Şimdi Ara

DİZEL SEDAN OLARAK, MEGAN MI, PEUGEOT MU, CERATO MU ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
94.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ANCAK KAFASINI ÇIKARIP RİSK ALDIĞINDA İLERLEYEBİLİYOR.
  • TARİHTE HER HAREKET,
    HEP BİR KİŞİNİN AYAĞA KALKMASIYLA BAŞLAR.
  • KORKAK OLMAYIN,
    SİZİ BULACAK OLAN BELA, KAÇARKEN DE BULUR.
  • PEK ÇOK İNSAN,
    ALTIN BEKLEDİĞİ İÇİN, ELDEKİ HAZIR GÜMÜŞÜ GÖREMEZ.
  • DOĞANIN KANUNU;
    HER BÜYÜK,
    BAŞLANGIÇTA KÜÇÜKTÜ.
  • HEP ARKASINA BAKAN,
    ÖNÜNÜ GÖREMEZ.

HEP GEÇMİŞE BAKAN,
    GELECEĞİ GÖREMEZ.
  • BİR ŞEYLER YAPMANIZ GEREKEN ZAMAN,
    HİÇ KİMSENİN O İŞ İÇİN İSTEKLİ OLMADIĞI
    VE HERKESİN YAPILAMAZ DEDİĞİ ZAMANDIR.
  • EN BÜYÜK SUÇLAR,
    GEREKLİ OLANI DEĞİL DE,
    FAZLA OLANI ELDE ETMEK İÇİN İŞLENİR.
  • SAVAŞTA,
    DÖVÜŞENLERDEN ÇOK,
    KAÇAN KORKAKLAR ÖLÜR.
  • kleter kardeş
    walla süpersin
    bu gidişle bana dobloyu sattıracaksın
    dobloyu almadan önce ceratoya gözüm takılmadı değil ama maalesef bandırmada servis yok
    araç mükemmel bence çok tutulacak
    ama zamanı var diye düşünüyorum
  • KELETER RÜTBE KAZANMAYA MI ÇALIŞIYORSUN
  • C sinifi araclarin tumunun fiyatlari birbirine cok yakin olsa kimse cikip KIA almaz bence, dusunsenize yeni focusla kia ceratonun dizellerinin fiyatlarinin ayni oldugunu kac kisi gidip kia alir ??

1.5 crdi motorlu araca 29.000 ytl dersen heralde dusunulecek bu marka
  • 3 guzel cerato fotosu

• CERATO HAKKINDAKİ OLUMLU KANAATLARİYLE CERATO ALMAMDA BANA YARDIMCI OLAN AŞAĞIDAKİ ARKADAŞLARA EN İÇTEN VE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER.

GÖNÜLLERİNDEKİ ARABALARA KAVUŞMALARI VE KAZASIZ, BELASIZ, PROBLEMSİZ, MASRAFSIZ
    SÜRÜŞLER TEMENNİSİYLE.

mRcOLL,
    TRCaPiTaL
    lokosit,
    RSS_02,
    VEDAT_06,
    mygokhan,
    electro_g,
    JackDaniels,
    Deutr,
    konqueror,
  • Kendin yazdın kendin oynadın hoca, kendi kendine Kia aldırdın sen, milleti sen ikna etmeye çalıştın...
    Burada öyle anlatıyosun ki sanki süper bişimiş gibi düşünüo insan sokağa çıkınca Cerato aynı Cerato , tabi bu benim fikrim , herkese saygı duyarım...
    Ama Meganın yanından geçemez bu kesin ...
    Hayatımda Megane ım olmadı, onu bırak Reno aracımız olmadı, objektif bir yorum bence , kendi nacizane düşüncelerim...
    Fiyatı 25 milyar olsa alırım ...
  • bu senin yorumun antiochos.
    dikkatli okumadığın belli yazdıklarımı.
    herkesin arabası kendine göre mantıklı.
    seninki sana göre mantıklı.
    senin yazdıklarını da, benim mantıklı bulmaya mecburiyetim yok.
    sana teşekkür etmediğim içinse sitemin, yorumların için sana da teşekkür ederim.
    ne de olsa klavyeye giden ellerin yoruldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keleter

bu senin yorumun antiochos.
    dikkatli okumadığın belli yazdıklarımı.
    herkesin arabası kendine göre mantıklı.
    seninki sana göre mantıklı.
    senin yazdıklarını da, benim mantıklı bulmaya mecburiyetim yok.
    sana teşekkür etmediğim içinse sitemin, yorumların için sana da teşekkür ederim.
    ne de olsa klavyeye giden ellerin yoruldu.

Zaten ben sana o arabayı almanda yardımcı olmadım teşekkür etmene gerek yoktu
    Teşekkür le alaksı yok sadece ben bir ara baktım biri Cerato övüyor sürekli , sonra konuyu açanın senin olduğunu gördüm ona şaşırdım...
    Tabiiki öyle herkes herkesin her dediğine katılmak zorunda değil , herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil...
    Sen zaten kafana baştan kararını vermişsin hayırlı olsun sana

• Ha bu arada beni geç benim dışımda ki sana diğer araçları öneren insanlara , sana yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür etmemişsin, az önce gerçekten bu teşekkür olayına dikkat etmemiştim sen diyince dank etti...
    Bu tutumunu kınıyorum
    İnsanlara fikir sormuşsun, kafadan da Kia oluşturduğun belli ama diğer araçları söyleyenlere neden teşekkür etmedin onları ayrıdın yaptığın ayıp olmadı mı?
    Sonuçta insanlar sana yardım ediyor, bu topiği pas geçebilirlerdi de...

Bu da benim kişisel görüşüm
  • ceratonun mazda 3 le veya crysler ile hiçbir alakası yoktur. bu arabayı 1 ay internetten araştırdım. en ufak bir böyle bilgi yok. araba tamamen hyundai elentra şasisi üzerinde geliştirilmiş, malzemelerinin çoğuda ortak olan çarpışma testlerinde hyundai den bile düşük alarak herkesi şaşırtan bir modeldir. anlayamdığım dünyada hiçbir otomabil reviewerindan 5 üzerinden 2 yada 3 yıldızın üzerinde alamayan bu araba nasıl oluyorda türkiyede göklerden inmiyor. daha dizeli 2-3 aydır kullnılıyor ve sorunsuzluğundan bahsediliyor. test sürüşünüde yaptım. iç malzeme kalitesi vasatın biraz üzerinde, göstergeler sıkıcı. araba hızlandıkça direksiyonu yumuşuyor bu bana hiç güven vermedi. euro ncap ı yok. amerikadaki testleri tartışmalı. (2004 de çok kötü 2005 de average sonuç).
  • Cerato hyundai elantra platformunda geliştirilmiştir doğru Türkiye'de göklerden inmemesinin sebebi fiyat/aksesuar.. Bkz: hyundai. Renault falan ateş pahası deniyor ama megane'daki kaliteyle asla yarışamaz bu cerato fakat adamlar işini biliyor, bol bol aksesuar veriyorlar tüketiciyi cezbediyorlar, işte gelecekte umarım kalite ve marka imajıyla öne çıkar diyorum, ford-vw-opel vs. de bilirdi uyduruk kasaya yığınla donanım koyup 30 küsür milyara satmasını
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.