan ziyade zamlara sebebiyet veren hükümeti eleştirebildiğiniz gün bu ülkede umut var demektir ama gel gelelim neden fiyatları yükseltiyosunuz diye marketteki kasiyere bile saldırılan ultra cahil ülkede Disney in zam yapmasının gayet normal olduğunu anlamaları çok zor
|
ermeni yalayıcılarına ve atatürk düşmanlarını boykot ettiğim için beni ilgilendirmeyen bir durum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko35/5 -- 14 Şubat 2024; 12:32:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |