|
Bildirim
Umarım sonlandırırlar anlaşmalarını.
|
Bu kadar sabıkalı bir firmayı, VW Türkiye'de istese bile bırakamaz bu saatten sonra. Adamlar yasal mafya gibiler. Bir de 25 yıllık başarılı yönetimi bunlardan araç alanlara sormak lazım. Çevrenize sorsanız, sıfır araç alırken yaşattıkları sorunlardan dolayı VW'den bir daha araç almayacak bir sürü tanıdığınız çıkar. Vuruk aracı sıfırmış gibi satmaları, sorunlu aracı kabul etmemeleri, kusurlu oldukları durumlarda yasal süreçleri sonuna kadar zorlayarak müşterisini yıldırmaya çalışması...
|
Sözleşmenin süre ile sınırlandırılmamış olması, sözleşmenin ebediyete kadar süreceği anlamı taşımaz. Taraflar istedikleri zaman karşılıklı iradeleri ile veya varsa sözleşmede öngörülmüş cezai şartları yerine getirerek tek taraflı iradeleri ile sözleşmeyi sona erdirebilirler.
|
Volkswagen almama sebebimdi doğuş grubunda olması, sırf bu yüzden Ford tercih etmiştim.
|
Haberde dikkatimi çeken şey, üretim tesisini 1.3m euro ya yapacakları oldu, biz köprüleri, devretme süresi bitince kaça mal etmiş olacağız acaba...
|
“yurtiçinden ithal” terimine hazır olun
|
Okuyunca aklıma direk bu gelmişti baktım yazan var mı diye :D,
Firmaların cımbızla kelimelerle oynamalarına gıcık oluyorum kendilerini süper akıllı pazarlama falan yaptık sanıyolar galiba, bunun bir örneğide gıcık olduğum her sene apple en güçlü iphone yaptık diyor zaten bir tek sen üretiyorsun. |
Adamlar kendi para biriminde 1.5 milyar ile tam teşekküllü araba üretim fabrikası kuruyor. Biz 2019'da kendi para birimimizle diyanete 10,5 milyar lira bütçe veriyoruz. Napıyo diyanet acaba bütün Türk vatandaşlarına cennetten arazimi ayarlıyo acaba.
|
Türkiye'nin en şeref yoksunu firmalarından biridir Doğuş Otomotiv. Volkswagen'de dünya çapındaki skandalları ile ondan pek farkı olmadığını gösterdiği için tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyebiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|