Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama hep batıda büyüdüm, hani oranın geleneklerini yada herhangi bir kültürünü hiç bilmiyorum.
    Şimdi diger yorumları okuyup sinirlenmek istemiyorum, doğu anlatıldıgına göre müthiş biryer benim gözümde.
    Çünkü benim gibi çok doğulu arkadaşlarım var, hepsi çok sıcakkanlı.
    Gerçekten başka insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Geçen bir soruma cevap vermiştiniz, o zaman müsait değildim...
    Teşekkür ederim

Rica ederim, Diyarbakır'da isen gel Şarap ısmarlıyayım.
    Herkes çay ısmarlar ben Şarap

Sağol alkol ile de aram yok desem yeridir ama menengiş kahvesi ikram edebilirim Hatay a gelirseniz
    Bir de mümkün ise kaçak çayı Türk çayı ile karıştırın ve demlemeden önce sıcak su ile yıkayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cidden faydali bir konu olmus dostum. Sahsen ben diyarbakirda yasanmaz diye dusunuyordum gayet de guzel yerleri varmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim

Sağol alkol ile de aram yok desem yeridir ama menengiş kahvesi ikram edebilirim Hatay a gelirseniz
    Bir de mümkün ise kaçak çayı Türk çayı ile karıştırın ve demlemeden önce sıcak su ile yıkayın

Teşekkür ediyorum dostum.
    Burada zaten yerli çayı,kaçak çay ile harmanlıyorlar. Çok değişik bir şey tad çıkıyor ortaya.
    Gelirsem pm atarım söz. Böyle konularda çok utanmaz biriyimdir genelde.

• doğuda yaşanılmaz gençler.. he eğer sapsanız kız-ortam olaylarını falan sevmiyorsanız ve dışarı cıktıgınızda sürekli erkek görmek istiyorsanız yaşayın cennet gibidir o zaman
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim

Teşekkür ediyorum dostum.
    Burada zaten yerli çayı,kaçak çay ile harmanlıyorlar. Çok değişik bir şey tad çıkıyor ortaya.
    Gelirsem pm atarım söz. Böyle konularda çok utanmaz biriyimdir genelde.

Kapım her zaman açık kardeş, buyur beklerim fakirhanemize

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

doğuda yaşanılmaz gençler.. he eğer sapsanız kız-ortam olaylarını falan sevmiyorsanız ve dışarı cıktıgınızda sürekli erkek görmek istiyorsanız yaşayın cennet gibidir o zaman

Yok be o kadar da değil, arada çok güzel kızlar çıkıyor. Hatta aslında genelde kızları güzel ama biraz bakımsız

• İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi düzgün insanların olmasını bilmek mutluluk verici. Kardeşim eşi'de Diyarbakırlı düzgün insanlar çoğumuzun dediği gibi herkes düzgün olamaz iyiside vardır kötüsüde ön yargılardan kurtulmaktır önemli olan. Hayatımda hep merak ederdim Diyarbakır nasıl bir yere diye biraz olsun konunuzdan zihnimde canlandırabiliyorum en yakın zamanda belki bir iş seyahatim çıkarsa sizinle iletişime geçmek isterim.

@İsaac Newton
  • öyle bi anlatmışsın ki sanarsın güllük gülistanlık şehir oraya gidip görmesem gezmesem inanırım bu yazdıgına insanları morondur arkadaş bönbön bakarlar alabildiğine apaçi serseri kro dolu öyle resımdekı gıbı rahat gezemezsin rahat forma sattıklarına görede alayı pkk sempatizanı AVM ve zengin kesim biraz daha rahattır gezersin d.bakır çevre yolu tarafından girerseniz lüks güzel apartman dairelerinin yapıldıgını gorursunuz yolunuz duserse 1-2 gün gezilir ama yaşanmaz, trafiği magandası ayrı dert kural, saygı vs diye birşey yok şehir içinde dikkatli gezmezseniz araba ile her an biri size vurabılır özellikle minbsculer gördüğünüzde uzak gezin ben gittim gördüm izlenimim bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

doğuda yaşanılmaz gençler.. he eğer sapsanız kız-ortam olaylarını falan sevmiyorsanız ve dışarı cıktıgınızda sürekli erkek görmek istiyorsanız yaşayın cennet gibidir o zaman

