Arkadaşlar İstanbul Doğubank dan 512MB lik bir mp3 player aldım aldığım kişi driver a gerek olmadığını XP kurulu olan her makinanın bu cihazı tanıyacağını söyledi. Fakat bir türlü tanıtamadım. Radyosunda bir sorun yok. Ama cihaza müzik yükleyemiyorum. Cihaz kaçak üzerinde Sony yazıyor ama gerçekte Sony değil Sony nin bütün USB driverlerini tanıttım fakat olmadı. Uzun aramalar sonunda size aşağıda linkini vereceğim siteyi bulabildim. Cihaz oradakiyle aynı buradaki resim o siteden alınmıştır. İstenilirse gerçek resmini de gönderebilirim. Ben şuan İstanbulda değilim ve bu cihazın driver ı lazım aranızda bu cihazı kullanan veya bu işlerden anlayanınız varsa yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar cihaz ile ilgili bir site linki veriyorum açıkçası markasını ve modelini ben çıkaramadım
usb den taktıktan sonra bilgisayarımda usb driver olarak görünmesi lazım.oraya şarkıları kopyalayına olması lazım.en azından benim bir arkadaşımda böyleydi.buna benziyodu onun mp3 çaları da.
farklı usb girişlerini dene usb de de problem olabiliyo
taklit sony mp3 player aldım.fakat bi türlü klip oynatma pogramını bulamadım.uzantısıda dmv. yardımcı olurmusunuz.Lütfen..şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama sorun usb girişlerinde değil başka cihazları bilgisayarım tanıyor ama bunu takınca bilinmeyen aygıt diye uyarı veriyor. Site resimlerinde Cd si var sanırım o cd yi bulmam gerekiyor. Bütün sorun bu olsa gerek. İnşallah forumda bu cihazdan kullanan birileri çıkar.
bunlar cokma sonylere benziyor gibi onlarda kullanan arkadaşlar olabilir..
media playerın en son sürümünü kur.ama uzantısı da en son olsun.yani sanırım 10.00.0038 miydi neydi öyle bir şeydi.
arkadaşım başka bir usbden dene sen o mp3 çaları kaça aldın ve o sony deil.sende asıl marksı warsa bana wer ben bulurum driverini ok cwp bekliyom.
Arkadaşım bütün USB leri denedim ama olmadı. Evet Sony değil zaten ilk mesajımda yazmıştım o mesajda bir sitenin linkinide vermiştim oradan markasını bulabilirsin. Ben pek bişey anlamadım o siteden. Fiyatı 50 YTL
ilginc gelecek ancak, linuxda deneyebilir misin cihazi ? belki linux otomatik tanir ise ordan kullandigi modulu bulur, hangi cipler icin derlenmis bakarak sonrasinda bir driver uydurulabilir. Bunun yaninda cihazi acip icindeki usb client chipin numarasina bakip onun icin driver bulmayi da deneyebilirsin.
Selam, Ben bir konuda yardımınızı ve önerilerinizi isteyecektim. Yakın bir zamanda internetten bir mp3 çalar aldım. Üzerinde sony s-23 dıgıtal mp3 player – mp3/wma/rec ( 1 gb ) yazıyor.yalnız cihazın orijinal sony olmadığı belli.cin mallarına benziyor.türkçe menüsüde var. Bu cihazın güncelleme proğramını nasıl bulabilirim. Aldığım yerden güncelleme ile ilgili bir cd veya benzer bir bilgi gelmedi. Ben bu cihazın güncellemesini bulabilirmiyim. Cihazda güncelleme menüsü var. Versiyon bilgileri 17.03.2005 / 3.5.34.0001 Yeni versiyonunu nasıl bulabilirim. Ayrıca radyodan kayıt nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/ bu sayfadaki Drivers for S1 MP3 player : yazısının altındaki windows versionu indir büyük ihtimalle driver bu Çipseti sigmatel "s1 mp3 player driver" sigmatel mp3 player driver" wilson.co.ltd mp3 player driver" gibi terimlerle arat bulursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme