Şimdi Ara

Doğan L kalorifer acınca gaz kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadsalar doğan L de kalorifer acınca iceriye gaz kokusu geliyor bagajı acıyorum tüpe bakıyorum orada koku yok ama ön kaputtan geliyor koku sizce nedir . bu

• Ön taraftan borulardan veya beyinden kaçak olmalı aman gazda aracı çalıştırma uçarsın havaya
  • arac calısır vaziyette iken koku yok kaloriferi acınca var kardeşim en iyisi bi göstermek . teşekkürler.
  • En kötü tahmini yapıyorum..İnşallah yanılıyorum..Önde motorun üzerindeki gaz kullanmını sağlayan aparatlardan birinde sızıntı, kaçak var....Kaloriferi çalıştırınca fan öndeki motor bölümünden hava çekip ısıtıp içeri üflediği için bu gelen havada gaz karışık... Acilen önde motor çevresindeki gaz donanımını kontrol ettirin..Yolda sokakta çıra gibi yanan araba çok....Allah korusun...Saygılarımla..
  • Valla Doğan'larda falan benzin aldıktan sonra gelen koku normaldi de (Tüp yoktu ya da yaygın değildi bundan eminim, tarihi tam hatırlamıyorum ama 90'lı yılların 2. yarısı),

Araba benzinde de yapıyor mu aynı şeyi?
    ama gaz kokusu ne olursa olsun hoş değil. Allah göstermesin en ufak bir şeyde cayır cayır yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 22 Şubat 2013; 9:35:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.