Şimdi Ara

Dolandırıldım........mutlaka okuyun. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem paramı alacak üzerine yatacak hem malımı göndermeyecek hemde beni ve ailemi tehdit edecek haa??? benim başıma gelse bi de kimsin lan sen Ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın milletten 300-500 para çarpan onunla geçinen dilencinin tekisin (çok sinirlendim )... Allah beni böyle insanlardan uzak tutar inşallah lakin onlar için pek hayırlı olmaz, Hayatta en sinirlendiğim ve dayanamadığım şey HAK yemek ve aptal yerine konulmaktır...

Geçmiş olsun barış inşallah bi sonuç alabilirsin ama kesinlikle peşini bırakma kesinlikleee ve korkma o sana ve diğerlerine fake atmış...gerekirse bu tür insanlara karşı forum gönüllülerinden oluşan bir BALYOZ EKİBİ kuralım olduğu anda böyle bir durum bi araya gelip (aynı şehirde olanlar) hesabını soralım çünkü böyle adamları bilirim ben bunlar ancak dayaktan anlarlar vs..vs...Belkide kızgınlıkla söylenmiş şeyler benim söylediklerim ama bir anda empati kurdum sadece, tekrar geçmiş olsun...

Edit: Küfür etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 21 Eylül 2005, 12:51:47 >

• çok geçmiş olsun kardeş
    bu sadece senin için değil hepimiz için geçerli bizde küçük çoçuk mantığı var her bilgimiz acı tecrübelerimiz sonucunda erişiyoruz...halbuki senin cebin gibi senden önce bir çoğumuzun cebide böyle yandı ama cııs uyarısından ziyade kendimizin yandım anam demesi daha etkili oluyor... bu olaydan ders alıp tecrübelerimizin yediğimiz kazıkların bileşkesi olmaması dileği ile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo
    . zaten bizzat benim açtığım topic bile oldu bu konuda 2.sayfaya ulaşan birkaç topicten biriydide hatta yani büyük bir olumlu tepki almıştım fakat modlar çok duyarsız.. hırsızlar aynı bilgilerle birçok kişiyi dolandırıyorlar ve tek suçlusu sabit konu koymaya yanaşmayan adminlerdir

Sevgili Kontendoo, 1 haftadır üst konu halinde dolandırıcı topicleri asılmış durumda.

eğer hep beraber dolandırıcı olduğunu düşünüyorsanız - ki 1 kişi hakkında mutabık kalındı - üyeliği silinmektedir.

Modlara sataşacağınıza artık neler yapılıyor, onlara da bakın.

Bu arada havuz mantığınız güzel ama uygulanması mümkün değil.

• bunun msn'i uslu85@hotmail.com deil mi ? kahretsin az kalsın bende alışveriş ediyordum

Edit: küfür etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaniyorsunfuatabi -- 21 Eylül 2005, 16:42:10 >
  • Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Bu forumdaki tüm kullanıcılara ders olur umarım. Benimde ağzım çok yandı zamanında. Size tavsiyem ucuz diye bir malın üstüne atlamayın. Araştırın, soruşturun. Fırsatı kaçırmayayım derken eldeki bulgurdan olmayın kısaca...

Balyoz ekibine +1 maskeli ekipler oluşturup bunları bir güzel linç ederiz. Şaka bir yana size uygulanmış birkaç önerim var: (NOT: Bu en son ihtimal :) Diyelimki dolandırıcının adresini aldınız ve yerini tespit ettiniz. Fakat parayı kurtarmanız çok zor. Sizde lanet olsun bari şunu linç edeyim diyorsunuz. Fakat bunu yapmanız hem suç hemde kişi hazırlıklı olabilir. Elemanı takip ediyoruz. işini bitirmek için kalabalık bir ortam gerekiyor. Özellikle akşam trafiğindeki belediye otobüsleri biçilmiş kaftan. Adama yakın durup onunla ilgilenmiyormuş gibi gözükün. Sonra birden adamın eline elinizi atıp tutup cebinizden çekermiş gibi yapın. Sonra "ne yapıyorsun sen, hırsızzz) diye bağırıp vurmaya başlayın otobüste dalga dalga linç girişimi oluşacaktır. Zaten adamın ağzını açması mümkün değil. Sonra belediye şöförü adamı karakola çekmek isteyecek siz cüzdanımı aldım lanet olsun uğraşmak istemiyorum deyip lavugu yol kenarına attırın...

Bana birisi anlattı uygulayıp uygulamamak size kalmış

• Arkadaşlar herkes admine yüklenmiş tek suçlu o gibi....forum kuralları dışına çıkanları uyarıp atıyorlar...(benide banladılar dı) demekki ellerinden geleni yaptıkları inancındayım şahsım adına....asıl sorun bizde bitiyor...diyecegim""eşşegimizi saglam kazıga bağlayalım,yerse kurt yesin"""

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

hem paramı alacak üzerine yatacak hem malımı göndermeyecek hemde beni ve ailemi tehdit edecek haa??? benim başıma gelse bi de kimsin lan sen Ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın milletten 300-500 para çarpan onunla geçinen dilencinin tekisin (çok sinirlendim )... Allah beni böyle insanlardan uzak tutar inşallah lakin onlar için pek hayırlı olmaz, Hayatta en sinirlendiğim ve dayanamadığım şey HAK yemek ve aptal yerine konulmaktır...

