Şimdi Ara

Dizel MEGANE mı Dizel FOCU MU SESSİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KABİN İÇİ MOTOR VE YOL GÜRÜLTÜSÜ OLARAK HANGİSİ DAHA SESSİZ?

• Megane yalıtım olarak tüm dergilerde daha iyi deniyor
  • ben megane derim ford son zamanlarda kalitesini düşürdü zaten.
  • Focus yalıtımı bilmem ama HB'i çook güzel duruyor
  • Bence megane çok daha gürültülü. Ancak HB Meganların yalıtımı daha iyi
  • ya arkadaşım sen hiçbir sey sorma en iyisi çünkü sonunda ihale senin başında kalıyo bak bensana focus hakkında düşuncemi yazayım focus cmax in heryerinden ses geliyo meganı bilmem focus tada aynı sorun var yok diyen yalan söyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_ozkay -- 5 Ekim 2006; 17:25:59 >
  • herkes dürüst olsun lütfen focusun yol konforu ve yol sesi megandan daha kötü.hele pütürlü asfaltta lastik sesi yankı yapıyo arabanın içinde...
  • ben bi focus c-max sahibi olarak ve megane dizel le de bol bol gezen biri olarak kesinlikle megane ın daha sessiz olduğunu söyleyebilirim...
  • Megane iyi ama ,motorla da orantılı,bi fare mi daha çok ses çıkarır bi ejderha mı?Biraz abarttık galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Megane iyi ama ,motorla da orantılı,bi fare mi daha çok ses çıkarır bi ejderha mı?Biraz abarttık galiba

galiba biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rekreb89

ARKADAŞLAR KABİN İÇİ MOTOR VE YOL GÜRÜLTÜSÜ OLARAK HANGİSİ DAHA SESSİZ?

Geçenlerde arkadaşın 2006 model focus tdci SW aracını kullandım. İntibalarımı aktarmam gerekirse ford focus motorun verdiği gücün ve sağladığı tork ve overboost özelliğinin dışında özellikle plastik kısım ve kapılardan gelen seslerle beni hayal kırıklığına uğrattı. Fiyatı 43.000 YTL'den başlayan bir araçta bu tip kalite sorunları affedilir gibi değil. Ayrıca aracın ön göğüsün camla birleştiği noktalara dikkat ettiğimizde, aracın plastik kalitesinin yanı sıra detay işçiliğinin de son derece özensiz olduğunu müşahade ettim. Kullandığım ve plastik kalitesini eleştirdiğim 2003 Clio Symbol'ün bile işçiliği ve malzeme kaltesi daha iyi.. Ayrıca Focus tdci megane-II'den kesinlikle daha uğultulu.. Bu aracı almayı düşünenlere önerim, eğer performans tutkunu iseniz ancak işçilik ve malzeme kalitesi çok önemli değil diyorsanız bu aracı alın derim.. Zaten bu aracın "0" km baz fiyatı asla 35.000 YTL'den fazla etmez değerlendirmesini yapmak istiyorum. 43.000 YTL'den başlayan fiyatlar çok çok abartılı bir rakam diye düşünüyorum.Saygılar..

• turbox arkadaşıma katılıyorum.Bizzat kıyasladım,focusta malzeme ve işçilik kalitesi düşük,motor sesi daha yüksek.ayrıca yol sesi alıyor...
  • aslında bunlar oto dergilerinde zaten belirtilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uskan

aslında bunlar oto dergilerinde zaten belirtilmiş.

Yazdığım yorumlar oto dergilerinden veya internet sitelerinden kes yapıştır değil, tam aksine profesyonel bir yaklaşımı içermektedir. Bu nedenle konuyu yorumlarken, karşınızdaki kişinin yüksek bir bilgi birikimi, tecrübe ve meslek grubunda yer alabileceğini düşünerek değerlendirme yapmanızın yararlı olduğunu düşünüyorum. Saygılar..

• bilemicem ben ama fordu hiç gözüm tutmaz benim ısınamadım o arabaya çok değişk geliyo hele o iç döşemesi falan oyuncak gibi alınmasın fordu olanlar ama benim düşüncem bu tabi mustang hariç mustangsiz bir otomobil hayatı %25 ini kaybetmiş sayılırı
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbox

quote:

Yazdığım yorumlar oto dergilerinden veya internet sitelerinden kes yapıştır değil, tam aksine profesyonel bir yaklaşımı içermektedir. Bu nedenle konuyu yorumlarken, karşınızdaki kişinin yüksek bir bilgi birikimi, tecrübe ve meslek grubunda yer alabileceğini düşünerek değerlendirme yapmanızın yararlı olduğunu düşünüyorum. Saygılar..

ben yorumlarınızı hafife almak veya alıntı olduğunu belirtmek anlamında değil,bilakis aynı düşüncede olduğum için destek vermek amacı ile söylemiştim,belki aklımdan geçeni tam ifade edemedim, benden de saygılar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: turbox

quote:

ben yorumlarınızı hafife almak veya alıntı olduğunu belirtmek anlamında değil,bilakis aynı düşüncede olduğum için destek vermek amacı ile söylemiştim,belki aklımdan geçeni tam ifade edemedim, benden de saygılar.

O.K. Sevgiler..

• bendende
  • bencede megane sessiz ve dizel motorunda herhangibi sorun yok tip olarak focus illaki megandan biraz daha güzel duruyor doğruya doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.