Şimdi Ara

Dolandırıcılar tarafından İcra ile tehdit ediliyorum ( 2. Asliye Hukuktan tebligat gonderdiler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tebligat gelmis, ptt evde bulamadigi icin kapiya yazi asmis, muhtarliga gidip almam gerekiyormus.
    Ne yapacagim yardim lutfen.
    Sirketin adi Era Basin Yayin, sikayetvar.comda inceleyebilirsiniz, herkesi dolandiriyorlar.

Merhaba,
    Zamanında üniversite kampüsünde 15 gün iadesi olan ve sözleşmede bu madde yer alan bir İngilizce eğitim seti için imza atmıştım. Sonra aldıktan 1-2 gün sonra şirkete iade ettim. Onlarda bana ıslak imzalı sözleşmeyi gönderdiler, yırtıp attım. Bugünlerde arayıp hakkınızda icra açacağız, ürünü göndermediğiniz gözüküyor vs diye yalanlar söylüyorlar. Zaten şikayetvar.com'da yüzlerce mağdur var aynı durumdan.
    Neyse benim sorum eğer bana icra açmışlarsa bunu nereden öğrenebilirim? 7 günlük itiraz sürem varmış, bu itiraz süresini kaçırmak istemem. İtiraz edersem dava açmak durumunda kalacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 5 Mart 2021; 13:5:57 >

• icra takibi yaparlarsa size tebligat gelir. e-devletten de icra takibi açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz.

• sertosman S kullanıcısına yanıt
    E devletten her gun kontrol ediyorum ama ya boş bi anımı yakalarlarsa ve dava açarlarsa ne yapacağım?
  • 7 günlük süre size tebliğ edilmekle başlar. ödeme emrini tebliğ aldıktan 7 gün sonra gidip itiraz edin.

• lawyer___ L kullanıcısına yanıt
    Peki bunlar davayı kazanabilirler mi? Olay 2015 yılında yaşandı, bir kargo firması aracılığıyla iade etmistim ürünü.. Ptt posta ile adliyenin icinden cayma bildirimi gönderdiğimi hatırlıyorum ama. Sözleşme de yırttığım için ortada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 3 Mart 2021; 18:56:10 >
  • Ilk mesaja onemli edit seklinde yazdim son durumu. Lutfen hukukçu arkadaslar yardimci olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer___

7 günlük süre size tebliğ edilmekle başlar. ödeme emrini tebliğ aldıktan 7 gün sonra gidip itiraz edin.

E devlette icra sayfasında yazan bir şey yok ama tebligat gelmis ptt posta ile. Nereye gidip itiraz edeceğim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İcra Müdürlüğüne gidip itiraz edin.

• Asliye Hukuktan tebligat göndermişlerse dava açmışlardır. O zaman cevap dilekçenizi ve delillerinizi sunmanız lazım.

• lawyer___ L kullanıcısına yanıt
    Gelen tebligat mirasla ilgili bir dava ile ilgiliymis bunlarla ilgili degilmis. Ben bosuna telas ettim. Ama tebligat yollarlarsa aklimda olsun, icra dairesine gidecegim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.