Şimdi Ara

Dizel aracım çok yakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese hayırlı günler dilerim bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum benim ford courier bi aracım var ve bu aralar çok yakmaya başladı sebebi ne olabilir dpf söktürdüm onun yerine downpipe yaptırdım egr si de iptal durumda yakıt gerçekten agresif sürmesem bile gaza az dokunsam dahi çok fazla yakıt tüketmekte ne sıkıntısı olabilir

• egr iptalinden sonra yakıt biraz artar afaki bir attış sözkonusuysa pompa enjektörlere baktırmanızı tavsiye ederim

• Merhabalar,

Araçta yazılım var ise iyi yazamamış olabilirler.Stock haline çevrilebilir veya daha iyi yerde yazdırılabilir, 2CR gibi.

Enjektörler işeme yapabilir, enjektörleri kontrol ettirebilirsiniz.

Egr iptalinden sonra yakıt bir miktar artar ama araç 6lt yakar iken 8lt olmaz bu değer.

Yolda giderken araç siyah duman atıyor mu? Egzozda koku var mı? Bunlar var ise zengin karışım ile çalışıyordur, yetersiz hava sebebiyle araç daha fazla yakıt basabilir. Hava filtresi kontrolü veya değişimi, kaçak,çatlak var mı diye hava hortumlarına da bakılabilir.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

yazılım olarak bi egr şptali var diye biliyorum duman atma çok yüksek devirlerde var egzozda koku var onunda dpf iptal oldugundan kaynaklıdır diye düşündüm ama bilmiyorum ne kadar yani bu gaza bastığımıza göre anlık yakıt tüketimini gösteren yeri açtıgım zaman gaza az da dokunsam ilk yakıt tüketimi baya yüksege çıkıyor sonra tekrar düşüyor

• B.ATASELİM B kullanıcısına yanıt

maaliyetleri nasıl peki bir bilginiz var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.