Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Hocam soruma cevap alamadım.

Hemen cevap veriyorum dostum gözden kaçmış.
    Dostum ben alışveriş merkezlerine pek gitmiyorum.
    Lakin dediğiniz doğrudur.
    Kent akvaryumu açılacakmış.

Eyvallah kardeşim.Ayrıca açtığın bu güzel konu nedeniyle seni tebrik ediyorum.Arada bir kaç çöp mesaj çıkıyor onlarla muhattap olmamak lazım.Şikayet edin adminler gereğini yapıyor zaten.
  • Yere düşen zürtleri napıosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyMeat

Yere düşen zürtleri napıosunuz

Daha ciddi sorular sorabilirsin dostum.
    Bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: HolyMeat

Yere düşen zürtleri napıosunuz

Daha ciddi sorular sorabilirsin dostum.
    Bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Nisan ayında Diyarbakırdan bir araç almayı planlamıştım. Satıcı ile anlaşmıştık. Bana, aracı almak için kesinlikle Bingöl üzerinden gelme deyince, tırstım resmen.
    Diyarbakır'a giriş-çıkışlarda hemen yer yöndeki yollarda devletin resmen bittiğini-olmadığını, can güvenliğimiz için ya uçakla Ankara üzerinden gelmemizi, ya Diyarbakır
    seyahat firmaları ile gelmemizi istemişti. Gitmek sorun olmasa bile dön(eme)mek de vardı!

Aracı Erzuruma getirmesini devir teslimi Erzurumda yapmamızı teklif ettim "Kesinlikle olmaz" deyince vazgeçmek zorunda kaldım.

Olurda bir gün yolumuz oralara düşerse diye İstanbuldan aldığım aracın plakasını da değiştirmedim. 25 plaka ile Diyarbakıra gitmek macera diyor tanıdıklarım.
    34 de öyleymiş.

Size sormak istediğim Erzurum veya çevre illerden Diyarbakıra gidip gelmek güvenli mi? 25 ve 34 plakalı araçlara hala saldırıyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

Nisan ayında Diyarbakırdan bir araç almayı planlamıştım. Satıcı ile anlaşmıştık. Bana, aracı almak için kesinlikle Bingöl üzerinden gelme deyince, tırstım resmen.
    Diyarbakır'a giriş-çıkışlarda hemen yer yöndeki yollarda devletin resmen bittiğini-olmadığını, can güvenliğimiz için ya uçakla Ankara üzerinden gelmemizi, ya Diyarbakır
    seyahat firmaları ile gelmemizi istemişti. Gitmek sorun olmasa bile dön(eme)mek de vardı!

Aracı Erzuruma getirmesini devir teslimi Erzurumda yapmamızı teklif ettim "Kesinlikle olmaz" deyince vazgeçmek zorunda kaldım.

Olurda bir gün yolumuz oralara düşerse diye İstanbuldan aldığım aracın plakasını da değiştirmedim. 25 plaka ile Diyarbakıra gitmek macera diyor tanıdıklarım.
    34 de öyleymiş.

Size sormak istediğim Erzurum veya çevre illerden Diyarbakıra gidip gelmek güvenli mi? 25 ve 34 plakalı araçlara hala saldırıyorlar mı?

21 plakadan çok 34 ve 06 vardır burada.
    25 plakalı olmak neden sıkıntı yaratsın.
    Diyarbakırlı olup;34,06,25 plaka kullanan pek çok insan var.
    Bingöl ve Urfalıları sevmiyorlar. Belirteyim.(Bu sevmeme durumu size şiddet uygulayacakları manasına gelmiyor. Çok fazla içli dışlı olmazlar,ayrıca bu tavrın altında yatan neden daha çok siyasi/politiktir)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8EF5824CF

quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Buket lahmacun tatlises lahmacun duruyor mu hala?Bir de seyrantepe lojmanlari nasil oldu anlatsana biraz

Tatlıses kapandı. Buket hala duruyor. Aslına bakarsan sadece durmuyor. Sahibi trilyoner oldu. Bildiğim kadarıyla sadece d.bakırda 13 şubesi var. Ve lahmacunları halen çok çok iyi.

