Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benimde tayinim diyarbakıra çıktı .kiralık daire arıyorum yardım larınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum.diyarbakir.com yazıyorum ama sayfa bulunamadı diyor ne yapmalıyım
  • Bu kışın gelmeyi düşünüyorum gezmeye 2 günlüğüne arabada konaklayacam ilk defa yapacağım birşey değil alışkınım :) Audi ile gidersem arka koltuğu yatırıp bagaja ayaklarımı uzatıyorum ama mercedeste yatmıyor arka koltuklar Bakalım nasıl bir tecrübe olacak bana. Bingöl van dışında güneydoğuya inmedim.
  • ÇOK TATLI ANLATMIŞSIN AMA YİNE DE O ŞEHİR MİDEMİ BULANDIRIYOR
  • Kavgayı bırakmayı şu insanlar öğrense zaten sorun kalmayacak. Gelirler Türksün diye eziyet ederler. Karnını kim doyuruyor kim iş veriyor onu düşünmez. Sana PKK iş vermiyor TÜrkler veriyor TÜrkler karnını doyuruyor. Birde Kürtçe yazılması kötü. Türkçe yaz gerekirse altına yine Kürtçesini yaz ama ana dilmiş gibi kürtçe yazılması hoş değil.

Yine de arkadaş gelişmiş yerlerini göstermiş. Oradaki insanlar zaten saçma sapan kürt türk ayrımı yapmıyorlardır milleti taciz etmiyorlardır. Büyük ihtimal dediği o gelişmemişkesimin insanları yapıyordur. İnsan parayı rahatı gördüğü zaman kavga çıkarmayı bırakır elindekilerin gitmesinden korkar.
  • Konu sahibi arkadaş bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti sanırım. Parfümle ilgili konularda insanlara epey bir yardımcı olmuşluğu vardır.
    Allah rahmet eylesin
  • Diyarbakır diyeceksin , amed değil !
  • Türkiye Cumhuriyeti toprağıdır ,beğenmeyen gidebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 27 Haziran 2019; 14:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedem Das Seine

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Öz Diyarbakırlıyım! ZAZAYIM! Kürtlerin Faşist ve Irkçı olanlarıdır bu toprakları kana bulayan!

Dağdan gelip bağdakini kovarlar... Ermeni soykırımını da onlar yapmıştır, mallarına el koymak için... Ne kadar Ermeni o kadar Cennet diye diye de bahane üretmişler... Bunu Kürtlerin kendisi söylüyor...
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yav he he.Yada senin tarzında yav hav hav

Diyarbakırdan diğer arkadaşlara selamlar.
  • (Konu sahibi arkadaş hala aktif ise bir kaç sorum var, eğer konu sahibi uğramazsa diyarbakırda yaşayan bir kardeşimiz yardımcı olursa bahtiyar olurum.)

Osmanlı devrinde sözde alevi katliamından önce bu şehirde türkmenlerin yaşadığı söyleniyor bu doğru mu ?

Terörün açtığı yaralar sarıldı mı tamamen ?

Sur ilçesinde zarar gören tarihi ve kültürel yapılar eski haline getirildi mi ?

Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun halkın sempatisini ve sevgisini kazanmasının sırrı nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Öz Diyarbakırlıyım! ZAZAYIM! Kürtlerin Faşist ve Irkçı olanlarıdır bu toprakları kana bulayan!

Dağdan gelip bağdakini kovarlar... Ermeni soykırımını da onlar yapmıştır, mallarına el koymak için... Ne kadar Ermeni o kadar Cennet diye diye de bahane üretmişler... Bunu Kürtlerin kendisi söylüyor...

Alıntıları Göster
    zazalar böyle hain olur genelde, o yüzden Kürtlerden saymayız biz.

Amedli falan değilsin sen merak etme.
  • quote:

zazalar böyle hain olur genelde, o yüzden Kürtlerden saymayız biz.

Amedli falan değilsin sen merak etme.

Alıntıları Göster
    Doğru arada hain çıkar Zazalardan mesela önderiniz Selahattin Demirtaş gibi....

Ama geneli vatanseverdir Ziya Gökalp gibi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kimlik kartını çıkar, en üstündeki yazıya bak ve üzül.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ahahah bu ülkede kürtün sahip olabilecegi tek toprak mezar topragidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 27 Haziran 2019; 22:4:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Doğru arada hain çıkar Zazalardan mesela önderiniz Selahattin Demirtaş gibi....

Ama geneli vatanseverdir Ziya Gökalp gibi...

Alıntıları Göster
    ahaha lan bu adamlar kürdün sahip olabileceği tek toprak mezar toprağıdır diyor sen de buna alkış mı tutuyorsun?, kürtlüğüne tükereyim olum ben senin kaybol.
  • adam kürt değil sen kürtlüğüne diye ırkçılık yapıyorsun. senin kalıbına mı desem zihniyetine mi desem.

zazalar zazadır. kürt değildir, ırkçı kürtler zazalar da aslında kürttür falan der ama hikaye, sadece ırkçılar gereksizler akılsızlar bunu söyler. sen gibi olabilir mesela. kürt zaza arap türk ermeni fark etmez adam olursa sahip olacağı toprak da çoktur mal mülk de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

(Konu sahibi arkadaş hala aktif ise bir kaç sorum var, eğer konu sahibi uğramazsa diyarbakırda yaşayan bir kardeşimiz yardımcı olursa bahtiyar olurum.)

Osmanlı devrinde sözde alevi katliamından önce bu şehirde türkmenlerin yaşadığı söyleniyor bu doğru mu ?

Terörün açtığı yaralar sarıldı mı tamamen ?

Sur ilçesinde zarar gören tarihi ve kültürel yapılar eski haline getirildi mi ?

Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun halkın sempatisini ve sevgisini kazanmasının sırrı nedir ?
    Konuyu açan kişi,sanırım bundan 7 ay önce Antalya'da bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Bu forumda aktif olduğu bir parfüm konusu vardı,oradan yardımcı olurdu. Oradakiler yazmıştı bundan bir kaç ay önce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 27 Haziran 2019; 21:5:28 >
  • quote:

ahaha lan bu adamlar kürdün sahip olabileceği tek toprak mezar toprağıdır diyor sen de buna alkış mı tutuyorsun?, kürtlüğüne tükereyim olum ben senin kaybol.

Alıntıları Göster
    Kürt değilim Zazayım! Bunu önce bir öğren!

Diyarbakırlıyım hem de doğma büyüme Fiskaya Merkez...

Vatanım Türkiye, Milliyetim Türk ve NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Irkımın pek önemi yok, ırkçılık yapan kim olursa olsun faşisttir.

Hem Zazaları aşağılıyorsun hem de Zaza olan Selo’ya önder diyorsun...

Ekmek yediği yere tüküren ancak ve ancak haindir ve tükürdüğü yerden kurşunu yer, yemiştir, yiyecektir!

• Amel-i Salih kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.