Bildirim
Dizele benzin konuldu araba calismadi yakit cikartildi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Komple temizlendiyse sorun çıkmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sahin419941
Dizele benzin kondu calismadan yakit alindi sorun cikar mi axil cevap su an benzinlikteyim
kardeş depoyu boşaltman lazım tamamen, öyle hortumla çekerek çıkmıyor o içerdeki benzin -
Mazot aldigin litre benzininin litresinden daha fazlaysa pek sıkıntı olmaz , mazotu fulleyebilirsen fulle ,benzin miktarida az ise , bir sorun teskil etmez. -
Pompalarin ucu farkli degil miydi? Yani oyle olmasi gerekmiyor mu? -
Az bisi kattiysan birsey olmaz mazotu biraz fazla al karissin iyice. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanyuce35
Mazot aldigin litre benzininin litresinden daha fazlaysa pek sıkıntı olmaz , mazotu fulleyebilirsen fulle ,benzin miktarida az ise , bir sorun teskil etmez.
motoru eline alır sadece -
Mutlaka tutanak tuttur ve imzalat şahitli olarak -
9 litre kondu benzin ceyrek depodan az mazot vardi ne var ne yok cikartiyolar simdi soru olmaz diyolar anlayan var mi -
Ben 1-2 litre sandim 9lt katmişlar.Utanmasalar fulluceklermis heralde. -
depo açılıp tamamen temizlenmeli
daha sonra havası alınmalı yoksa enjektör maliyeti çıkarır ve yeni enjektörün tanesi 1500 lira -
Havasi nasi alinacak motor calismadi bisi olmaz diolar ustaymis adam -
quote:
Orijinalden alıntı: sahin419941
Havasi nasi alinacak motor calismadi bisi olmaz diolar ustaymis adam
yanlis yakit koyma ustasi heralde ben olsam tutanak tutar, araci servise cektiririm.. masrafi istasyondan talep ederim.. -
Benim aracım bu yüzden bir sürü sorun çıkardı gerçi ben benzinle kullandım dizel aracı. İyice temizletin, çekiciyle servise çekmek en temizi olur diye düşünüyorum. -
Depodan cikan hortumu sokun icindeki yakitta depoya aksin sonra depoyu iyice bosaltip mazotla fulleyin hicbirsey olmaz. -
Mazot kapagi acildi sungerle iyice sifirlandi yakit kontak acilmadi sorun cikardi diyen arkadas kontagi acmismiydi -
Kontak açılmadıysa pompa çalışıp yakıt çekilmemiştir iyice temizlenirse sorun çıkmaz. Çalışırsa komple hortumlarında temizliği filan gerekir, depoyu mazotla fulleyip verirler zaten dibinde kalmaz birşey. -
marşa basılmadı ise bişey olmayabilir ama kontağı bile açsanız pompa depodan çekim yapar benzin dolduranların ustalığı ile olmaz ... -
bence depo tamamen temizlenmeli.quote:
Orijinalden alıntı: pulpa
marşa basılmadı ise bişey olmayabilir ama kontağı bile açsanız pompa depodan çekim yapar benzin dolduranların ustalığı ile olmaz ... -
tamamen olmasa da içeride 3-5 litre kalana kadar çekin ve azına kadar fullesinler. 1 su bardağı kadarda 10 numara yağ atılsa iyi olur. pompa benzin kalıntısı ile yağlamasız kalırsa sorun yaşatır.quote:
Orijinalden alıntı: KARACABEYY
bence depo tamamen temizlenmeli.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- lpg katalizör arızası
- hyundai accent blue 1.6 crdi mode plus yorum
- golf 8 paket sıralaması
- araçlarda filo indirimi ne kadar
- aracı en kısa zamanda servise opel astra
- byd shark
- akü markaları
- iki kişilik elektrikli araba
- dfsk e5 fiyat
- citroen ami özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X