Şimdi Ara

Dizel sedan tavsiyesi ( 650-700 bin tl )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En kötü 110 ve üstü beygir ve 2014 üstü araç arıyorum yılda 18.19 bin km yapabiliyorum istanbuldayım

manuel olsada olabilir biraz geniş araç bakıyorum ve piyasası iyi olan aklımda özellikle parça ve yürütme maliyet problemi düşük olan tercihim

bunlardan hangisi sizce başka alternatiflerede açığım

Fiat egea 1.6 dizel

hyundai Accent blue 1.6 dizel

Renault fluence 1.5 dizel

Dacia duster 1.5 dizel

• Hocam 2015 Dizel VW Jetta alin kesinlikle, gercek bir araba, konfor, surus keyfi, yakit cimrisi

• Enjektör

EGR

Turbo

DPF

benzine göre km/tl farkı

bakım masraflarından hiç bahsetmiyorum.

15 yıllık dizel fanatiğiyim şöyle 1.6 benzinli atmosferik bulsam affetmeyeceğim.

Ne yapmam gerektiğini biliyorum ancak aracım baba yadigarı ve yeterli finansal kaynağım yok.

• Antor kullanıcısına yanıt

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2014-model-dizel-otomatik-peugeot-508-1129837690/detay

• Focus 3 kasa 1.6 tdci dizel 115 hp lik olanlara bakabilirsin, hacim dışında diğer bahsettiğin kriterlerde iyi olduğunu düşünüyorum, style ve titanium paket bakabilirsin, bende de var tavsiye ederim.
  • Büyüklüğü şehir içinde sorun olmazsa, 1.6 ehdi c5 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 24 Kasım 2023; 14:47:35 >
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba genel olarak bakim fiyatlari ne kadar tutuyor birde şehir içi kaç litre yakiyor ortalama

• Elantra
    Focus
    Mondeo
    Bunlara bakabilirsin
  • D segment c5 tavsiye ederim. Çok konforlu araçtır. Uzun yol arabası olarak kullanıyorum. Motoru ve turbosu dayanıklıdır. Aldığında enjektörlerin bakımını yaptırıp masrafsız binersin.
  • 2015 ustu focus. Biraz bitce artarsa 1.5 dizel otomatikler harikadir.
  • pusatttt kullanıcısına yanıt
    Opel Astra j 2015-2016 model 1,6 turbo dizel almalısın .ben memnunum
  • Octavia 2013 ve sonrası boş paket 1.6 TDI olarak bulunabilir,c segmentin en geniş arabasıdır.Örnek ilan;

Dizel otomatik boş

Alternatif orta paket makyajlı

https://www.sahibinden.com/s/o7aAmJTJ

• Kia Cerato 1.6 dizel.
  • C.McRae kullanıcısına yanıt
    O araba tank gibi bişi ya
    Seçenekler arasındaki en az yakanlardan duster dır. En performanslısı accent blue'dur hızlıdır seridir fakat malzeme kalitesi biraz kötüdür lakin üzmez

Yeni gördüm mesajı hocam,

geçen sene yanlış hatırlamıyorsam triger devirdaim değişimi orijinal parçalar kullanılarak ve rutin bakımla birlikte 3.000 civarı idi,

Şehir içi ortalama 5.5 litre yakıt tüketimi.

Benzin&lpg li corolladan geçmiştim çok memnunum yakıt ve bakım masrafları aynı sayılır pek bir fark yok, ama performans, yalıtım, yol tutuşu, iç mekan kalitesi anlamında ciddi anlamda daha iyi focus.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.