Şimdi Ara

Docsis 3.0 Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablonet e geçmeyi düşünüyorum fakat şu sıralar talep yoğunluğundan dolayı ellerinde modem kalmadığını söylediler. Önerebileceğiniz ikinci el uygun fiyatlı olarak bulabileceğim hangi modemler var acaba?

• Aynen bende geçmeyi düşünüyorum.Amazonda 20-30 dolara docsis 3.0 modemler var yurt dışından alsam sorun olur mu acaba?
  • kablonet internet varken bende araştırmıştım önemli olan frekans aralığı imiş iyi araştırmak lazım
  • Ben hayırlısı ile bugün geçiş yaptım. Süperonline 24 mbit 35gb akn 55 tl dediler Kapattım direk. Şuan kablonet 24mbit 75 gb akn temel paket tv ve vizion sinema paketi 52 lira, Modemi dışardan satın aldım 2. el. hd kutu kira ile 55 tl fatura gelecek. Net hızı olarak hiç bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

Ben hayırlısı ile bugün geçiş yaptım. Süperonline 24 mbit 35gb akn 55 tl dediler Kapattım direk. Şuan kablonet 24mbit 75 gb akn temel paket tv ve vizion sinema paketi 52 lira, Modemi dışardan satın aldım 2. el. hd kutu kira ile 55 tl fatura gelecek. Net hızı olarak hiç bir fark yok.

Modemde ikinci el mi? Ekstra bir ayara gerek duyuldumu kurulumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi tabi modem 2. El. Hayır kurulum felan yapmadım direk içine girip şifreyi değiştim adını değiştim okadar. Modemin arkasında id pw var onunla modemin içine giriyorsun. Çekim gücü superonline ile aynı tv paketi felan bi iki üç üste taşıyor

• Sooso kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.