Şimdi Ara

Doktorluk en güzel meslektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ohh işin belli yerin belli maaşın belli fıstık gibi meslek okuması kolay daha ne istiyonuz mühendislik ne öyle resmen risk doktor akar müh. Bakar tıp yazın ilk 10 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elemece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorluk öyle ilk 10 bine girenlere ömür boyu yan gelip yatacakları bir meslek olarak verilmiyor. Sen insanların sağlığıyla ilgileniyorsun bu okadar basit bir iş değil
    Minimum 6 sene okuyacaksın
    Her telden insanı tedavi etmek zorundasın
    Çok çalışıp TUS u kazanman gerekiyor (rakiplerin tüm türkiye değil sadece tıpçılar)

Sonuç olarak seven isteyen yazsın bu mesleği derece yaptım mühendislikte harcamayayım diye düşünmeyin

• Ne mühendisliği ne tıpı ne de hukuğu okuması kolaydır ne de çalışması. babam mühendis annem hakim amcam doktor hala bir taraflarını yırtıyorlar yaşları dayanmış 45 50 ye hala çalışıyorlar öyle basit değil yani. Bide bu rakip eleme işi çıktı milletimiz hep boş iş neredeyse orada ben de dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 25 Haziran 2014; 11:17:53 >
  •  Doktorluk en güzel meslektir
  • Dok-tor-luk!! Oley oley oley!

• Kim ne derse desin en özel ve kutsal meslek olarak kalacak her zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en prestijli meslekler
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Annen mesleginden memnunmu

• Aynen hukukta bitti artık pdr süper pdr ye gidin

• DOKTORLUK TARTIŞILMAZ.

• Her şey biter hukuk bitmez saçmalamayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorluk harika ya ay harika yazasım geldi

• ?blgn? ? kullanıcısına yanıt
    E tabi memnun ama yan gel yat yeri değil okuması bitirmesi ayrı dertmiş o zamanları görmediğim için duyduğum kadarıyla söylüyorum :) . ama çalışması da ayrı dert sürekli çıkan yenilenen değiştirilen kanunlar var her sene yeni kitaplar alıyorsun güncel kalabilmek için her kararda açıp kitaplara bakıyorsun kanunlara sonuçta doğru karar vermen lazım hak yememek için hafta sonları dosyalar geliyor eve bu mecburi değil ama 1.sınıf hakm olup yüzde 100 zam istiyorsan eve dosyaları getirip bakman lazım çünkü belirtilen bir karar verme oranı var tabi en başında hakimlık savcılık sınavı var istediğin kadar çalış torpilin yoksa kaderinde varsa olursun yoksa avukat olarak veya bir noterin yanında çalışmaya başlarsın.
  • Anladim hocam cok tesekkurler bir sorum daha var aslinda:-)bu atanma isleri falan nasil oluyor acaba yani uc yilda bir yer mi degistiriyosun okudugum yazilarin yalancisiyim tekrar tesekkurler

• ?blgn? ? kullanıcısına yanıt
    bak sana şöyle diyeyim.

staj Ankara 3 sene
    Muğla kavaklıdere 2 sene
    Siirt Eruh 2 sene
    Kayseri Tomarza 2 sene
    Aksaray 3 sene
    Tekirdağ 6 sene
    Kırıkkale 1 sene oldu daha :) kırıkkalede 10 sene durma hakkımız var mesela yani artıyor kalma süresi ilçelerde çok kısa ama illerde uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 25 Haziran 2014; 20:35:59 >
  • anladım hocam teşekkürler tekrardan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.