Şimdi Ara

Diz kapağımdan ses çıktı!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde biraz antreman yapıyordum sağ dizimi sola doğru çapraz bir şekilde aniden kaldırınca diz kapağımdan kart diye veya ona benzer bir ses geldi.Bacağımı sağa sola oynattım her hangi
    bir problem yok acı filanda yok ama yine de bişey olmuş mudur? diye düşünmeden edemiyorum...

• yürürken agrı yapıyormu ? Bacak açma germe ve dizini bükmeye çalış,kalçana doğru çek.Bunları yaparken çok ciddi bir ağrı hissediyorsan doktora görün.
  • Albert De Salvo kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim her hangi bir ağrı yok ama yinede öyle bir ses çıkınca çok korktum.Açık konuşmak gerekirse dizime bir şey olacağından değil devlet hastanesine gidip bir sürü insanın içinde durmak zorunda kalabileceğimden korktum.Bir sürü kalabalık
    herkes nefes nefese düşünmesi bile mide bulandırıcı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seremın

İlginiz için teşekkür ederim her hangi bir ağrı yok ama yinede öyle bir ses çıkınca çok korktum.Açık konuşmak gerekirse dizime bir şey olacağından değil devlet hastanesine gidip bir sürü insanın içinde durmak zorunda kalabileceğimden korktum.Bir sürü kalabalık
    herkes nefes nefese düşünmesi bile mide bulandırıcı...

kemikler çatırdar arada öyle bişey yoktur geçmiş olsun
  • Albert De Salvo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim baya rahatlattınız beni.Bu arada siz de sakın gerçekten ses geliyormu diye benim yaptığımı yapmayın sakın...Yada siz bilirsiniz...
  • quote:

Çok teşekkür ederim baya rahatlattınız beni.Bu arada siz de sakın gerçekten ses geliyormu diye benim yaptığımı yapmayın sakın...Yada siz bilirsiniz...
    aynı parmak çıtlatma gibi düşün sıkıntı yok
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.Yardımcı olduğunuz için.
  • quote:

Duvardan filan atlayınca benden de arada aynı ses geliyor. Güzel bi ses gerçi. Merak etmeyin yıllardır bir şey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroXIII

quote:

Duvardan filan atlayınca benden de arada aynı ses geliyor. Güzel bi ses gerçi. Merak etmeyin yıllardır bir şey olmadı.

Alıntıları Göster
    Öyle basite almayın. bendede olmuştu aynı şey ağrı filan yoktu ve hastaneye gitmedim ama 3 ay sonra dizkapağım şişti bükülmez oldu ameliyata aldılar ... dizkapağım protez şimdi .. koşamıyorum top oynayamıyorum . hemen hastaneye gitseymişim bunlar olmayacakmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: m.ismet

Öyle basite almayın. bendede olmuştu aynı şey ağrı filan yoktu ve hastaneye gitmedim ama 3 ay sonra dizkapağım şişti bükülmez oldu ameliyata aldılar ... dizkapağım protez şimdi .. koşamıyorum top oynayamıyorum . hemen hastaneye gitseymişim bunlar olmayacakmış..

Arkadaş ucuz kurtulmuş, bennim diz kapağımdan, aşşaya doğru atomlarına ayrıldı.
  • m.ismet kullanıcısına yanıt
    Siz ciddimisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ismet

Hocam ben mesela sandalyeye oturuyorum ayağımı yere sıkıca bastırıp kendime doğru çekerken diz kapağının hemen altından küt diye ses geliyor yani parmak çıtlamasının daha büyüğü gibi aceba böyle bir durum sizde de oluyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe38 -- 23 Haziran 2014; 19:21:58 >
  • Benimkiler sürekli gıcırdıyor yaş 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laurie

Benimkiler sürekli gıcırdıyor yaş 17
    koltuktan her kalkışımda oluyor . günde 5-10 defa rahat . ciddiyim
  • Tıp dilinde krepitasyon denilir brn pek onemli birsey olacagini dusunuyorum yasin buyuk olsaydi osteoartrit filansindir derdim de genc oldugun icin bu ihimal cok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

Tıp dilinde krepitasyon denilir brn pek onemli birsey olacagini dusunuyorum yasin buyuk olsaydi osteoartrit filansindir derdim de genc oldugun icin bu ihimal cok zor
    hocam aynısını 2 gün önce bana oldu en kısa zamanda doktora gidicem bu işin şakası olmaz ama bazıları abartmışlar, dalga geçmişler de böyle durumlarda yani diz kapağından ses çıkması durumunda menisküs yırtığı olabilirmiş, futbolcularda da oluyor ve bunun ameliyatı oluyor eğer ilerlerse dizindeki menisküsün büyük kısmını alırlarsa çok büyük sıkıntı ama en kötü ihtimali söylüyorum sana, bu anlattığım olabilecek bir şey ama yine de korkma yine de doktora gitmek en doğrusu
  • Hani parmaklarını hart diye çıtlatırsın ya o da aynı muhtemelen.
  • ORANGEandLEMON kullanıcısına yanıt
    Kardeş çok teşekkür ederim çok sağolun.Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim.Acaba sağlık ocağı doktoruna görünsem doğru olur mu sizce?
  • quote:

Kardeş çok teşekkür ederim çok sağolun.Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim.Acaba sağlık ocağı doktoruna görünsem doğru olur mu sizce?

Git bir görün bence hem için rahat eder. Tabiki uzman kadar olamaz ama anlar dokunarak bir problem var mı diye.
  • ORANGEandLEMON kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş dediğini yapıcam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.