Alıntıları Göster
    Önyargılı değilim ve düşünüyorum da oradaki insanların yüzde 65'ine hayatımın hiçbir döneminde kanımın ısınacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolores O'Riordan

Önyargılı değilim ve düşünüyorum da oradaki insanların yüzde 65'ine hayatımın hiçbir döneminde kanımın ısınacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Ortadoğu ve güneydoğuya nükleer atsalar bir gram üzülmem,dünya temizlenmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Ortadoğu ve güneydoğuya nükleer atsalar bir gram üzülmem,dünya temizlenmiş olur.

Sen öl hiçkimse üzülmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asker ve memur çocuklarına yapılan tehditlerden haberin var mı? Askerler rahatça gezebilyor mu hamile eşinin yanında pazarda vurulan astsubay olayından sonra?

Not: 5 sene diyarbakırda kaldım asker çocuğuyum. Ailem hala orada.

Edit: Mesajımı eksileyen kim çok merak ediyorum. Gerçekler zorunuza mı gitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanthidan -- 2 Aralık 2014; 18:23:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Buket lahmacun tatlises lahmacun duruyor mu hala?Bir de seyrantepe lojmanlari nasil oldu anlatsana biraz

Tatlıses kapandı. Buket hala duruyor. Aslına bakarsan sadece durmuyor. Sahibi trilyoner oldu. Bildiğim kadarıyla sadece d.bakırda 13 şubesi var. Ve lahmacunları halen çok çok iyi.

Alıntıları Göster
    Mesajım bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: maeglin_palantir

quote:

Tükendiğiniz gün emin ol herşey daha iyi olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Allah ırkı ne olursa olsun yanlış düşünen at gözlüğüyle etrafına bakan bütün insanları islah etsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allah ırkı ne olursa olsun yanlış düşünen at gözlüğüyle etrafına bakan bütün insanları islah etsin

Alıntıları Göster
    Güzelmiş. Fotolar için teşekkürler emek sarfetmişsin. İyi şehir, hoş şehir ama bir Antalya değil.

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi)
     Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 2 Aralık 2014; 20:34:29 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende diyarbakırlıyım soru varsa alabilirim .sen diyarbakırlımısın yoksa ordamı yaşıyorsun ?

• Ben futbol oynadığım dönemde yani 2007 yılı gelmiştim.Lise birdeydim. Tam hatırlayamıyorum.Futbol sayesinde çoğu ilimize gittim.Benim fakir zengin ayrımı en fazla gördüğüm şehirdir.Ayrıca sert top oynuyorlar ama fiziki anlamda yetersizlerdi.Asabi olmalarından dolayı maç esnasında takımca hakimiyetlerini kaybediyorlar.Ayrıca öyle dışardan görüldüğü gibi değil güzel bir şehir.Çoğu batı iline göre daha modern yerlerde oturuyorlar.Gördüklerim arasında gençlerin en büyük yanılgısı kendilerini bir amerikan gettosunda yaşıyor gibi zannetmeleri.

not:Trakyalıyım ama bu ülkenin cenneti karadenizdir. İnsanıyla doğasıyla tertemiz ve hür.
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Antalya da çok güzel dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Asker ve memur çocuklarına yapılan tehditlerden haberin var mı? Askerler rahatça gezebilyor mu hamile eşinin yanında pazarda vurulan astsubay olayından sonra?

Not: 5 sene diyarbakırda kaldım asker çocuğuyum. Ailem hala orada.

Edit: Mesajımı eksileyen kim çok merak ediyorum. Gerçekler zorunuza mı gitti?

Bu yazdigina verecekleri en iyi cevap sehirden guzel bir foto atmaktir.ben bir mesajimda boyle bir gercegi yazdim adamlar hala guzel sehir fasolar anlamaz diyorlar.yani farkli dilden birisi ile daha iyi anlasirim.karsinda ki insan art niyetli olunca anlasmasi zor oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeREli 34

bende diyarbakırlıyım soru varsa alabilirim .sen diyarbakırlımısın yoksa ordamı yaşıyorsun ?

Diyarbakır'lı değilim. Burada çalışıyorum.
  • İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    Geçen bir soruma cevap vermiştiniz, o zaman müsait değildim...
    Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Geçen bir soruma cevap vermiştiniz, o zaman müsait değildim...
    Teşekkür ederim

Rica ederim, Diyarbakır'da isen gel Şarap ısmarlıyayım.
    Herkes çay ısmarlar ben Şarap
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.