Bildirim
Dizel araçlara egsoz muayenesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
benim araçta 0 . bendede yok egzoz muayenesi. dizel arabam. aldığım bayiye sordum. 0 araçların 3 yıl muafmış benzinli veya dizel. ilk muayene sona erince egzoz muayeneside bitmiş oluomuş -
Sıfır arabada egsoz, vize falan olmaz. Zaten aracın "AT" standartlarına uygun olması tüm bunlar için yeterlidir, ondan 3 sene kafan rahat olsun, vergi dışında bir şey yok. -
AT diyince beygir geldi aklıma
Avrupa Topluluğu dimi?
quote:
Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
Sıfır arabada egsoz, vize falan olmaz. Zaten aracın "AT" standartlarına uygun olması tüm bunlar için yeterlidir, ondan 3 sene kafan rahat olsun, vergi dışında bir şey yok.
-
arkadaşlar servislerden aldığınız yanlış bilgilere göre egsoz muayenenizi yaptırmadığınız taktirde aracınıza hem para cezası hem araç kapatma cezası verilebilir.Aracınızın trafiğe çıkış tarihi 15 temmuz 2005 ten önce ise egsoz emisyon ölçümüne girmeniz gerekmektedir.trafiğe çıkış tarihi 15 temmuz 2005 veya sonrası olan araçlar vize tarihine kadar muaftır.ayrıca her aracın egsoz emisyon ölçüm süresi iki yıl değildir.10 yaşından küçük hususi otolar haricindeki tüm araçlar her yıl yapılmak zorundadır.aracın dizel veya benzinli olması önemli değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serare -- 7 Aralık 2006; 14:56:07 > -
0 km alınan araçlarda 3 yıl sonra yapılır.yeni kanuna göre 13 temmuz 2004 önce aldıysan yaptırman gerekir.13 temmuz 2004 sonra aldıysan yazın yaptırırsın.geçen yaz yolda çevirdiler sordu yok dedim gel yapalım dediler yaptılar.dedim 3 yılda bir değilmi daha 3 yıl olmadı dedim aracımı 16 temmuz 2004 te almıştım.baktılar doğru dediler iptal etti.13 temmuzdan öncekileri yapıyorlarmış yeni yasaya göre -
quote:
Orjinalden alıntı: eldorado06
0 km alınan araçlarda 3 yıl sonra yapılır.yeni kanuna göre 13 temmuz 2004 önce aldıysan yaptırman gerekir.13 temmuz 2004 sonra aldıysan yazın yaptırırsın.geçen yaz yolda çevirdiler sordu yok dedim gel yapalım dediler yaptılar.dedim 3 yılda bir değilmi daha 3 yıl olmadı dedim aracımı 16 temmuz 2004 te almıştım.baktılar doğru dediler iptal etti.13 temmuzdan öncekileri yapıyorlarmış yeni yasaya göre
ben ikinci el 2004 haziran çıkışlı bir araba aldım, egsoz muayene kartı yok, benim şimdi yaptırmam gerekir mi? 3 sene ise haziran 2007'ye kadar beklemem gerekmezmi? henüz üç yaşı dolmadı çünkü...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X