Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yurt Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt icin son gune kalmayalim diye bir an once gidelim dedik. Bir gun icinde cogu yeri gezdik. Ertesi gun de iki yurda bakip karar verdik. Ben dokuz eylule yakin olsun istedim. Sonucta etrafi bilmiyorum. Nasil gidilir neye binilir.. Simdiden yurtlar kendi ogrencileri icin kayit yenilemis bazi yerler kapilmis. Tek kisilik bulamadim zaten iki kisilik ariyordum. Genelde yurtlar iki uc dort kisilik bes kisilik de var. Ve genelde ranzali. Ranzali olmayan yerlerin de mutlaka bi kusuru var. Baya bi yurt baktik. Bi de aklima gelmisken su sorun var banyoyu iki kisi kullanan yok. Yani iki kisiye bir banyoya düşmüyor. Simdiye kadar en azi besti. O da bes kisilik odada bi banyo vardi. Onun dışında on iki kisilik banyolar var. Genelde. Özel eylül kız yurdu: sahibi yoktu biz gittiğimizde asci yardimcisi gezdirdi. Iki kisilik odalara baktik. Odalarda ayri yataklar vardi. Hatta bi hukukcuyla ayni odada kalabilirdim. Orda hukukcular varmis baya. Ama çok begendim sayilmaz okula on dk falandir. Tuvalet banyo ortak kulanim yine. 7.500 dediler yıllık olarak. Bi de ust katlar falan cok sicakti. Ozbakirci kiz ogrenci yurdu: gittik ama kapiyi acan olmadi. Kimse yoktu. Ama okula on dakika falan. Cinar kiz ogrenci yurdu: basinda bi kadın var mudur olarak cok korumaci. Biraz korktum acikcasi :D yaklaşık bes alti dakika o da. 6000 dedi fiyat olarak. Uc kisilik vardi birinci katta.. 2 kisilik vardi ucuncu katta ama yine yukarilara ciktikca cok sicak oluyor. Bu arada camasirlarini yaklaşık yedi lira karsiliginda yikiyorlar. Utu sana ait. Bu cinarda ucretsizdi ama karisiklik oluyormus bazen. Eylulde de camasirlarin hepsi birlikte yikaniyordu sen buluyordun galiba yanlis hatırlamıyorsam.. baya yurt gezince kafasi karisiyor insanin :) Deniz kiz ogrenci yurduna gittik orasi da acik değildi. Anatolia kiz ogrenci yurdu: ilk buraya gittik..hayallerim ilk burda kirildi aslinda. Bi kere sekiz binden fazla bi fiyat soylediler. Bi de hukuk binasi ayriymis. Iki tane kiz yurdu var. Bi kere küçük. Sonra yeme kokusu falan sinmisti her yere. Hic begenmedim. Okula yakin baya. Tek iyi tarafi. Prestige kiz öğrenci yurdu: luks duruyordu. Odalarda klima vardi. Hatta internette sauna fitness vs. Yaziyordu.. ama sadece sauna varmis o da her istediginde degil adini yazdiriyomusun pazar gunleriymis vs. Buca belediyesi arkasinda biraz okula uzak gibi. Tek ve iki kişilik hic yer kalmamis. 6500 dediler uc kisilige. Bazaliydi ama cok sıcakti ve cok havasizdi. Yerin altinda yemek yeri var. Myvia kiz ogrenci yurdu: okula olan kiz erkek karisikmis yani iki katta kiz bi katta erkek olacakmış oyle istemiyorduk zaten. Orasi pahaliymis bi de. Fiyatini bilmiyorum ama. Luks gibi duruyordu ama yorumlari okudum çok da begenilmemis. Yorumlari hatirlamiyorum ama internette vardir. Bi de okula biraz uzakti gitmedik ama sans eseri denk geldik. Sonra okulun orda bi kafe vardi kafe de degil aslinda tam olarak. Ordaki adama sorduk. O mavi kiz ogrenci yurdu dedi. Bi de kardelen vardi intten bakip begendigimiz. Kardelene gittik kapaliydi. Sahipleri bi hafta sonra gelecekmis. Mavi kiz ogrenci yurduna gelirsek orayi begendim. Ben bursaliyim sahipleri de bursali yani müdür bursaliydi bayan. O acidan memnun olduk. Sonra odalari fena degil. Yeni boya yapmışlar parkeler vs. Sahiplerden bayan olan ki karikocalar restoran isletiyormus onceden ascisini da getirmis buraya. Fiyat olarak da 6750 dediler. Ranzaliydi. Camasari veriyoruz onlar yikiyor teslim ediyor. Utu odasi var. Begendim yani. En azindan digerleri icinde en iyisi bu. Okula bes dakika. Diger kampuse tinaztepeye de on bes dakikaymis. Iki kisilik odayi begendim. Ranza olmasina ragmen. Ayrica binanin altinda manav, karisinda market.. firin var.. hafta ici en gec 12 hafta sonu 12.30 giris saatleri. Oyle yani. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirvehukuk -- 1 Ağustos 2014; 19:14:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGE DOKUZ EYLÜL EEE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.