Şimdi Ara

Dizel Punto mu Seat(Cordoba yada Ibiza) mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007-2009 arası 20-25 bin tl civarı dizel araç almayı düşünüyorum. Şu an için 2 seçenek belirledim: Punto 1.3 multijet veya Seat Cordoba/Ibiza 1.4 tdi. Sizce hangisini niçin tercih etmeliyim?

• memetche M kullanıcısına yanıt
    Her türlü seat hocam içi puntolardan daha iyi görünüyor ibiza almanızı öneririm
  • Punto, İbiza'dan çok daha iyi bir araçtır. Hiç düşünme Punto al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllnz

Punto, İbiza'dan çok daha iyi bir araçtır. Hiç düşünme Punto al.

+1 punto ayrıca ikinci eldede çok çok iyidir.Heleki 90 Bg liğini alırsan tadından yenmez.Bana kalırsa ibizadan da yakışıklı bir araç
  • multijet punto tabikide
  • 207 1.6 hdi 90 beygir 215 tork
    0-100 hızlanması 11,5 saniye
    ortalama yakıt tüketimi : 4,5 litre

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-satiliktir-hiz-sabitleyicili-133577360/detay
  • Donanım olarak Seatlar sanki daha iyi gibi geliyor ama Punto çok tutulan bir araç ve multijet motor güven veriyor. Yakın zamanda bu konuyu kimle konuştuysam çoğu Punto tavsiye ediyor. Bir de Seatlar 3 silindir olduğu için çok gürültülü çalışır diye duydum bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Seat İbiza mı Vw Polo mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grande punto emotion donanım olursa alınır yoksa özellikle makyajlı kasa ibiza bence daha iyi dıgıtal klima hız sabitleyici ve kaliteli bir müzik sistemi var 2008 modeline binmiştim. ama grande emotion bulabilirsen yada 1.4 tjet tadından yenmez.
  • punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: memetche

Donanım olarak Seatlar sanki daha iyi gibi geliyor ama Punto çok tutulan bir araç ve multijet motor güven veriyor. Yakın zamanda bu konuyu kimle konuştuysam çoğu Punto tavsiye ediyor. Bir de Seatlar 3 silindir olduğu için çok gürültülü çalışır diye duydum bu konuda bilgisi olan var mı?

1.4 tdi pd motorlar biraz gürültülü çalışır.özellikle 1 ve 2 viteste gürültü olur ama uzun yolda 5. viteste öyle pek ses gelmez.dünyanın en az yakan motorlarından biridir.195 nm torku ile yokuş canavarıdır.tek eksisi alt devirlerde ve düşük viteslerde gürültüsüdür.ama öyle kamyon gibi de değil.kişiden kişiye değişir ama seat daha kaliteli bir marka
  • kesinlikle seat, performansı bi kenara koy, şekli dahi yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto seçenekler içinden en iyisi gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.