Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşılaşacağın manzara büyük ihtimal böyle olurdu, 2014 bahar ayında çok yol kestiler,çok araç yaktılar,çok araç yolda beklettiler kısacası çok karışıktı orası ( bu aracın sahibi bu kaza sonrası ölmüştü diye hatırlıyorum hastanede)

• Ömrüm boyunca hiç merak etmedim etmemde. Bir keresinde askere giderken helikopter ile üstünden geçmiştim surları falan görmüştüm sadece gereksiz bir yer.
  • Bu soğukta sizler için bir kaç tane daha fotoğraf ekledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

Kapuzu tarlada koparacan. Bıçak kullanmak gibi bi hataya düşmeyecen. Karpuzu yere atıp kıracan ve yiyecen. Köy peyniri ve ekmekte varsa of of of

Diyarbakır konusu geçince aklıma sen geldin ortalıklarda gözükmüyordun meğersem nick'ini değiştirmişsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu

quote:

Kapuzu tarlada koparacan. Bıçak kullanmak gibi bi hataya düşmeyecen. Karpuzu yere atıp kıracan ve yiyecen. Köy peyniri ve ekmekte varsa of of of

Diyarbakır konusu geçince aklıma sen geldin ortalıklarda gözükmüyordun meğersem nick'ini değiştirmişsin :)

Yo şu sıralarda çok girmiyorum da zaten de nick de sürekli değişirim ben her 6 ayda 1

• Şarap içenler günahkâr mi oluyor ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu

quote:

Yo şu sıralarda çok girmiyorum da zaten de nick de sürekli değişirim ben her 6 ayda 1

Nick'in yinede hatırlatıcı en sevdiğim sanatçılardan :) özellikle dilan ve helin şarkıları :)

Bu arada bana kürtçe şarkı önerebilirmisin pm'den

• Diyarbakır'ın en işlek caddesinde bir stand açıp, pkk terör örgütü tarafından katledilen askerlerimiz için imza toplasam çok tepki çeker mi? Pkk'lılar Taksim'de aynısını yapıyor, yada ellerinde sözde shitistan bayraklarıyla yürüyüş yapıp önlerine gelen herşeyi kırıp yakıyorlar, hiç tepki almıyorlar, yine de hoşgörüsüz oluyor Türk milleti. Biz aynısını Diyarbakır'da yapsak aynı hoşgörüyü onlar da Türk milletine gösterir mi?
  • 6 ay diyarbakırda kaldım hakikaten çok ilginç bir il. Karpuz çekirdeğini kurutup citleyen mi dersin son model mercedesler bmwler mi dersin yazdiklarim merkez için geçerli

• Var tabi hocam. Diyarbakır aynı zamanda askeri bir şehir. Bütün milli bayramlar sokaklarda ve stadda kutlanır. Aynı zamanda saygı duruşunda da durulur. (En azından ilkokul ve lisede çok kez okuldan çıkıp parklarda durmuşluğumuz var.)
  • İtalyada Bir Türk Köylüsü kullanıcısına yanıt
    Şu yorum eksilenir mi be
  • allahım deliricem baya kürdistan tshirtleri satiliyor polislerde kürt demekki birşey yapmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: İtalyada Bir Türk Köylüsü

ordan dışarı çıkma yeter

Ben iyi duygularımla bir konu açtım.
    Sen ise politik duygularınla konuyu boğmaya çalışıyorsun.
    Bu yaptığın hiç etik değil.

arkadaş politikaya çekmemiş ırkcılıga cekmis ki bence dogru yapmiş.. ama belliki sen diger kurtler gibi degilsin kurdistan thisrtlerine yaptigin yorumdan anladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream-Lord -- 11 Ocak 2015; 14:28:53 >
  • Diyarbakır baya güzel bir yermiş, umarım daha da gelişir.
  • Yere düşen molotofları ne yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FührerHitler -- 11 Ocak 2015; 14:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Yere dü?en molotoflary ne yapyyorsunuz

• Türküm ama ankarayı bırakıp diyarbakıra geldim özledim yani diyarbakır çok güzel şehir tv de gördüklerinizle eleştirmeyin.Arkadaşlarımın %90 ı kürt ve hepsi adam gibi adam.Şehrin sıkıntısı sosyalleşecek mekanlar az(daha doğrusu mekanlarda takılan insanlar az) ve güzel kızların takıldığı belli bir yer yok :D

• hocam nerde kaliyorsunuz?

• Orları gezmek istiyorum ama pkk kaçırır diye korkuyorum
  • Yemekler nasıl ? Doğu ve güney doğu yöresinin yemekleri çok hoşuma gidiyor lan.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.