Şimdi Ara

Dizüstü Pili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dizüstü pilini devamlı takılı tutmalımıyız. yoksa çıkartıp direkt voltajamı bağlanmalıyız. Pilin sağladığı bir koruma varmı. Detaylı bilgiye sahip arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

• ben aldıgımda 6 ay kadar pilsiz kullandım cok elektrik gitti ama cihaza bisey olmadı. 6 aydır pili sokmuyorum cunku sıkıntı bastı pilde hicbir problem olmadı. Kafana göre kullan alacagın laptop ın markası ne olursa olsun pili sağlam mı degilmi ilk once ona bak bende bitanede toshiba laptop var pili 5 dakika gidiyo = ) arkadasımda asus vardı onun pilini soktugumuzde bilgisayar kapanıyordu ve bu bilgisayarlar daha 1-2 senelik falan
  • elektiriği adaptörden aldığında

onunda ups bataryası oluyo fenamı

korkunuz fazla şarj ise dolunca şarjı keser
  • eğer sizin oralarda fazla elektrik kesintisi olmuyor ise bataryayı sökmende fayda var bataryanın ömrünü uzatırsın batarya devamlı takılı kaldıkca batarya ile çalışma süresi her geçen zamanda azalacaktır ama elektrikler sık sık kesiliyorsa hiç çıkarmana gerek yok
  • Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar notebook pilini cıkarmanın sakıncası vardır hesaplayın 80 gb hdd niz var ne kadar fiyatı 70$ bir bataria yenisi ise ortalama 100 $ bir diskin veya anakartın arızası durumunda size maliyeti ve kurtarılamayan datalarınız buları da hesaplayın anlık elektrik kesintileri diskinizi ve anakartınızı arızaya gecirebilir bir notebooku devamlı adabtörle şebekede tutsanız yenialdığınız cihazı ortalama 1.5 yıl sonra sorun oluşmaya başlar siz bunu birazdaha dikkatli şarj ve deşarj olayına dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız bu ilk yazdıklaırmızı dikkaye alınız ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.