Şimdi Ara

Diziler ve Televizyon Programlarının Kadına Şiddete Etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese, arkadaşlar son zamanlarda benim dikkatimi şiddet olaylarının çokluğu çekiyor , özellikle ülkemizde kadınlara karşı uygulanan şiddet tırmanmış durumda, bunda bana göre kitle iletişim araçlarınında etkisi büyük çünkü bizim millet olarak izlediklerimizden etkilenen bir yapımız var. Geçen tv izlerken Filinta dizisinde kadına şiddet konusuna parmak basmaları dikkatimi çekti ve çok hoşuma gitti, halka bu konuda güzel mesajlar verildi, Filinta da ki gibi kadına şiddet konusuna dizilerde ve programlarda daha çok değinilse sizce de bunun olumlu etkisi olmaz mı dostlarım. hatta merak edenler bakabilirler linke tıklayıp .

http://www.ensonhaber.com/filintada-kadina-siddet-mesaji-2015-03-03.html

• sadece kadına karşı mı? ülke cinnetin eşiğinde. herkeste bir şiddet eğilimi. bunda gerçekten bir çok şeyin etkisi var ama dizilerin falan daha çok etkisi oluyo bence. ülkede kurtlar vadisi ve onun gençlere etkisi gibi bi gerçek var. bence artık tvlerde şiddetin dozu azaltılmalı. bu yönde herkes üstüne düşeni yaplamı. insanlara iyiliği, güzelliği göstermeli diziler, programlar. şiddet, cinayet, mafyacılık, bunlar bizi karanlığa sürüklüyor.

bu yüzden Filinta'yı tebrik ediyorum. gereksiz şiddet neredeyse yok. ve her hafta da bir toplumsal konuya değiniyor. kadına şiddet konusunu hem islami hem de toplumsal açıdan çok güzel ele alıp, uyardı izleyicisini. anlayabilirsek ne mutlu bize.
  • aynen bu konuda size katılıyorum , ülkede adım başı şiddet var bunda medyanın etkisi çok büyük, böyle dizi içinde Filinta da ki gibi sosyal mesaj çok iyi olmuş, özellikle kadına şiddet konusunda , bu tarz mesajların daha çok artması lazım ki bu olaylarda bir gerileme olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.