Fiverr isimli freelance platformuna kaydolup bir ilan açtım iki gün sonra bir mesaj aldım. Onlara Telegram'dan ulaşmamı istediler. Ben de ulaştım. Recruitment Works isimli bir şirket olduklarını söylediler vesaire. İngilizce konuştuk ve gayet de samimilerdi kendileri. Benim gibi freelancerlara ihtiyaçları olduğunu söylediler ve bana şöyle bir döküman attılar. Baktım ki ne göreyim? 2000$'lık iş var, 3000$'lık iş var. Açık adres belirtilmişti ben de haritalardan araştırdım falan verilen adresle tutuyor. Verilen adres bir iş merkezi. Birçok şirketi barındırıyor içinde ve Recruitment Works de orada. Giriş için bi sigorta ücreti mi mevduat ücreti mi her neyse 20$ istiyorlar. Ben öğrenciyim ve 20$ benim için büyük para. Bunun için sordum dolandırılır mıyım diye. Dökümanın linkini bırakıyorum bakmak isteyen bakabilir. Yani yardımcı olmak, fikrini belirtmek isteyen. https://download1501.mediafire.com/kf9lszkbb0kgDiEpdPBJ7Zr4WFwAE2RMHeQlX3XOes1pDw0O3d3BV1cnAYpxnylRkRXutnqQZAdwtLJQQtO19yabDA/1ex6szjwfvk743v/907496c3-e9ba-4535-a09c-aa18dcbb28e3.pdf |
Bildirim