Ben yaşıyorum ortamımda çok fazla da kız var.
    Diyarbakır'da her yer kadın,kız. Bilimsel olarak bile,kadın nüfusunda oldukça büyük bir artış var. (Bizdeki nüfus kayıtlarına göre)
    Sen yanlış biliyor olmayasın dostum

BOLDVIPER; Dostum her yerde olduğu gibi burda da sıkıntılı tipler var tabi ki. Ayrıca şehir içi dolmuşları kullananların oldukça serseri olduğunu ana mesajımda belirtmiştim.
    Teşekkür ederim ilgin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ameofonte

Sizin gibi düzgün insanların olmasını bilmek mutluluk verici. Kardeşim eşi'de Diyarbakırlı düzgün insanlar çoğumuzun dediği gibi herkes düzgün olamaz iyiside vardır kötüsüde ön yargılardan kurtulmaktır önemli olan. Hayatımda hep merak ederdim Diyarbakır nasıl bir yere diye biraz olsun konunuzdan zihnimde canlandırabiliyorum en yakın zamanda belki bir iş seyahatim çıkarsa sizinle iletişime geçmek isterim.

@İsaac Newton

Her zaman beklerim, dostum.
    Mesaj atmanız yeterli.
  • Nasılsın hewal ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

Nasılsın hewal ?

Yine mi sen
    Ne ara geleceksin,beraber sac tava yiyeceğiz
  • Diyarbakır ve onun gibi bir çok ilimiz Türkiye'den kopalı ne yazık ki çok oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

Nasılsın hewal ?

Yine mi sen
    Ne ara geleceksin,beraber sac tava yiyeceğiz

Inşallah yeriz hocam canım çekti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk bayrağı tshirtu gitsem dışarı cikinca nasıl tepki alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterope

Diyarbakır'ı nasıl bir yer hayal ediyordunuz faşolar?

Foşoların kol gezdiği kekoların mekanı işte nasıl hayal edeceğiz kızılcık !
  • Kimse masal anlatıp şirinlerin kasabası gibi göstermesin ne halt olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzTürk23 -- 28 Nisan 2015; 0:27:01 >
  • Arkadaşlar yarın için acil bir Diyarbakır işim çıktı... Sabah 8.30 uçağına binip Ankara'dan geleceğim, bir kaç sorum olacak, ilgilenip cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

1. Havaalanından Diyarbakır eğitim ve araştırma hastanesine nasıl giderim? Elazığ caddesi üzerindeki hastane...
    2. Şehir merkezinde ucuz ve temiz hangi oteli , ve yine önerdiğiniz otele yakın hangi lokantaları önerirsiniz?
    3. Önerdiğiniz otelden Selahattin Eyyubi devlet hastanesine yol tarifinizi de alabilirmiyim?

Gelecek her yardıma açığım... spontane seyahatleri sevsem de, Diyarbakır konusunda ufak çekincelerim de yok değil açıkçası... gecen sene bir ara sokakta, bizim teknikerlerden birini sıkıştırıp evrak çantasını çalmışlar, ihale evrakları vs. mutemelen alan herif 20 metre ilerde kaldırıp attı ama olan bizim elemana olmuştu... neyse, tabiki her şehire olabilecek şeyler, ama en azından bir süprizle karşılaşmamak adına önerilerinizi bekliyorum...

• Güzel şehirmiş gerçekten birşey sorucam 10 kasım da saat 9'u 5 geçerken hiç saygı duruşudna duran var mı türkiye t-shirtilye gezersek başımıza neler gelebilir?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.