Şimdi Ara

Diyetisyenlik mi seneye kalıp diş mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf3 siralamam 31k temelin sağlam calisip seneye dis kazanma olasılığım yüksek fakat 1yila degermi ve çalışacak ortam pek yok yorumlarinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yila deger mi sana kalmis bir olay istedigin meslegi yapacagina degil 1 yil 5 yilda feda olsun 6-7kdan ideali icin kalanlari gorunce boyle konulara gulesim geliyor :)

• Ortam yoksa tercihe bırakılacak bi şey değil yaz git

• beslenme ve diyetetik dişten daha iyi bir bölüm bence.sen bilirsin tabi
  • Hacı gulesin geliyor okeyde kararsızlık var insanda bu da zor bi durum. Tek basıma evde çalışsam kafayı yerim. Sosyal hayat olmadan,dershane yok bir şey yok.. Meslek seçimi kimse karar veremiyor zaten :)

• Bir laf vardır "el si.iyle gerdeğe girilmez" diye. Gönlünden ne geçiyorsa öyle yap.

• Efreque kullanıcısına yanıt
    Neden sence daha iyi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sıralamada eczacılık mı diş mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mykuzucuk M kullanıcısına yanıt
    Diş okuması en zor bölümlerden biri,5 sene boyunca sabrın sınırlarını zorlamalısın okurken.Ayrıca çalışma hayatı da bu şekilde,yorucu bir tempoda çalışıyorlar.Diş hekimlerinin yaptığı işlemler cerrahidir,bir cerrah kadar el yeteneğinin olması ve dikkatli olman lazım.

Diyetetik ise okuması çok daha kolay,hatta bazılarına göre zevkli bir bölüm.Çalışma yaşamında ise daha çok tavsiye veren bir konumdasın,beyninle çalışıyorsun elinle değil.İş bulma imkanları da çoğu bölüme kıyasla yüksek.

Okurken ve çalışırken harcanan emek/aldığın maaş oranı açısından bence diyetetik daha avantajlı bir bölüm.

Ama burda önemli olan nokta senin hangisini istediğin.Belki de diş hekimliği daha çok ilgini çekiyordur,o zaman bir sene daha dene.Demek istediğim sadece adı var diye diş isteme.
  • Tavsiyelerin için tesekkur ederim . şuan siyetisyenlge gitmek ağır basıyor zaten

• Dostum yengem hemşire. Nobetidir şudur budur sıkıntısı büyük. Tempolu bir meslek. Diyetisyenlik daha rahat gibi geliyor.

• Kişisel bir soru. Ben olsam kalırdım zaten bir sene kaldım diş için ama olmadı malesef. Olmayadabiliyor . Ama pişman değilim kaldığıma.
  • İlk yıl hedeflenen yer gelmediyse sonra pisman olmamak icin bir kez daha deneme taraftariyim ben

• Diş

• Diyetisyenlik siralamalari neden boyle dustu

• quote:

Orijinalden alıntı: ZyHenn

quote:

Orijinalden alıntı: SterlingCooper

Diyetisyenlik siralamalari neden boyle dustu

Sence?

Sağlıkla ilgili bölümleri hiç araştırmadığım için bilgim yok
  • Tabi ki Diş Hekimliği. Parası daha yüksek daha kıdemli KPSS derdi yok.

• Mykuzucuk M kullanıcısına yanıt
    Ne geldi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.