Şimdi Ara

Doktorluk çok mu zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahtan akşama kadar sürekli hasta mı bakıyorlar? Ben hep yapılır edilir diyordum ama harbiden bunu her gün yapmak çok zor olur. Bildiğim kadarıyla kamuda mühendisler çok rahat oluyormuş. Acaba 100k dan bir mühendislik yazıp kamuya girmeye mi çalışsam. Kamuya girmek çok mu zor? torpil vs olmayınca? girebiliyosam hem işim rahat olur hem orda da bir şekilde yükselip maaşımı arttırırım. Mezuna kalırsam tıp kazanacağıma eminim bu sene neredeyse hiç çalışmadım hem mental hem de fiziksel olarak hastalıklarım ortaya çıktı cidden önemli şeylerdi. Ama bir yandan da bir an önce iş hayatına atılıp para kazanmak istiyorum. Mühendislik okuyup 22de mezun olmak var tıp okuyup 25te mezun olmak da var. Düşünceleriniz neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicbiseyapmiyorum -- 13 Temmuz 2024; 9:48:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sağlık ocağında çalışan doktorların işi o kadar zor değil gibi, en azından gözlemlerim o yönde ama diğerlerini bilemem.

• Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt
    benim de gördüğüm kadarıyla öyle ama hastanelerde bir hasta çıkıyo diğeri giriyo sürekli

• Zor filan değil ağrı kesici yazıp gönderiyorlar 8 saatlik mesaide bu şekil 500 kişi muayene ederim ben olsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Branşa göre değişiyor. Aile hekimliği ve biyokimya rahatmış. Ama mesleki tatminlik sıfır. Masada oturup lan ben bunun için mi tıp okudum diye düşünürdüm herhalde. Öte yandan cerrahi de çok zor ve yoğun. Sabah 6’dan akşam 10’a kadar çalışıyorlarmış.

o yüzden yazılım

• yav yeter YETER BIRAK ŞU İNSANLARI

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

Sıralama tahmin anketi açtım gelsene katilima

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

Blokla geç, boş yapma.

• Ankette oy kullandın mi

• Tıp hem kazanması hem okuması zor. Bilgisayar mühendisi olarak kamuya geçme ihtimalin 2022 sınavında kolaydı. Ama artık cehennem gibi yeni mezun geliyor arkadan. 100k sıralamaya ebelik ,hemşirelik vs. Öneririm. Üniversite filan da önemli değil bu bölümlerde evine en yakın üniversitede oku geç. Üstten falan ders alınıyorsa 3 senede biter. Şöyle rahat, rekabetin az olduğu yerlere yönlenin. Gereksiz maaşlar düşüyor awk.

• hocam IT sektörünün geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz

• ankara tıplı sabahtan akşama kadar maaş paylaşıp intörnlük yapıyor sence zor mu

• Sevmeyen yapamaz deniyor her yerde... lgs msü tyt ayt de çıkan tüm biyoloji sorularını doğru yaptım tüm biyoloji yazılılarım 100 yani 12 yıllık eğitim hayatımda yüzde yüz başarı gösterdiğim tek ders biyoloji bundan dolayı tıpdan daha iyi bir şey okuyamam ben kendi adıma sinav surecinde biyolojiden midem bulandi vs diyen arkadaslarim vardi onlardansaniz tavsiye edilmez

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt

branştan branşa değişiyor zekiysen tustan iyi alırsın ve rahat yeri yazarsın ama zeki değilsen tusta yoğun yer yazarsın yoğun olursun

sana bağlı bir şey 

• ben de sizinle hemen hemen aynıyım hocam
    ama önemli bi fark var ben rick grimescıyım :)

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    Bir babadır bizim icin ama daryl bence cok daha guzel bir karakter, rick kadar ikonik olamasa da

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

keşke o kadar kolay olsaydı  

• Zor ulan zor. Zaten bu soruyu soruyorsan tıpı yazma. Tıp ancak zorluğuna rağmen seviyorsan seçilecek bir meslektir. 2.basamak donanımlı bir hastanenin acil servisine akşam 7 den sonra git bak nasılmış görürsün kolay mı zor mu. Uzmanlık da ayrı bir dert, polikliniğe gir bak ne kadar hasta yükleri var...

Ama işte, bu mesleği sevdiğin zaman işler değişiyor. Yaparken zevk alıyorsun, yorulsan da tatlı bir yorgunluk geliyor. Bu yüzden her zaman diyorum seviyorsanız seçin tıpı diye.

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

Egede saglik okumak nasil kafayı yedirir bknz:

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

Aciller çok fena dediğiniz gibi hocam.Dğn şehir hastanesindeydim Allah doktorlara sabırlar versin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.