Şimdi Ara

DOLANDIRICIYI DÖVDÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler olay daha yeni, üstünden yarım saat geçmemiştir. Kurtköy Mado nun orada antrenman dönüşü 16 yaşında bir çocuk beni çevirdi; - Abi ben havalimanında kargo bölümünde stajyer olarak çalışıyorum bu ürünler orada kaldı vs vs. dedi. Herifin sattıkları parfüm ve 1-2 saat. Her neyse konu uzadı bende yedim tabi(gerçektende kazıklandım) parfümün birini 45 tl den aldım üstümde para yoktu. Her ne hikmetse hemen bana atm şurada gidip para çekelim dedi gittim çektim diğer parfümü de aldım 25 tl ye bayan parfümüydü bu, sözde bana indirim yaptı hıırr oğlu hırr ile baya konuştuk hakkını helal et falan filan ayrıldık.Evim 200m ilerde.Eve geldim dedim anneme parfüm aldım. Annem: oğlum pazarda satıyorlar aynısı dedi beğenmedim ben dedi. İnternetten araştırdım üstünde DUSTYFREE yazıyordu arattım onu ve bu veled-i hayrabad'ın beni kazıkladığını anladım. Teakwondo hocasıyım, çocukların kuşak sınavı vardı ve çok yoruklarak eve gelmiştim birde kazıklandığımı anlayınca çıldırdım ulan delirdim attım çantaya parfümleri or....ççç... aramaya gittim ATM lerin orada buldum.AHA s.... a... dedim koştum... 1 tane daha alıcam dedim ooo abiii dedi banaa sen iste yeterki dedi. Kes lan şeref yoksunu paramı ver milleti dolandırıyorsun burada dedim. Olayı duyan ATM den para çeken vatandaşlar olaya müdahale ettiler. Bu arada iade edicem diyince çocuk bana jelatinleri nerede dedi. DEDİM AL SANA JELATİN ve ağzının ortasını falsolu bir sağ kroşe geçirdim. Hemen orada bir Uzman Çavuş oldupunu söyleyen bir abi geldi ve olaya dahil oldu vs vs. Bu şerffsiz sonra sahte mal sattığını itiraf etti ve ağladı. Orda ki uzm.çavuş olmasaydı eline verirdim o jelatini ama neyse. Olay böyle arkadaşlar. Şuan çok rahatım çocuğu dövdüm diye. İlk defa birine vurdum diye pişmanlık duymuyorum. Böylereri milleti kazıklar sonra abi ekmek parası der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadakyra -- 15 Ocak 2017; 11:44:33 >

• Dolandırıcıyı dövmüş beyler okumanıza gerek yok
  • Çavuşu tokatla
  • Okuyun olm çok heyecanlı
  • Okudum
    Valla okudum
  • Bunlardan çok var. Konu csb mi bilmiyorum ama hep aynı numaralarla geliyolar yok havaalanında stajermiş unutulan parfüm saatlermiş yok adliyede çalışıyorum istanbula yeni geldim istersen referans bırakabilirim falan. Bi tanesi çalıştığım mağazaya gelip filozofum kalıcak yerim yokdan girdi en son para istemeye gelince anladım davayı

Kadiköyde yardım amaçlı dergi satan güzel kızlarada inanmayın ben yedim bi kere siz yemeyin
  • Mardinli serseri sen misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makine47

Okuyun olm çok heyecanlı

csb demek ki
  • Hocam güzel hikayeymiş sonuna kadar okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Bunlardan çok var. Konu csb mi bilmiyorum ama hep aynı numaralarla geliyolar yok havaalanında stajermiş unutulan parfüm saatlermiş yok adliyede çalışıyorum istanbula yeni geldim istersen referans bırakabilirim falan. Bi tanesi çalıştığım mağazaya gelip filozofum kalıcak yerim yokdan girdi en son para istemeye gelince anladım davayı

Kadiköyde yardım amaçlı dergi satan güzel kızlarada inanmayın ben yedim bi kere siz yemeyin

Kamyoncu olup göya yurt dışından getirenleri de unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidrojen Molekülü

Mardinli serseri sen misin ?

sen kimsin ?
  • Gercekse iyi yapmissin

Dalgasinaysada iyi olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: Makine47

Okuyun olm çok heyecanlı

csb demek ki

csb falan değil gerçek oldu fazla yazmam foruma normalde bunu paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Gercekse iyi yapmissin

Dalgasinaysada iyi olmus

gerçek abi ya jelatini nerde diyor birde orda dellendim
  • Iyi olmus gerizekaliya bence 2 3 tl ye al 40 50 tl ye sat nerden turedilerse bu ulkeye biktim kac yildir bunlarla ugrasmaktan bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Bunlardan çok var. Konu csb mi bilmiyorum ama hep aynı numaralarla geliyolar yok havaalanında stajermiş unutulan parfüm saatlermiş yok adliyede çalışıyorum istanbula yeni geldim istersen referans bırakabilirim falan. Bi tanesi çalıştığım mağazaya gelip filozofum kalıcak yerim yokdan girdi en son para istemeye gelince anladım davayı

Kamyoncu olup göya yurt dışından getirenleri de unutma.

Bunun gibi pafüm satan biri bir kere arabayla yanaşmıştı aynı şekilde benzinim yok demişti, o zaman üstümde para yoktu Allah tan. Ama ona da çözümü vardı yakında gidelim beraber dedi :D

• or....ççç 'tan sonrasini okumadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

or....ççç 'tan sonrasini okumadim

Bende senin yorumda o harfinden sonrasını okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.