Şimdi Ara

Dokuz Eylül İngilizce İşletme yazmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum az kaldı kafam karışık. İstanbul Üniversitesi yazdım fakat tutması zor görünüyor dokuz eylül yazarsam gidiyorum. Şimdi işletme olunca herkes bir küçümser gözle bakıyor ingilizce bile olsa. Okuyan bitiren veya tanıdğı falan olan varsa yardım bekliyorum.

• up
  • İsletmeyi kucuseyenleri takma sen isletme mezunuyla tum mühendisliklerin mezunu neredeyse aynı 2 yıllıkları sayma mezun sayısının fazla olduğuna bakma çoğu niteliksiz mezunlar en az 2 dil öğrenip kendini geliştirirsen birazda şansın olursa iyi yerlere gelirsin bende ing işletme yazacağım yanına almanca ve rusça eklemeyi düşünüuorum hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada işletme seni vezirde yapar rezilde herşey kişide biter tabi en önce bölümünü önemseyecek ve değer vereceksin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werkself01

Bu arada işletme seni vezirde yapar rezilde herşey kişide biter tabi en önce bölümünü önemseyecek ve değer vereceksin ;)

Dil öğrenmeyi ben de düşünüyorum hatta yurtdışında çalışmak istiyorum bakalım dokuz eylül yazmamaya karar verdim istanbul üniversitesi yazdım garantisi yok şansa kaldı biraz büyük ihtimal gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorshalach -- 14 Temmuz 2014; 21:42:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.