düşünceleriniz? |
en prestijli meslekler
-
-
Saçma olmuş -
neden?
-
Yuzbasi diye meslek var (???) ve generalin ustunde (ohannes)
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Killing RoadYuzbasi diye meslek var (???) ve generalin ustunde (ohannes)
bana da ilginç geldi o
bence inşaat mühendisi de biraz daha inmeliydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 14:33:55 > -
İmam 64. falan olamaz en kötü ilk 10, mimar belediye başkanından yüksek olamaz, baştan aşağı komedi liste
-
1. sıra doğru mu sence ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 14:19:11 > -
Bulunduğun bölgeye bağlı, genele bakacak olursak halk nezdinde 1. sırada olduğunu sanmıyorum. Belirli bölgelerde belki.
-
neden ki? doktorluk hep 1. sırada olmadı mı şimdiye kadar?
-
Aşırı göreceli bir şey, siz mi yaptınız listeyi? Mesela bence biyoloji veya gökbilimi alanlarından bilim insanı mesleği zirvede olmalı ya da binbaşı/general. Top 20deki meslekleri prestijli bulan olduğu kadar bulmayanlar da var.
-
ben yapmadım internetten buldum. ben tıp okuyorum siz de askeriyede çalışıyorsunuz galiba. bi de bu görsel var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 17:6:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: processustransversus23neden ki? doktorluk hep 1. sırada olmadı mı şimdiye kadar?
Köye belediye başkanı / vali / kaymakam / general gelince yapılan karşılama ile doktor gelince yapılan karşılama (yapıldığından şüpheliyim) arasındaki fark bile bunu görmek için yeterli. Devletin yüksek kademesinden gelen insanlar köydeki veya kasabadaki kişiler tarafından kayıtsız şartsız saygıyla karşılanıyor.
Dediğim gibi bu bulunduğun bölgeye göre değişir, tek bir doğru yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 21 Temmuz 2024; 15:7:50 > -
yöneticiler konusunda haklısın da doktorlara karşılama yapılmasına gerek yok ki. benim sorumu anlamamışsın ve köy diye sınırlandırmak da olmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 15:10:37 > -
😀😀😀
-
İşte diyorum ki saygınlık sıralaması bulunduğun bölgeye göre fazlasıyla değişkenlik gösterebilen bir şey, köyde dediğim gibidir X ilçesinde farklıdır. Bunlar genellenebilecek veriler değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egon_Krenzİşte diyorum ki saygınlık sıralaması bulunduğun bölgeye göre fazlasıyla değişkenlik gösterebilen bir şey, köyde dediğim gibidir X ilçesinde farklıdır. Bunlar genellenebilecek veriler değil.
elbette herkesin farklıdır. ama tıp doktorluğu 1. sırada çıkmışsa vardır bi bildikleri.
-
Şu an muğlada doktorum deyince insanların daha fazla saygıyla baktığını görüyorum ve halk nezdinde halen en saygı gören meslek tip doktorlugu
-
yok hocam doktorlar değersiz (!)
Benzer içerikler
- negatif sayılar tek çift olur mu
- dershane mi özel ders mi
- 345 tyt 5"li deneme cevap anahtarı
- 300 puan kaç bin sıralama
- açı dershanesi yorumları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X