Şimdi Ara

Diyete ve spora başlıyorum ! (SS GELDİ ! SÜREKLİ GÜNCEL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir Fitnes yapıyorum (Body Building ile karıştırılmasın).Kilo vermek istiyorum.Anladım ki yalnızca spor yetersiz kalıyor , bende diyete başlamaya karar verdim.5 gün arayla konuyu güncelleyeceğim ( Kaç kilo verdiğimi vs.). Hedef : Ramazan ayının başlamasına yakın (9 Temmuz 2013) 70 kiloya inebilmek.Haftada 6 gün spor salonunda çalışıyorum.Ek olarak hafta sonları dışarıda düz koşu yapıyorum.Umarım hedefime ulaşırım.

20.04.2013 | KİLO:81

--YANLIŞLIKLA ALBÜM YAPTIM KUSURA BAKMAYIN BECEREMEDİM SS GELİYOR.

Şu anki halim
     Diyete ve spora başlıyorum ! (SS GELDİ ! SÜREKLİ GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaveN` -- 20 Nisan 2013; 12:57:16 >

• Diyet diye kendini sınırlama. Ben 70 kiloyum göbek bölgemde çok çok az bir yağlanma var onu yakmaya çalışıyorum ama sabah yumurtası olsun öğlen yemeği olsun gayetde iyi yiyorum ama sağlıklı yiyorum beyaz ekmeği unuttum sayılır. Sağlıklı yiyecekler yedikten sonra yemeğini azaltmadan da kilo verebilirsin ki doğru olan da budur. Eğer yiyeceğinden azaltıp kilo verirsen diyeti bıraktın mı daha kötü olabilir. Ayrıca body yapmanı da tavsiye ederim deri sarkması gibi birçok konuda yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Diyet diye kendini sınırlama. Ben 70 kiloyum göbek bölgemde çok çok az bir yağlanma var onu yakmaya çalışıyorum ama sabah yumurtası olsun öğlen yemeği olsun gayetde iyi yiyorum ama sağlıklı yiyorum beyaz ekmeği unuttum sayılır. Sağlıklı yiyecekler yedikten sonra yemeğini azaltmadan da kilo verebilirsin ki doğru olan da budur. Eğer yiyeceğinden azaltıp kilo verirsen diyeti bıraktın mı daha kötü olabilir. Ayrıca body yapmanı da tavsiye ederim deri sarkması gibi birçok konuda yardımcı olur.

Diyetten kastım zaten öyle hiçbirşey yememek falan değil.Sağlıklı beslenmek.Bu arada Body Building yoğun kas kütlelerini oluşturmak içindir.Yani çok ağırlık çalışarak yapılıyor.Fitness ise Cardio+ağırlık şeklinde olduğundan sıkılaşmak için daha ideal diye düşünüyorum.Spor hocamda bu görüşte.Yorumun için teşekkürler.

EDİT:İMLA

• quote:

Orijinalden alıntı: HeaveN`

quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Diyet diye kendini sınırlama. Ben 70 kiloyum göbek bölgemde çok çok az bir yağlanma var onu yakmaya çalışıyorum ama sabah yumurtası olsun öğlen yemeği olsun gayetde iyi yiyorum ama sağlıklı yiyorum beyaz ekmeği unuttum sayılır. Sağlıklı yiyecekler yedikten sonra yemeğini azaltmadan da kilo verebilirsin ki doğru olan da budur. Eğer yiyeceğinden azaltıp kilo verirsen diyeti bıraktın mı daha kötü olabilir. Ayrıca body yapmanı da tavsiye ederim deri sarkması gibi birçok konuda yardımcı olur.

Diyetten kastım zaten öyle hiçbirşey yememek falan değil.Sağlıklı beslenmek.Bu arada Body Building yoğun kas kütlelerini oluşturmak içindir.Yani çok ağırlık çalışarak yapılıyor.Fitness ise Cardio+ağırlık şeklinde olduğundan sıkılaşmak için daha ideal diye düşünüyorum.Spor hocamda bu görüşte.Yorumun için teşekkürler.

EDİT:İMLA

bir nevi dogru bir yorum ama suistmal edilmeye acık.
    Ben de fitness yapıyorum fakat kardiyomu ve hemen sonası bölgesesl calışmamı yapıyorum.
    Ve bu agırlıklar max derece de.
    Yani fitness yapan agırlık altına girmez diye düşünmeyin.

Sizde agırlıkları ihmal etmemelisiniz ki nabzınız yükselsin ve bu sayede yag yakımına devam etsin.

kafanızda fitness bb karşılaştırmasını siliniz.

• Ss li yapsan daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1haftadır diyetteyim 1.5-2kilo verdim + spor da yapıyorum
  • @depresif_adam Zaten ağırlık çalışıyorum (kendimi zorlamayacak kadar YAŞIMDAN DOLAYI ) düşüncemi tam yansıtamadım ama sizle aynı görüşü savunduğum söylenebilir.

@RIP The Rev SS eklemeyi düşünüyorum.Konunun gidişatına göre.

@ornitin Helal olsun.Umarım bende iyi sonuçlar alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaveN` -- 20 Nisan 2013; 12:15:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boy kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

boy kaç

1.70 Falan diye hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.