Butce 45000 bın cıvarı tıcarı ve fulll donanım. Doblo.1.3 mjet mı yoksa baz lınea mı.acıkcası gonlum doblodan yana tıcarının sıkıntılarıda dusundurmuyor degıl. Hem arac tavsıyesı hem tıcarı bınek farkı hakkında yardım beklıyorum
Yukarı
quote:
Orijinalden alıntı: BH0613
Yukarı
Ticarinin dezavantajlarını göze aldıysanız, ve yük taşıma amacıyla kullanacaksanız, Doblo derim ben, ama 1.3 değilde mümkünse 1.6 multijet tercih edin.
Doblo tıcarı kullanılnmyacak aıle ıcın kullanılacak ayrıca gozealdıgım dezavantajları var ama tam net bılgıye sahıp deılım tum dezavantajları acıklarmısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: BH0613
Doblo tıcarı kullanılnmyacak aıle ıcın kullanılacak ayrıca gozealdıgım dezavantajları var ama tam net bılgıye sahıp deılım tum dezavantajları acıklarmısınız?
1.köprüden geçememesi her sene muayene olması vs sanırım bu dezavantajlar
1. köprüden geçemez, her yıl muayene, 6 yılda bir mtv düşüşü. Hız sınırı otomobillerin bir tık altıdır. Biraz yüksek yakıt tüketimi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kasto_37
1. köprüden geçemez, her yıl muayene, 6 yılda bir mtv düşüşü. Hız sınırı otomobillerin bir tık altıdır. Biraz yüksek yakıt tüketimi.
ticari sıkıntıları çok dert etmiyorsanız doblo derim
quote:
Orijinalden alıntı: 55smsn
ticari sıkıntıları çok dert etmiyorsanız doblo derim
Alıntıları Göster
Doblo alıdğınızda.
otobanda 120 ile giderken birden ceza kapınıza gelebilir.
İstanbulda yaşıyorsanız 1. köprüden geçemez
Her sene muayene
Araç ticari olduğu için fazlası ile rüzgar sesi ve yüksekliğinden dolayı çok iyi olmayan yol tutuşu...
Linea binek olduğu için biraz daha iyi ama genede B segmenti araç onun yerine ikinci el C segmenti bir araca bakabilirsiniz...
Kalabalık değilseniz yük taşımayacaksanız linea derim
En büyük dez avantajı Sıfır bıle alsanız her sene muayeneye gıtmesı bır sene o kasar kısa bır Zamankı hemen Geçiyor kendınızı tuvturkun önünde muayene sırasında buluyorsunuz,sonra bır otomobıl konforu asla vermez.ama Büyüklüğü genışliği ferahlığı iyidır.vergısını tıcarı değilde hususu olarak ödersenız otomobıl ruhsatlı alabılıyorsunuz sanırım.o zamanda fıyat bıraz yüksek oluyor
45bine ikinci el full bravo alinir arac surmenin keyfine varsiniz ikinci el dedigim 13model maksimum 40bindeki bravolar
Dobloyu ruhsata hususi otomobil olarak isletebilirsiniz hem kopruden gecersiniz hemde hiz limitiniz normal araclarla esitlenir
En mantıklı yorum, ama hususi araç olarak doblo çok pahalıya geliyordu doğru hatırlıyorsam.
Alıntıları Göster
Ben 3 hafta önce 1.3 mjet 90 hp Urban Doblo aldım. Gerçekten çok rahat. Zaten yerden yüksek aracı seviyorum. Heryıl muayene olayı biraz yoruyo insanı ama çokda dert değil. Ben hem aile hemde ticari olarak kullanıyorum. En büyük artısı kocaman bagajı.
quote:
Orijinalden alıntı: legendboxer
Ben 3 hafta önce 1.3 mjet 90 hp Urban Doblo aldım. Gerçekten çok rahat. Zaten yerden yüksek aracı seviyorum. Heryıl muayene olayı biraz yoruyo insanı ama çokda dert değil. Ben hem aile hemde ticari olarak kullanıyorum. En büyük artısı kocaman bagajı.
Alıntıları Göster
bagaj lazımsa doblo yerine sw araç bakabilirsiniz.
orktasO
kullanıcısına yanıt
Evet 3bin lira gibi bir mebla ama bir cok dertten kurtariyor satarkende daha karli sattirir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme