Şimdi Ara

DOA4...Bu oyunu oynamaya yürek dayanmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah tan tekken efsanesi devam ediyor yoksa bu abidik gubidik oyunlara kalmıştık
  • erencim, PS3 ün 3 vakte kadar çıkar, Tıkkan ında 5 vakte kadar, oynarsın nasılsa..Tek ihtiyaç duyduğun şey sabır...Her x360 oyununa saçma sapan yorumlar yapmaktan vazgeç istersen, sonra çok madara görürüz seni, benden uyarması
  • evet sabır ama bir çıksın o zaman böyle saçma sapan oyunlar dağılacak onun karşısında..

Tekken 6
     DOA4...Bu oyunu oynamaya yürek dayanmaz
  • CG den bize ne olm, oyun içi ver sen :)
    Yokmu yoksa
  • DoA herzaman çok kaliteli bir oyun oldu, tanınmamasının tek nedeni Tekken gibi bir arcade oyunu olmaması bu yüzden sadece belirli bir kesime hitap etmeye devam etti...

Oyundaki asıl unsur aşırı gerçekçilik ile dövüşü devam ettirmek, dövüş esnasında eskinin japon filmerini izler gibi olursunuz, hertürlü atağı geliş şekline göre kesme şansınız vardır vs vs yani tekken gibi al adamı bin kere yerden yere vur oldu bitti olmaz bu oyunda...

Neyse Tekken hayranları yine bu oyuna bakmamaya devam edicek, bizde kendi halimizde bu oyunu oynamaya devam edicez, hepsini geçtim, Kasumi 'yi görmek için bile oynanır bu oyun
  • valla ben DOA3 üde Tekken 5 ide çok oynadım..

Dedigin gibi gerçekçilikte DOA3 ün yanına yaklaşamaz Tekken 5..En son oyunu yani..
    Animasyonlar daha kötü, grafikler hiç yaramaz..Milyon tane kombo koymuşsun ne fayda...Sen adamı yere çarp yerden cam kırıkları gibi parçalar fırlasın..Bumu gerçekçilik..

Bu lafları söyleyenlerin çoğu hayatında yarım saat Dead or Alive 3 oynamamış kişilerdir.Ben iki oyunuda saatlerce oynadım, iki kişi, tek kişi bana en çok gerçeklik hissi veren DOA3 tü..

Hareket animasyonları, hareketlerin yapılışı , grafikler mükemmel...Hele arada bir hareket çekiyorsun onu slow-motion gösterirki şahane oluyor
  • ooo harbi müthiş olmuş....tekken çıkar ya bekleyin 2008 gibi elinizde olur...
  • kesinlikle aynı fikirdeyim gerçekçilikte DOA'nın yanına hiç bi dövüş oyunu yaklaşamaz. tekken'de iyi bi dövüş oyunu olabilir ancak ben hiç bi zaman DOA'dan aldığım zevki ondan alamadım

uff...şimdi yeni oyunda bi de yeni karakterler geliyo Amerikaya gidince ilk alacağım oyun DOA olacak
  • Masterchief var yenisinde, bende oynuyorum hehehe
  • açıın ps2 de soul calibur 3 ü oynayın o sizi idare eder
  • soul calibur'da oynuyoruz zaten

hemde severek..............
  • Super Smash Bros oynayın en keyiflisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.