Şimdi Ara

Doblo 1,3 multijet baskı balata değişimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 1 tane 1,3 multijet 2008 model 85000 de araç mevcut. Vitesler yerine zor geçiyor. Geriye attığımda vitesi haşırt diye ses çıkarıyor. Sanayiye götürdüm önce ileri at sonra geri at o sesi çıkarmaz dedi. O şekil yaptım gerçekten çıkartmadı. Bu şekil beni rahatsız etti başkalarıda eğer bu şekil kullanırsan ilerde seni yarı yolda bırakır dediler. Bende servise gittim servis 900 tl kadar fiyat çekti. Tekrar sanayiye gittim sanayide parçayı al yapayım işçiliğim 200 tl dedi. Baskı balatanında fiyatı 145 tl yagı mağı vs 400 tl gıder dedıler. Normal işçilik ne kadar piyasada baskı balataların fiyatı ne kadar piyasada yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.

• Fiat servisi insaflı çıkmış, renault servisi 2000 tl diyor.
    Sanayide işçilik 150-200 gibi fiyatlar normal gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 22 Aralık 2014; 14:36:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsaflı mı ? Haahahahah valla ben hiç beğenmedim. Sanayide 50 tl butun bakımlar yapılırken orada 350-400 tl ıstıyorlar. Basklı balata fiyatları ne kadar dır ?
  • Önce birinci vitese atmanın hiçbir sorun çıkaracağını sanmıyorum.
  • Fiat servisi baskı balata bitik dedimi, demediyse öyle kullanmanın zararı olmaz, sanayi fiyatı ortalama350tl masrafın olur , iyi bir ustaya gitmen lazım, parça fiyatı genelde çoğu araçta aynı .

• Üstat, babamın aracı da 1.3 multijet doblo. Geçen sene sanayide işçilik dahil 380 liraya değiştirdim baskı balatayı.

• Daha geçenlerde aynı sorun başımıza geldi konuyu okuyup fikir sahibi olabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_100633104/f_//tm.htm#100685438
  • Servise götürmedim henüz. Büyük bir mebla çıkaracağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar_y

Merhaba Arkadaşlar,

Bende 1 tane 1,3 multijet 2008 model 85000 de araç mevcut. Vitesler yerine zor geçiyor. Geriye attığımda vitesi haşırt diye ses çıkarıyor. Sanayiye götürdüm önce ileri at sonra geri at o sesi çıkarmaz dedi. O şekil yaptım gerçekten çıkartmadı. Bu şekil beni rahatsız etti başkalarıda eğer bu şekil kullanırsan ilerde seni yarı yolda bırakır dediler. Bende servise gittim servis 900 tl kadar fiyat çekti. Tekrar sanayiye gittim sanayide parçayı al yapayım işçiliğim 200 tl dedi. Baskı balatanında fiyatı 145 tl yagı mağı vs 400 tl gıder dedıler. Normal işçilik ne kadar piyasada baskı balataların fiyatı ne kadar piyasada yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.

Baskı balatanın yan sanayisinin fiyatını vermişler hocam orjinalden şaşmayın. 170 tl

• Orjınalını nerden bulabılırız kardesım.
  • 2 sene önce kendi ustamda parça + işçilik ile birlikte 250 Liraya değiştirmiştim. 125 Lira baskı balata, 125 lira işçilikti. Parçayı kendim almıştım orjinal baskı balata.
  • 2010 da 130 tl baskı balata 60 tl de işçilikle hallettirmiştim hey gidi koca oğlan :( satmasaydım keşke....
  • Birazdan biri gelir 20 tl işçilik verdim derse hiç şaşırmam, senelerdir yedek parça fiyatları aynı fark göremedim.

• Fiat larda geri vites de hep bu sorun var. Benim fiorino Da vardı sıfırdı araç o nedenle servis bitti demediyse ellemeyin

• En iyisi servise uğrayıp ona göre hareket etmek. Teşekkürler. arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.