Şimdi Ara

Doğalgaz olan yerlerde Fiber İnternet Var! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
24.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakarya'ya gelmesi bi on yılı bulur herhalde :)
  • Sirf su fiber yuzunden, evi degistirmeyi dusunuyorum.. Bizim buralara gelemedi...
  • Beşiktaşta yok asıl ona yanıyorum. İstanbulun merkezine döşememişler,gidip anadoludaki şehirlerin kenar mahallelerine döşüyorlar. Hangisinden daha çok kar elde edecekler oturup bir düşünseler keşke... Beşiktaşta bir çalışma gören var mı ve bu hizmetten sadece sitelerde oturanlar mı yararlanabiliyor?
  • Bence türkiye'nin tüm siteleri bitecek ondan sonra belki apartmanlar ve müstakiller
    TTNET de o kadar kötü değil yani (ben kendimi böyle avutuyorum)
  • müşteri hizmetlerini aradım eskişehir'de henüz yok dedi. demek ki daha gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

2 sene önce bizim buraya Doğal gaz hattı döşediler yanındada ince bir kablo falan koymuşlardı.. Fiber kablo ne kadar kalınlıkta olur acaba ?

sorumu tekrar soruyorum.
  • quote:

quote:

2 sene önce bizim buraya Doğal gaz hattı döşediler yanındada ince bir kablo falan koymuşlardı.. Fiber kablo ne kadar kalınlıkta olur acaba ?

sorumu tekrar soruyorum.

http://www.superonline.net/hakkimizda/network/fo-altyapi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

quote:

sorumu tekrar soruyorum.

http://www.superonline.net/hakkimizda/network/fo-altyapi.aspx

Teşekkürler.

• ben fiber e fiber demem adil kullanım oldukça
  • Doğalgazın oldugu bir binada bu fiber hizmetinin verilip verilmedigini nasıl ogrenebilirim. Bahsettiğim yerdeki adress biraz karısık. bikaç faklı adres e yollanan mektuplar elimize ulaşıyor. Misal, xx / y sokak ya da xx/ z sokak tarzında. Tam adresi bilmiyorum yani. superonline musteri hizmetlerine sordum ama onlar da elinedki listeye gore soyledikleri için anlaşamadık. Malum tam edresi bilmiyoruz.

Ayrıca 10-12 metre onumuzdeki sitede fiber var. Bize ulaştırması -başvuru halinde- mumkun olur mu?
  • Son durum nedir acaba.
  • İstanbulun hemen dibi tekirdağın ilçelerinde bile yok fiber
  • Fiber kablo yok ama fiber hızı alıyorum hemde TTNet'ten. ADSL2+ sağolsun
  • Adapazarı/Sakarya'da evin çevresindeki doğalgaz borularının arkasında siyah ve sert, üzerinde turkuaz kablo yazan kablolar dolaşıyor bunlar normal telefon kablosu mu yoksa fiberoptik kablo mu acaba ?

Sanırım normal telefon kablosu çünkü binanın önünde dandik ufak bir kutuya geliyor. O kutudan, dairelere normal telefon kablosu geliyor.
  • bizim köyde doğalgaz hattı yok? nolcak şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mc_fosile katılıyorum FİBERE HIZ ALANI YADA adil kulanı koyan zihniyete teşiekürler ayrıca upladı da 1 mbt olara güncelediler
  • 1995 yılında internet pek yaygın olmadığı için :) sanırım bizim buraya doğalgaz boruları döşenirken o bahsettiğin kabloları döşemediler.. keşke o yıllarda da olsaydıda o zamandan döşeselerdi..
  • Evimizin önünden doğalgaz geçiyor hatta apartmanımızda var ama fiber yok.
  • Tekirdağda botaşta oturuyorum fiber yok şuan ama dün kaldırımların altında turuncu kablolar geçiyordu gelişme var mı nerden bakıcam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bizde bi 5 sene sonra anca faydalanırız. :)

Hocam 5 yıl oldu faydalanamıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.