Şimdi Ara

Doill motor yağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doill marka motor yağı nasıldır arkadaşlar kullanan var mı bilindik satış sitelerinde kullanıcı yorumları çok iyi sizin düşünceniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doill Motor Yağı: Kullanıcı Yorumları ve Bilgiler

Doill motor yağı, araçlarının uzun ömürlülüğüne önem veren araç sahipleri arasında sıkça tercih edilen markalardan biridir. Bu motor yağı, yüksek performanslı motorlarda kullanım için özel olarak tasarlanmıştır ve sürtünmeyi azaltarak ve motor parçalarını koruyarak aracının sorunsuz çalışmasını sağlar.

Doill Yağ Yorumları

Çevrimiçi yorumlara bakıldığında, Doill motor yağının kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu karşılandığı görülmektedir. Kullanıcılar, "Doill yağ yorum" aramalarında yağın motorlarında sorunsuz çalıştığını, yakıt verimliliğini artırdığını ve motor gürültüsünü azalttığını bildirmektedir.

Doill Motor Yağı Yorumları

Özellikle "Doill motor yağı yorumları" aramalarında kullanıcılar, yağın yüksek sıcaklıklarda bile stabil kaldığını ve motorun aşınmasını önlediğini belirtmektedir. Ayrıca, bazı kullanıcılar yağın uzun değişim aralıklarına sahip olduğunu ve bu sayede bakım maliyetlerini düşürdüğünü ifade etmektedir.

Doill Yorumları

Genel olarak "Doill yorumlar" incelendiğinde, markanın motor yağlarının yanı sıra diğer ürünlerinin de kullanıcılar tarafından beğenildiği görülmektedir. Ancak, her üründe olduğu gibi, Doill ürünlerine yönelik bazı olumsuz yorumlar da mevcuttur.

Doill Yağ Şikayet

"Doill yağ şikayet" aramalarında bazı kullanıcılar, yağın motorlarında sızıntıya neden olduğunu veya motor performansını düşürdüğünü bildirmiştir. Bu tür şikayetler genellikle araçların uygun şekilde bakımının yapılmaması veya yanlış yağ türünün kullanılması gibi faktörlerden kaynaklanmaktadır.

Doill 10w60 Yorumlar

"Doill 10w60 yorumlar" incelendiğinde, kullanıcılar bu yağın özellikle yüksek performanslı araçlar için uygun olduğunu belirtmektedir. Yağın, motorun aşırı ısınmasını önlediğini ve yüksek devirlerde bile koruma sağladığını ifade etmektedirler.

Doill Yorumları

Sonuç olarak, Doill motor yağı, kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu karşılanmaktadır. Yüksek performanslı motorlar için özel olarak tasarlanmış olan bu yağ, sürtünmeyi azaltır, motor parçalarını korur ve yakıt verimliliğini artırır. "Doill yorumları" incelendiğinde, markanın diğer ürünlerinin de kullanıcılar tarafından beğenildiği görülmektedir. Ancak, herhangi bir ürün satın almadan önce kendi araştırmanı yapmak ve yorumları dikkatli bir şekilde değerlendirmek her zaman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu markayı ilk defa duydum, merak ettim araştırdım, 1960 Yılın da Kayseri de kurulan, yerli bir markaymış. Bir çok spesifikleri karşıladıklarını söylüyorlar, ilginç.

• Vallahi ben de şanzıman yağı için bakıyorum. Tam sentetik olan 75w-90 yağı 1LT 90TL civarı. Mobil alacaktım 170'e bunu gördüm. Acaba nasıldır gerçekten iyi midir hiç bilmiyorum. Riske girip almaya değer mi acaba Doill motor yağı 

İnternet sitelerinde yabancı firmalar gibi güzel pdf koyup standartlarını falan yazmışlar hep.

Doill motor yağı
    Doill motor yağıdoill kurumsal web sitesi | motor yağları
    GEARMAX SYN HIGGS-B 75W-90 | Doill Kurumsal Web Sitesi | Motor Yağları
    https://doill.com.tr/product/75w-90/
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Bu şanzıman yağını şu anda 2 tane focus 1 marka araçta kullanıyorum. Çok şükür hiç bir sıkıntı yok. Mobil çok pahalı idi ben de bunu aldım. 1 seneyi geçti bu arada kullanalı. Hatta direksiyon Hidrolik ve fren hidroliği de bundan. Onlarda da hiç sorun yok. Ama motor yağını ben kullanmadım sebebi ise petrol ofisi daha uyguna var idi ondan motor yağını almadım. Ama emin olun şanzıman yağında hiçbir sorun yok. İçiniz rahat olsun. Kışın falan vites geçişleri Afyon soğuklarında çok iyiydi.

• 5w 50 sini 8 km ve yarım saat kullandım. Sonra çöp.

• Kendini kanıtlamış dünya markaları varken bu ekonomik ortamda bir de aracımdan olamam...

• 064 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, Doill motor yağı 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Petronas syntium motor yağı?
    16 yıl önce açıldı
    motor yağı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

Aslında şans da vermek lazım böyle markalara ama nedense güvenemiyoruz. Yabancı kanallardaki test videoları gibi videolar çekse bizimkiler de Türk yağları ve yabancı yağlar için en azından reklamı da olur. Sıcak soğuk testleri, yanma testleri falan vs..

Neyse benim içim rahat etmedi Mobil Tam sentetik 75-90 aldım şanzıma. Fren hidroliğini de motul alacağım ama oilmarkt güvenilir mi bilemedim. Aynı ürün için Hepsiburada'da iki farklı ilanı var aralarında 40 lira oynuyor. Bir de sanırım tarihleri 2021miş.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız...

Ben geçmişte mümkün olduğunca daima yerli ürün kullanmaya çalıştım,bunların içinde ufak bir kısmı beni memnun etti,diğerleri hep fasa fiso çıktı,bu da güveni aşındırıyor tabii ki...

Siz de takdir edersiniz ki her gün okuduğumuz,duyduğumuz sahtekârlık,hile,hurda,dolandırılma,v.b.haberleri ülke insanının birbirine olan bakışında büyük negatif etki yaratıyor...

Sonuçta güven denilen şey yıllarca damla damla birikiyor,sonra bir yanlış iş yapılınca bu yılların birikimi saniyeler içinde bitip gidiyor...

• Arkadaşlar, ürün çok başarılı bir ürün, özellikle speed Racer 10W60 yağı, Audi A5 2.0 TFSI QUATRO aracımda kullanıyorum, aracım 260.000 km de, 90.000 km den beri doill speed Racer 10W60 kullanıyorum. 10.000 km ile 15.000 km arası değiştiriyorum, Motorum sıfır gibi olduğunu söylüyorlar snayide, bu km de bu motorlar bozuluyor diyorlar. Şeytan kulağına 🙂🙂.
    Bunun yanında doill trancemax DUAL şanzıman yağını aynı aracımın stronic şanzımanı için değiştiriyorum. Firma 60.000 km de bir değiştir dedi, şanzımanı da sağlıklı, bir antifrizini denemedim onuda sipariş vericem değiştiriceğim onu da değiştirdiğimde bilgi yazarım.
    Whatsapp hattına soru sorun hemen teknik cevap veriyorlar.
    Doill motor yağı

• Dükkanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt

Hayırlı

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

Olsun

• 0w 30 dexos2 spek karşılıyor. aracıma deneyeceğim aldım 1 adet .ağustosta kullanacağım. motor 1.6 valvematic

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.