Şimdi Ara

Doğalgaz olan yerlerde Fiber İnternet Var! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
24.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıl 2016. Superonline'nın Kahramanmaraş 'ta 1 Kilometre bile altyapısı yok.
    Yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Kahramanmaraş'ta mutlaka vardır fiber altyapısı, ancak bunu sadece Turkcell baz istasyonları için ve özel kuruluşlar için kullanır. Fiber İnternet hizmeti için kullanmaz.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Elbette öyledir lakin biz Superonline'nın kendi altyapısından fiber internet hizmeti almak istiyoruz. Aydın da bile varken maalesef koca şehir Kahramanmaraş' ta SOL Altyapısı bulunmaması çok ilginç..

Bu tür yatırım kararlarını iyice hesabını yaparak alıyor şirketler. Elde edecekleri kara göre bir önceliklendirme yapmışlardır, buna göre hareket ediyorlardır. Ayrıca diğer servis sağlayıcılrdan varsa bölgede, yine rekabete çok istekli olmazlar hani.
    Sadece şehir merkezinde genel olarak telekomun fiberi var hocam. Kablo TV Altyapısı bile yok en azından o olsa tamam derim.
    Merkeze 14 KM Uzaklıkta bir mahallede oturuyorum maalesef hala bakır kablolar var ve mahalleli 0.4 Mbps'den yukarı göremiyor. Ben iptal ettirdim diğer mahalle sakinlerini de iptal ettirmeye çalışıyorum

Daha şehir merkezine gelecek de çevreye yayılmaya başlayacak... Ölme eşşeğim ölme...
    Aynen hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 17 Eylül 2016; 10:27:16 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.