Geçmiş olsun barış inşallah bi sonuç alabilirsin ama kesinlikle peşini bırakma kesinlikleee ve korkma o sana ve diğerlerine fake atmış...gerekirse bu tür insanlara karşı forum gönüllülerinden oluşan bir BALYOZ EKİBİ kuralım olduğu anda böyle bir durum bi araya gelip (aynı şehirde olanlar) hesabını soralım çünkü böyle adamları bilirim ben bunlar ancak dayaktan anlarlar vs..vs...Belkide kızgınlıkla söylenmiş şeyler benim söylediklerim ama bir anda empati kurdum sadece, tekrar geçmiş olsun...

Edit: Küfür etmeyin

hocam ewt dediin ekipi de kafama çok yattı...böle tiplere anca bu gibi bi ceza lazim...ceza yasalarimiz sağolsun bu tip şeylerde pek bişey yapilamiyor...

• izmirde bööyle bi ekip kurulursa bende varım FIGHT CLUB tarzı olabilir,haksızlığa gelemem kesinlikle böyle şerefsizleri bi güzel dövmek lazım,geçmiş olsun arkadaşım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruozel -- 21 Eylül 2005, 17:26:19 >
  • gecmi_ olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolmaniac

izmirde bööyle bi ekip kurulursa bende varım FIGHT CLUB tarzı olabilir,haksızlığa gelemem kesinlikle böyle şerefsizleri bi güzel dövmek lazım,geçmiş olsun arkadaşım....

Valla ekibi İzmir'de kurarsanız ilk işiniz ENGİN SARIKAYA isimli Karşıyaka'da oturan şahısı vücudunda beyaz yer kalmayana kadar dövmek olsun.

Saygılar ve arakadaşa büyük geçmiş olsun.
  • Ahmet Uslu'nun nicki nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 29 Eylül 2005, 16:29:02 >
  • bu foruma kayıtlı diil herhalde ben intoko.com.tr den tanıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

bu foruma kayıtlı diil herhalde ben intoko.com.tr den tanıştım.

nasıl ya?

bu forumda kayıtlı değilse nasıl oluyorda burada mağdurları konu açıp konuşuyor?
  • Adam herhalde baya bi meşhur,sonunda bu siteye de dadanmış herhalde.
    Valla farklı şehirdeki birinden alışveriş yaparken karşıdakinin insafına ve insanlığına kalıyo tüm iş,ondan sonra bu arkadaş gibi uğraşıp durmak gerek.
  • dolandırılan dolandırılana nolacaksa nereye kadar gidecek.
  • GEÇMİŞ OLSUN
  • bu foruma ilk geldiimde bile bankaya para yatırmayla alış verişten korkardım şimdi iice çivisi çıkmış
  • Bence kesinlikle savcılığa git dilekçeni ver ,en azından sebebsiz zenginleşme (..di galiba ) davası açıp parayı gönderdiğin elemanın hesabından geri alırsın. Birde bu konuda edineceğin tecrubelerini burada paylaşırsan aynı sorunlarla karşılaşacak üyeler için de bir yol gösterici olarak yararlı olabilirsin. Malum çoğumuzun bu konularda tecrubesi yok...
  • SLM ARKADASIM GECMIS FALAN OLSUN DEMICEM İYİ BİR MÜSİBETE DENK GELECEKTİR BU SADAKANA SAY GİTSİN.. LAKİN TALİP333 DEDİĞİ GİBİ ADLEYEY GELEBİLİRSİN..TALİP333 YARDIMCI OLALAMAM DEMİŞ AMA ASLINDA BİZLER ASIL YARDIMCI OLABILIRIZ BENDE BAŞSAVCILIK PERSONELİYİM TALİP333 TANIRIM..ŞİMDİ GELELİM SADETE SENİNKİ KANUNDA İMTİYAZLI YADA HALK TABİRİYLE DÜZENLENMİŞ DOLANDIRICILIK GURUBUNA GİRİYOR Kİ SU AN KARGOYA DAHİ SUÇ DUYURUSU YAPABİLİRSİN ÇÜNKİ ELİNDE NAKIİT YATIRMA MAKBUZUN VAR KORGODAKİ REFERANSA AYİT SENDEN BUNU ÇEKEMEZLER VE GÖNDEREN ŞAHSADA İADE EDEMEZLER BUNLAR YAPMIŞ NE YAZIKKİ ÖNCELİKLEK LE KARGONUN MÜŞT. TEMSİLCİLİĞİNİ ARA BİZZAT YETKİLİ BİRİSİNİ İSTE VE GÖRÜŞ SONUC ALAMASSAM DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUCAM DİYEDE İKAZ ET Kİ ÇEKİNİRLER KARGO DEMEK PRESTİJ DEMEK OLMADIMI TALİP333 BUL GEL İYİ BİR DİLİKÇE OTURTALIM SAVCILARLA ARAMIZ ŞEKİL... SLMLAR
  • YAW BU ARADA BİZ NEDEN RÜTBE ALMIYORUZ ANALAMIYORUM IVIR ZIVIR MSJ ATARAK HİT ALMAYI BENDE BİLİYORUM İLLA YAPALIMMI ADMİNCİKLER ? VE EN SAĞLAMM ADAMLARIZ FORUMDA ANKARA ADLİYESİ PERSONELİ YERİMİZ YURDUMUZ BELLİ... ADMİNCİKLERR :))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.