Şimdi Ara

Doğan SLX(1996) mi Honda Civic (1991) mi veya 7000 e makul elden çıkarılacak bir araç var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7000 TL ye yakın bir bütçemiz var 17 yaşındayım ve sırf benim öğrenmem ve alışabilmem için kolay elden çıkarabileceğimiz az da olsa donanımlı(Hid.Dir.) bir araç aramaya başladık 1 aydan beri sürekli pazarı ve internet sitelerini takip ediyoruz...

Gözümüze 3 araç çarptı ve karar veremedik.Bu konuda sizden yardım istiyorum

1.Honda Civic 1.6 İE 1991 model Hid.Dir.,Analog Klima 6,750 TL Kazasız orjinal 2011 aralık a kadar muayene var brc tüp var işli.
    2.Doğan S 1.6 1995 model (taksi çıkması değil) 6,200 TL Full bakımlı tek seferde TÜVTÜRK den geçmiş Beyaz Hid.Dir.
    3.Birde Tempra 1994 SLXAK (galiba) Tanıdığımızdan...

Ayrıca 7000 TL'ye kadar kolay elden çıkacak Hidr.Dir.(vs.) olan bir araç tavsiyeniz var mı?

Şimdiden Herkese Teşekkürler...

Saygılar,Sevgiler.

• Tempra SXAK düzelteyim.
  • Kesinlikle, beyaz Doğan
  • gerçekten hidrolik direksiyonluysa, doğan s
    ama ben bu modelin hid. olduğunu duymamıştım
  • doğan s bildiğim kadarıyla hidrolik direksiyon değil. almayı düşünüyorsan ben doğan s derim ...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-dogan-95-tertemiz/detay ilgili link Hidr. diye yazmışlar aramadım akşam arayayım bu fiyata eder mi bu doğan
  • Bildiğim 95 yılında özel üretim olnalar vardı belki bu da özel üretim olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • honda civic temizse honda al derim tam genç arabası ismi yeter
  • temiz tempra sxak bulursan al.Klimalı ve 4 cam elektrikli hidrolik direksiyonlu.Gece sürüşü zevklendiren dijital ekran da cabası
  • verdiğin linkte doğanın vizezi bitmiş gözüküyor,sen tüvtürkden tek seferde geçmiş yazmışsın dikkat et :)

Ayrıca ben olsam doğanı alırdım.. :)
  • Teşekkür ederim hepinize 1 hafta içinde kararımız belli olur.Sizleri de bilgilendiririm.

farukaan aklımda yanlış kalmış uyarın için ayrıca teşekkürler.
  • 91 modelde olsa 98 modelde olsa tofaş doğan aşağı yukarı aynı araç. yani lpg olmadan çok yakan, yol tutmayan, konforu düşük,gürültülü bir araç. şahsi görüşüm civic olur. bu devirde klimasız araca binmek insanı arabadan soğutuyor. açıkçası uzun yolda tofaşla seyahat etmektense setra,neoplan gibi otobüslere binmeyi tercih ediyorum. çok daha konforlu ve sessiz oluyor. biz de tofaş var o yüzden söylüyorum.uzun yolda sadece babam seyahat edebiliyor. ailenin diğer fertleri ya uçak ya da otobüs kullanıyor.
  • doğan şahin hikaye. çürünmedik yeri kalmaz (birde bu araçlarda doğaldır bunlar diyip adamı deli ederler), değişmemişini bulmak çölde su bulmak zaten,, profesyonel japon aracı dururken türk üretimi amatör bir araç ALMAM .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 28 Haziran 2010; 0:06:16 >
  • ögrenciysen alacan bir tane tofaş vyrdu kırdı oldumu civic in farı fiyatına tofaşın 2 far 1 panjur +slx tampon alırsın üstünede para k
    alır
  • tempra uygundur..
  • tempra
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4venaqi
    sırf benim öğrenmem ve alışabilmem için

Tempra diğerlerine göre nazik bir araçtır.Madem öğrenme aşamasındasınız, Doğan'ı veya Civic'i tercih edin bence.
  • Bunlar arasında doğanı alırdım sonuçta yeni yeni araç kullanmaya başlıyorsunuz doğanın parçası honda ve tempraya göre çok daha uygun olacağından iyi bir tercih olur
  • Hepinize ayrı ayrı teşekkürler Civic eğer sahibinin dediği gibi temizse alacağız Çarşamba bakmaya gidiyoruz ....

Sizlerle paylaşacağım
  • Ben tercihim hondadan yana kullanırdım.Neden dersen diğerlerine göre daha rahat ve yine diğerlerine göre bir gence daha fazla yakışacak olması.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.