Şimdi Ara

Doktor mu manyak yoksa ben mi telaş yapıyorum. (Sivilce Tedavisi - ONEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. Direk konuya geçeyim

17 yaşında lise 3 öğrencisiyim. Ergenliğe girdiğim ilk 2 sene yüzümde pek fazla sivilce yoktu ama bu sene deli gibi sivilce çıkmaya başladı. Yanaklarımda, sırtımda, boynumda, ensemde, omuzlarımda çok aşırı sivilce çıkmaya başladı. Bende çareyi en sonunda doktorda aldım. Yarıyıl tatilinde Diyarbakır'da cildiye doktorunda muayene oldum. (Bitlis'te yaşıyorum. Tek hastane, tek doktor var. Doktoru da kimse tavsiye etmiyor zaten) Doktor yüzüme baktı iyice, sonra Roaccutane yazıyorum dedi. Şaşırdım tabi. "Bu ilacı kullanan arkadaşlarım var ve bu ilaç kan tahlili gerektiriyor ama ben Bitlis'ten geliyorum tahlil yapamam" dedim. Doktor da "Tahlile gerek yok, 2-3 ay kullan sivilcelerinde bir şey kalmaz" dedi. Aldım ilaçları almasına ama henuz kullanmadım. Sizce kah tahliline gerek var mı? Yoksa direk ilaca başlayarak 2-3 ay boyunca kullanmalıyım?

Yardımcı olacak, olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Not: Bilgisayara geçtiğim zaman yanağımın son durumunu konuya atarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence başka bir doktora da görün. Büyük ihtimal kan tahlili ister diğer doktor. Biraz tehlikeli ilaç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

Bence başka bir doktora da görün. Büyük ihtimal kan tahlili ister diğer doktor. Biraz tehlikeli ilaç.

Burada söylediğim gibi doktora gitmem zor. İlla yaz ayında. Roaccutane'ı kan tahlili vermeyipte ayda 1 kere doktora muayene olarak kullananlarda varmış. Bu şekilde yapsam bir problem olur mu?

• Yukarı

• kullan gitsin en fazla karaciğerin çöker... alkol alma, mümkün olduğunca başka ilaç kullanma, yağlı beslenme, greyfurt yeme, bi de dua et karaciğerime birşey olmasın diye, sonra vur gitsin ilacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chacal19

kullan gitsin en fazla karaciğerin çöker... alkol alma, mümkün olduğunca başka ilaç kullanma, yağlı beslenme, greyfurt yeme, bi de dua et karaciğerime birşey olmasın diye, sonra vur gitsin ilacı

Şaka mı yapıyorsunuz? Bu şekilde kullanmamın bir zararı olabilir mi? Ona göre kullanmaya başlayacağım

• Bende dusundum fakt daha beter olur diye ugrasmadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uykusuzluk bana ne yapar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baska bir doktora gorun, tahlil yaptirmaya bak.Sonucta her ay tahlil yapılarak verilen bir ilaç.Ha yok ben illa kullanicam diyorsan a vitamini almamaya bak, alkol kullanma kisacasi karacigeri yorma.

• Bir şey olacağını zannetmiyorum sivilcelerin dahada artarsa izleri kalır yüzünde çukurlar oluşur anca öyle geçer ben 3.5 aydır kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.