Şimdi Ara

dizel edc mi yoksa tsi dsg mi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaygerya

1.2 jetta şirket aracımız var. hafta içi sahil yolu kullanılarak bostancı, dragos, kadıköy , bazen de bakırköy vs arasında sahil yolunda durkalk ve trafikte kullanılan aracımızın ortalama hızı 14 dü en son. sıkışık trafikte manuel vites ile 14 - 16 lt arası yakıyor. ama 80 km hızlarda yavaşlama ve hızlanma gibi aksiyonlardan kaçınıldııgında 7-8 lt ye düşüyor. 0-40 km hızlarda dur kalk yaparak sürekli boş-1-2-1-boş-1-2 gibi kullanıldıgında biraz da gitsin diye gaza bastıgınızda 20 lt leri görmeniz çok olası. sabit hızlarda az yaksa da hızlanırken korkunc bir yakıt tüketimi var. eh dur kalk trafik te tamamen hızlanmadan oluştugundan yakıtlar facia.

Burada bahsedilen aracın fabrika şehir içi tüketim değeri 7,1 lt.

Benim canıım otomatik civic'imin fabrika değeri 9,7'ydi. Dur kalklı, inişli çıkışlı trafikte yazın 9lt civarı, kışın 10-10,5 arası yakıyordu.

1,2 TSI jettası olan arkadaşım da aynı güzergahta benimle aşağı yukarı aynı yakıyordu.

Kime sorsanız çoğunluk Civic çok yakar Jetta 1,2 ekonomik der. Adı çıkacağına canı çıksın denir ya.

Uzun lafın kısası 55 bin gözden çıkarılıyorsa boş DSGli Jetta yerine ağzına kadar dolu ve şanzuman kalite ve konforuna kimsenin söz söylemediği Civic de düşünülebilir. 49 bin civarı premium donanıma da bakılabilir ki muhtemelen Jettadan daha doludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 25 Mayıs 2013; 15:28:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

quote:

1.2 jetta şirket aracımız var. hafta içi sahil yolu kullanılarak bostancı, dragos, kadıköy , bazen de bakırköy vs arasında sahil yolunda durkalk ve trafikte kullanılan aracımızın ortalama hızı 14 dü en son. sıkışık trafikte manuel vites ile 14 - 16 lt arası yakıyor. ama 80 km hızlarda yavaşlama ve hızlanma gibi aksiyonlardan kaçınıldııgında 7-8 lt ye düşüyor. 0-40 km hızlarda dur kalk yaparak sürekli boş-1-2-1-boş-1-2 gibi kullanıldıgında biraz da gitsin diye gaza bastıgınızda 20 lt leri görmeniz çok olası. sabit hızlarda az yaksa da hızlanırken korkunc bir yakıt tüketimi var. eh dur kalk trafik te tamamen hızlanmadan oluştugundan yakıtlar facia.

Benim canıım otomatik civic'imin fabrika değeri 9,7'ydi. Dur kalklı, inişli çıkışlı trafikte yazın 9lt civarı, kışın 10-10,5 arası yakıyordu.

1,2 TSI jettası olan arkadaşım da aynı güzergahta benimle aşağı yukarı aynı yakıyordu.

Kime sorsanız çoğunluk Civic çok yakar Jetta 1,2 ekonomik der. Adı çıkacağına canı çıksın denir ya.

Uzun lafın kısası 55 bin gözden çıkarılıyorsa boş DSGli Jetta yerine ağzına kadar dolu ve şanzuman kalite ve konforuna kimsenin söz söylemediği Civic de düşünülebilir. 49 bin civarı premium donanıma da bakılabilir ki muhtemelen Jettadan daha doludur.

Ben hep dacia 1.5 dci konusunda israr ettim. Lakin sirketin diger ortaklari jetta konusunda prestijli oldugu icin tercih etmek istediler. Zaten ne prestiji var. Bildigin sirket arabasi ilac mumessili arabasi. Neyseki denizcilik sirketi oldugundan 1.66 tl ye aliyoruz benzini sorun olmuyor. Ama az yakan bir araba degil. Gittigi kadar yakiyor ama yaktigi kadar gitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerinizde olsam Jetta yerine Golf 7 yi tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

quote:

• Clio Sporttourer 1.2 120 beygir otomatik düşünenler mutlaka şu videoyu izlesinler:
    https://www.youtube.com/watch?v=tv6e5MzZ3Gs
  • EDC Ye Tak Uçurur Seni .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eski ama dCi EDC
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.