Şimdi Ara

Dolandırıcılar aracımın fotoğraflarını kullanarak ilan vermişler (Kapora Dolandırıcıları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımı geçenlerde satışa koymuştum. Şerefsizin biri aracımın ilandaki fotoğraflarını alıp Sahibinden.com ve Araba.com'da ilan açmış. Kapora dolandırıcılığı yapıyor. Müşteri kılığında kendisiyle görüştüm. İkinci kere yine başka bir müşteri kılığında arayıp görüştüğümde dayanamayıp dümdüz gittim. Çok sinsi, çakal ve yüzsüz biri. Sahibinden.com'daki ilanı kaldırtıp üyeliğini sildirdim. Araba.com'daki ilan için ise uğraşıyorum. Dolandırıcının görünen adı Mansur Kayabaşı. Telefon numarası ise 0552 211 41 84. Ola ki ilanı görüp de niyetlenen biri olursa dikkat etsin. Dolandırıcının açtığı Sahibinden.com ilanı:

Dolandırıcılar aracımın fotoğraflarını kullanarak ilan vermişler (Kapora Dolandırıcıları)

Araba.com linki:https://www.araba.com/309176006-opel-astra-16-cosmo-sahibinden-acil-satiik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine Wave -- 23 Şubat 2018; 0:30:41 >

• Devletin bunları bulup müebbet vermesi lazım. Dolandırıcılar terörristtir benim gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Devletin bunları bulup müebbet vermesi lazım. Dolandırıcılar terörristtir benim gözümde.

Allah bilir kaç kişinin canını yaktı ve yakacak ilan kaldırılana kadar...
  • bence seni kandırmaya çalışıyor. Kapora verdim diyen. Hangi enayi arabayı görmeden kapora verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

bence seni kandırmaya çalışıyor. Kapora verdim diyen. Hangi enayi arabayı görmeden kapora verir

Kapora verdim diyen biri yok ki? Adam kapora toplayarak milleti dolandırıyor.
  • Dün Show Haber'de gördüm bu olayı bire bir aynıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Dün Show Haber'de gördüm bu olayı bire bir aynıydı.

Doğrudur. Artık bir çözüm bulunması lazım. Çok ilan var bu şekilde. Hayır onu bunu geçtim, dolandırılan insanlara ek olarak araç sahiplerinin de başının belaya girme riski var. Bundan sonra araç ilanı verirken plakayı gizleyeceğim.
  • Dh sayesinde olası dolandırıcılıkları öğreniyoruz daha dikkatli olmak adına faydalı paylaşım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine Wave

quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Dün Show Haber'de gördüm bu olayı bire bir aynıydı.

Doğrudur. Artık bir çözüm bulunması lazım. Çok ilan var bu şekilde. Hayır onu bunu geçtim, dolandırılan insanlara ek olarak araç sahiplerinin de başının belaya girme riski var. Bundan sonra araç ilanı verirken plakayı gizleyeceğim.

kesinlikle, dolandırıcı gider adamı dolandırır aradan zaman geçer parasını kaptıran adam seni bulur iş senin başına kalır
  • ilan kalkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların adresini bulacaksın arabanın bagajına atıp havalimanına kadar gelip orada bagajdan çıkarıp çılgın taksicilerin arasına atacaksın, anca öyle akıllanırlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.