Şimdi Ara

Dizel Linea mı 1.33 Benzinli Toyota mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe 30.000+kredi Yıllık 20 bin km civarı araç kullanıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Toyota
  • Hocam tarafsızca söylüyorum, dizel linea 1.33 corolladan daha iyidir. Ben olsam düşünmem linea alırdım.
    Bence dizel gibisi yok rampada ve uzun yolda iyi oluyor.
  • Şimdi donanım ne alemde linra full corolla boş ise tamam Linea hoş olur fakat eş değer donanımda corolla her türlü önde sonuçta sınıf farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Şimdi donanım ne alemde linra full corolla boş ise tamam Linea hoş olur fakat eş değer donanımda corolla her türlü önde sonuçta sınıf farkı var.
    kavgada söylenmez,gazozvar basmış konuyu
  • kampanyafiyati.com K kullanıcısına yanıt
    Lpg'ye sıcak bakıyorsaniz toyota. Yalnız özellikle rampalarda performans dusuk olur bunu bilmenizde fayda var. Eğer lpg düşünmuyorsanız kesinlikle Linea. multijet motor candir.
    Ayrıca 1.33 toyotada yanılmıyorsam sadece başlangıç paketi var. Donanım olarak zayıf kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superficista -- 9 Aralık 2014; 21:34:47 >
  • Dci motorlu bir araba bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

kavgada söylenmez,gazozvar basmış konuyu

Alıntıları Göster
    Benzinli Linea ile Benzinli Corolla deseydiniz COROLLA
    Dizel Linea ile Dizel Corolla deseydiniz yine COROLLA

Öncelikle amacınız ne onu bilmemiz lazım. Amacınız öncelikle ekonomi ise LİNEA. Yok ben fazla km yapmam senede max.7000-8000km yapacaksanız hiç düşünmeden COROLLA alın.
    2.el, bakım masrafları, parça fiyatları bakımından Linea'nın eli daha güçlü ayrıca.

Dediğim gibi öncelikli amacınız ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

Orijinalden alıntı: kampanyafiyati.com

Bütçe 30.000+kredi Yıllık 20 bin km civarı araç kullanıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Saf mısınız? Toyota nerede fiat nerede?

KONU KİLİT, ÜYE UYARI.

1- Konuyu gayet ciddi bir şekilde akıl danışmak için açtım.
    2- Forumda ne kadar yetkili olursanız olun "Saf mısınız?" şeklindeki sokak ağzı yakışmaz.
    3- Ne yaptım ki uyarı alayım?
  • Dci motorlu bir araç düşünün bencede lineaya binmeyi kabul eden insan flunce ve megane de biner..
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0ns3rvi4m

Benzinli Linea ile Benzinli Corolla deseydiniz COROLLA
    Dizel Linea ile Dizel Corolla deseydiniz yine COROLLA

Öncelikle amacınız ne onu bilmemiz lazım. Amacınız öncelikle ekonomi ise LİNEA. Yok ben fazla km yapmam senede max.7000-8000km yapacaksanız hiç düşünmeden COROLLA alın.
    2.el, bakım masrafları, parça fiyatları bakımından Linea'nın eli daha güçlü ayrıca.

Dediğim gibi öncelikli amacınız ne?

Hocam, özellikle şehir içi kullanım için alacağım. Yıllık 20 bin km. civarı kullanımım var.
  • quote:

quote:

quote:

Bütçe 30.000+kredi Yıllık 20 bin km civarı araç kullanıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Saf mısınız? Toyota nerede fiat nerede?

KONU KİLİT, ÜYE UYARI.

1- Konuyu gayet ciddi bir şekilde akıl danışmak için açtım.
    2- Forumda ne kadar yetkili olursanız olun "Saf mısınız?" şeklindeki sokak ağzı yakışmaz.
    3- Ne yaptım ki uyarı alayım?

Alıntıları Göster
    linea mı corollamı dersen corollaa..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yaptığın yıllık 20 bin km göz önüne alınırsa sana LİNEA dizel daha uygun olur. 1.33 Corolla malum benzinli. Sana gitmez. Donanım olarak da sis farı, alaşımlı jantları, deri direksiyon ve vites topuzu, bir iki can canlı oyuncakları yok. Onun dışında tüm güvenlik donanımları 1.33 Life'de ve en full 1.6 Premium'da bile standart olup ESP, ABS, TRC, EBD, yokuş kalkış desteği, led'li gündüz farları, lastik basınç sensörü 7 hava yastığı var.

• kampanyafiyati.com K kullanıcısına yanıt
    Yıllık 20.000km yapacaksanız hiç düşenmeden Linea'ya yönelin.
  • An itibariyle kiralik 2014 linea 1.3 dizel kullanıyorum. Yakıt öncelikli tercihiniz ise linea alın. Ama konfor arıyorsanız uzak durun. Yalıtim yapılmadan üretilmiş araç bildiğiniz. Ama ekonomi derseniz 10 numara 5 yıldız. Bugün şehir içi çılgın trafikte 50 km (abanarak) sonrada otoyolda 120 km hızdan hiç düşmeden 100 km kullandim. Sonuç 6lt / 100 km ortalama tüketim
  • Linea
  • Önceliğinize göre; yakıt ise linea,konfor ise corolla. Aslında aynı sınıf araçlar sayılmazlar, corolla c sınıfı nispeten daha büyük ve konforlu, linea her ne kadar üretici fiat tarafından c sınıfı dense de b-c arasıdır. Ancak linea 1.3 multijet motoru kendisini kanıtlamış bir motordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 10 Aralık 2014; 0:13:55 >
  • Bütçeyi biraz yükseltme olasılığınız varsa 1.5 dci fluence veya megane3 bakın ben fluencede,lineayada binmiş biri olarak fluence derim hele birde 6 ileri olunca ayrı bir zevkli ama bütçeyi aşamam dersende lineada güzel araçtır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak.884

Bütçeyi biraz yükseltme olasılığınız varsa 1.5 dci fluence veya megane3 bakın ben fluencede,lineayada binmiş biri olarak fluence derim hele birde 6 ileri olunca ayrı bir zevkli ama bütçeyi aşamam dersende lineada güzel araçtır...
    1.6 mjet lounge Linea almanı tavsiye ederim. 1.3 Toyota hem yakıt olarak hemde performans olarak yeterince tatmin etmez.

20.000 km az değil sonuçta.

Ama konfor olarak Toyota açık ara götürür o da ayrı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beycoastt

1.6 mjet lounge Linea almanı tavsiye ederim. 1.3 Toyota hem yakıt olarak hemde performans olarak yeterince tatmin etmez.

20.000 km az değil sonuçta.

Ama konfor olarak Toyota açık ara götürür o da ayrı tabi.

Alıntıları Göster
    Adam Corolla dememişki toyota demiş. Corollayı nereden çıkardınız? Belki yaris alacak? Bu arada ben her türlü dizel derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.