En kötü 110 ve üstü beygir ve 2014 üstü araç arıyorum yılda 18.19 bin km yapabiliyorum istanbuldayım manuel olsada olabilir biraz geniş araç bakıyorum ve piyasası iyi olan aklımda özellikle parça ve yürütme maliyet problemi düşük olan tercihim bunlardan hangisi sizce başka alternatiflerede açığım Fiat egea 1.6 dizel hyundai Accent blue 1.6 dizel Renault fluence 1.5 dizel Dacia duster 1.5 dizel |
Dizel sedan tavsiyesi ( 650-700 bin tl )
-
-
Hocam 2015 Dizel VW Jetta alin kesinlikle, gercek bir araba, konfor, surus keyfi, yakit cimrisi
-
Enjektör
EGR
Turbo
DPF
benzine göre km/tl farkı
bakım masraflarından hiç bahsetmiyorum.
15 yıllık dizel fanatiğiyim şöyle 1.6 benzinli atmosferik bulsam affetmeyeceğim.
Ne yapmam gerektiğini biliyorum ancak aracım baba yadigarı ve yeterli finansal kaynağım yok.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2014-model-dizel-otomatik-peugeot-508-1129837690/detay
-
Focus 3 kasa 1.6 tdci dizel 115 hp lik olanlara bakabilirsin, hacim dışında diğer bahsettiğin kriterlerde iyi olduğunu düşünüyorum, style ve titanium paket bakabilirsin, bende de var tavsiye ederim. -
Büyüklüğü şehir içinde sorun olmazsa, 1.6 ehdi c5 tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 24 Kasım 2023; 14:47:35 > -
-
Hocam merhaba genel olarak bakim fiyatlari ne kadar tutuyor birde şehir içi kaç litre yakiyor ortalama
-
Elantra
Focus
Mondeo
Bunlara bakabilirsin -
D segment c5 tavsiye ederim. Çok konforlu araçtır. Uzun yol arabası olarak kullanıyorum. Motoru ve turbosu dayanıklıdır. Aldığında enjektörlerin bakımını yaptırıp masrafsız binersin. -
2015 ustu focus. Biraz bitce artarsa 1.5 dizel otomatikler harikadir. -
Opel Astra j 2015-2016 model 1,6 turbo dizel almalısın .ben memnunum -
Octavia 2013 ve sonrası boş paket 1.6 TDI olarak bulunabilir,c segmentin en geniş arabasıdır.Örnek ilan;
Dizel otomatik boş
Alternatif orta paket makyajlı
https://www.sahibinden.com/s/o7aAmJTJ
-
Kia Cerato 1.6 dizel. -
O araba tank gibi bişi ya -
Seçenekler arasındaki en az yakanlardan duster dır. En performanslısı accent blue'dur hızlıdır seridir fakat malzeme kalitesi biraz kötüdür lakin üzmez -
Yeni gördüm mesajı hocam,
geçen sene yanlış hatırlamıyorsam triger devirdaim değişimi orijinal parçalar kullanılarak ve rutin bakımla birlikte 3.000 civarı idi,
Şehir içi ortalama 5.5 litre yakıt tüketimi.
Benzin&lpg li corolladan geçmiştim çok memnunum yakıt ve bakım masrafları aynı sayılır pek bir fark yok, ama performans, yalıtım, yol tutuşu, iç mekan kalitesi anlamında ciddi anlamda daha iyi focus.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X