Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL TIP YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben mf-3'te 4227.yim ve dokuz eylül tıp istiyorum geçen yıl 4000le , 2010da 3540la kapatmış.Acaba bu yıl da o kadar artış olur mu veya ben dokuz eylül tıbba girebilir miyim?Yardım edin lütfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eselin

arkadaşlar ben mf-3'te 4227.yim ve dokuz eylül tıp istiyorum geçen yıl 4000le , 2010da 3540la kapatmış.Acaba bu yıl da o kadar artış olur mu veya ben dokuz eylül tıbba girebilir miyim?Yardım edin lütfen :)

gelir arkadasım rahat ol
  • stress yapma sıralaman iyi tıp kontejanı 500-600 civarında arttı.il dışından gelicek misin
  • hayır izmirde yaşıyorum
  • bir sorum daha var bir arkadaşım 3605. oldu mf-3'te ege tıp düşünüyor ama ona da dokuz eylül mü olur ne diyorsunuz?Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eselin

arkadaşlar ben mf-3'te 4227.yim ve dokuz eylül tıp istiyorum geçen yıl 4000le , 2010da 3540la kapatmış.Acaba bu yıl da o kadar artış olur mu veya ben dokuz eylül tıbba girebilir miyim?Yardım edin lütfen :)

biraz zor gibi geliyor. benimde 2009da gelir diye ümit ediyordum 50 kişi ile falan kaçırdım. kontenjan artışı vardı yine. her neyse 9 eylülü istiyosun zaten. yazacaksın onu ama daha önemlisi altına yazacakların olacak. gelir mi gelmez mi kimse kesin bişey söyleyemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGE DOKUZ EYLÜL EEE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.