Ben 18 yaşında 98 kiloda 176 boyunda bir erkeğim zayıflamak için şu an kendime göre diyet yapıyorum istediğim kiloya geldiğimde diyeti bırakınca tekrar kilo alacağımı biliyorum..benim aslında sorucağım şey şu diyetisyenler ne kadar para alıyorlar.beni her hafta çağırdığı zaman habire para vermem gerekiyor mu?yoksa bu ücret verilişi nasıl oluyor?bilenler varsa yazarlarsa sevinirim.ve gerçekten artık son vermek istiyorum bu kilo eziyetine sıkıldım yani artık olmuyor canıma tak etti.belli bir yaşa kadar takmıyorsun pek ama o yaş gelince artık bazı şeyler ağır basıyor.ne olduğunu fesatlık derecesinde düşünmeden tahmin ettiğinizi biliyorum.yani eğer bu hizmet karşılığı para uygunsa başlamayı düşünüyorum.
hadi ama bilen yok mu hiç yaw.hiç mi giden olmadı.DH de bir tane bile mi olmadı yaw
diyetisyene ihtiyacın yok bence. kilolu olduğun aşikar. kahvaltı yap. her gün 45 dk TEMPOLU yürü. beyaz ekmekten vazgeç. yağlı besinleri çok az kullan. abur cuburu da kestin mi zayıflarsın.
Aylık ödüyorsun ayda yaklaşık 4 seans gidiyorsun.
Ayrıca her tarafta geçen şok diyetleri yaparsan dediğin gibi diyeti bırakınca kilo alırsın hemen. Ama dengeli beslenme alışkanlığı kazanıp düzenli spor yaparsan tekrar kilo alman için bir neden yok.
peki aylık ne kadar alıyorlar.diyetisyenler.ve de ben o şok diyetler falan filan onları yapıcak kadar cahil değilim.
Fiyatlar ilden ile çok değişken olabiliyor sen nerde oturuyorsun? Ya da diyet için gitmeyi düşündüğün bir il var mı?
senle yaşıtız ve aynıyız galiba
18 yaşındayım 179 boyum var.94 kilodan 80 e düştüm.
Yaptıklarım.
-Hiç ekmek yemiyorum
-Bol su içip sulu yemekler yiyiyorum.Yağlı yemekler sıfır
-Abur cubur çok önemli 0'a indirmen lazım
-Akşam 6-dan sonra sadece mevye
Ve evde oturuyorum yürüyüş felanda yapmadım
2.5 ayda 14 kilo
kolay gelsin kardeşim
şu an bende öyle yapıyorumRHY 5 günde 98 den 96ya düşmüşüm. kocaelideyim. Rhy sabah öğle akşam gibi bir şey yazabilirmisin pm den veya burdan farketmez
quote:
Orjinalden alıntı: T.C.ArMyQaBus
şu an bende öyle yapıyorumRHY 5 günde 98 den 96ya düşmüşüm. kocaelideyim. Rhy sabah öğle akşam gibi bir şey yazabilirmisin pm den veya burdan farketmez
hiç yemek yemiyorum ne demek yahu
Ekmekte B12 vardır ve hafıza için çok yararlıdır hiç ekmek yememek çok yanlış. Herşeyden dengeli olarak almak lazım vücudun ihtiyacı olan bir şey ekmek. Ayrıca yağa da ihtiyacın var. Herşeyden yiyeceksin ama az az.
Sana önerim sık sık yemen günde 6 öğün ama 3 ana 3 ara öğün olmak üzere. Bir de en önemlisi spor yapmak hem fazlalıkların gider hem de daha sıkı olursun.
Bu arada Kocaeli'nde maalesef fiyat konusunda birşey diyemem...
En iyisi Spor Yaparak ZayıfLamak
quote:
Orjinalden alıntı: osp1905
Ekmekte B12 vardır ve hafıza için çok yararlıdır hiç ekmek yememek çok yanlış. Herşeyden dengeli olarak almak lazım vücudun ihtiyacı olan bir şey ekmek. Ayrıca yağa da ihtiyacın var. Herşeyden yiyeceksin ama az az.
Sana önerim sık sık yemen günde 6 öğün ama 3 ana 3 ara öğün olmak üzere. Bir de en önemlisi spor yapmak hem fazlalıkların gider hem de daha sıkı olursun.
Bu arada Kocaeli'nde maalesef fiyat konusunda birşey diyemem...
peki tahmini ne kadar alırlar aylık.eğer 200 ytlden fazla ise ben o 200 ytl ile kendim diyet yaparım gene zayıflarım.ama benimki sağlıklı olmıcağı için diyetisyen kesin çözüm olduğundan tercihim o yönde.lütfen aylık ne kadar alıyorlar. ve bu neye göre.
hadi ama tahmini ne kadardır.diğer şehirlerdeki diyetisyenlerin aldığı paralar en az ve en çok olmak üzere ne kadardır.
Herhangi bir sosyal güvencen varsa özel hastanelerdeki diyetisyenlere gidebilirsin.Ücret çok fazla olmaz.
sigortam yok 18 yaşını doldurdum.fiyat ne kdar değişir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme