Şimdi Ara

Doguda PDR mi Hacettepe Sosyal Hizmet mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizce Dogu illerde PDR okumak mi yoksa HACETTEPE gibi koklu universitelerde Sosyal Hizmet mi okumak daha avantajlı olur Lütfen yardım!!!

• mesela nerelerde pdr tutuyor?
  • erzurum 2.ögretim sivas kars gibi yerlerde
  • peki sen nerde yaşıyorsun? fazla etkide kalmadan oralarda yapabileceğine inanıyorsan pdr'ye git

tamamen kişisel olarak söylüyorum ben hacettepe sosyal hizmet yazardım gitmezdim ama tamamen kişisel dediğim gibi yapamazdım o kadar doğuda :D iyi düşün iyi tart hocam.

tm3 kaç bin?
  • Hatay da yaşıyorum. bilmiyorum oralarda yapabilirmiyim 39bin
  • aslında aklımda Kıbrısta Tam burslu PDR Psikolog yazmak ta var da ordada yaşam çok pahalı hiç bilmiyorum napıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norwell1

aslında aklımda Kıbrısta Tam burslu PDR Psikolog yazmak ta var da ordada yaşam çok pahalı hiç bilmiyorum napıcam

hocam valla çok zormuş tercihler :D iyi düşünüp taşınmak lazım her şeyi düşünmek bütün ayrıntıları ele alıp içine sinen şehre ve bölüme gitmek gerek. herkese her yere danış o şekilde kararını ver hocam ama en çok da kendini dinle ben şimdi burda ne desem sana boş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen hocam sen ne yapmayı düşünüyosun ?
  • Norwell1 N kullanıcısına yanıt
    hocam bence doğu pdr çünkü 4seneni doğuda yakacaksn doğru ama sonrası iyi sos hizmet daha zor koşullar mesleki koşullar bu arada bende antakyalıym hocam :)
  • sende haklısında işte insanın gidesi gelmiyo :D
  • pdr derdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğuda pdr derdim üstad
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.