Şimdi Ara

en prestijli meslekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en prestijli meslekler

en prestijli meslekler

• Saçma olmuş
  • neden?

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

Yuzbasi diye meslek var (???) ve generalin ustunde (ohannes)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Yuzbasi diye meslek var (???) ve generalin ustunde (ohannes)

bana da ilginç geldi o en prestijli meslekler 

bence inşaat mühendisi de biraz daha inmeliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 14:33:55 >
  • İmam 64. falan olamaz en kötü ilk 10, mimar belediye başkanından yüksek olamaz, baştan aşağı komedi liste

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

1. sıra doğru mu sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 14:19:11 >

Bulunduğun bölgeye bağlı, genele bakacak olursak halk nezdinde 1. sırada olduğunu sanmıyorum. Belirli bölgelerde belki.

neden ki? doktorluk hep 1. sırada olmadı mı şimdiye kadar?

• Aşırı göreceli bir şey, siz mi yaptınız listeyi? Mesela bence biyoloji veya gökbilimi alanlarından bilim insanı mesleği zirvede olmalı ya da binbaşı/general. Top 20deki meslekleri prestijli bulan olduğu kadar bulmayanlar da var.

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

ben yapmadım internetten buldum. ben tıp okuyorum siz de askeriyede çalışıyorsunuz galiba. bi de bu görsel var

en prestijli meslekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 17:6:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: processustransversus23

neden ki? doktorluk hep 1. sırada olmadı mı şimdiye kadar?

Köye belediye başkanı / vali / kaymakam / general gelince yapılan karşılama ile doktor gelince yapılan karşılama (yapıldığından şüpheliyim) arasındaki fark bile bunu görmek için yeterli. Devletin yüksek kademesinden gelen insanlar köydeki veya kasabadaki kişiler tarafından kayıtsız şartsız saygıyla karşılanıyor.

Dediğim gibi bu bulunduğun bölgeye göre değişir, tek bir doğru yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 21 Temmuz 2024; 15:7:50 >

yöneticiler konusunda haklısın da doktorlara karşılama yapılmasına gerek yok ki. benim sorumu anlamamışsın ve köy diye sınırlandırmak da olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 15:10:37 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

😀😀😀

İşte diyorum ki saygınlık sıralaması bulunduğun bölgeye göre fazlasıyla değişkenlik gösterebilen bir şey, köyde dediğim gibidir X ilçesinde farklıdır. Bunlar genellenebilecek veriler değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egon_Krenz

İşte diyorum ki saygınlık sıralaması bulunduğun bölgeye göre fazlasıyla değişkenlik gösterebilen bir şey, köyde dediğim gibidir X ilçesinde farklıdır. Bunlar genellenebilecek veriler değil.

elbette herkesin farklıdır. ama tıp doktorluğu 1. sırada çıkmışsa vardır bi bildikleri.

Şu an muğlada doktorum deyince insanların daha fazla saygıyla baktığını görüyorum ve halk nezdinde halen en saygı gören meslek tip doktorlugu

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

yok hocam doktorlar değersiz (!) en prestijli meslekler 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.