Şimdi Ara

Dolandırıldım........mutlaka okuyun. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mehmet güzelyurt adı hiç yabancı değil. Bir dolandırıcılık topicinden daha hatırlıyor gibiyim ama yıllar oldu.
  • kardeş keşke daha önce haberim olsaydı. ben iskenderundayım. yardımcı olurdum.

geçmiş olsun.
  • Dikkatli olmak gerekir bu tür alişverişlerde burasi forum referans ve mesaj geçmişi önemlidir biraz araştirirsaniz belli olur zaten.
  • Forumda ALINIK VEYA SATILIK olarak sunulan mamül veya eşyaların hangi ilden satıldığı, telefon,satıcı adresi mecburiyeti konsun.Satanın yarası varsa satmasın elden almadığınız mamülleri almayın.Burada özellikleri belirtilen birçok şey alırken malasef farklı olmaktadır.Satılan şeylerin referansları belli firma veya şahıslar gösterilmektedir FORUMDA arkadaşlar uygun görürseniz ucuz satış yapan site,sahıs,işyeri adreslerini yayınlayalım dürüst satıcılar ve gerçekten ihtiyaçtan birşeyler satanlar kazansın BAŞKA TÜRLÜ ÖNÜNE GEÇİLMEZ.Özellikle belirteyim bir eşya gerçek fiatının çok altında satılıyorsa ya çalıntıdır yada kaçaktır faturalı mamül satanlar özellikle belirtsin kimse yanlış anlamasın ucuz diye hemen karşılıklı görüşmeye girilmez öncelikle o kişi hakkında bilgi almak lazım iş işyeri vb. ondan sonra mamülü kontrol et hayırla kullan.
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Bende bir kez dolandırıldım işlemci alırken, ama bu forumdan değil bu forumdada çeşitli tatsızlıklar olmadı değil tabi ama şükür dolandırılmadım. Alışveriş yaparken kişinin kalıcı ev, iş adres ve telefonlarını almadan alışveriş yapmayın derim, kesinlikle cep telefonuna güvenmeyin değişken bir iletişim sistemi. Ben telefon numarasından adresini buldum ama telefonunu verdiği ( sabit telefon ) yer kahvehane çıktı. O nedenle telefonu aldıktan sonra TT'nin sitesinden ve arayarak kontrol etmenizi tavsiye ederim. Kısacası alışverişlerde kalıcı ev,iş adres ve telefonlarını alırsanız sizin için herşey daha garanti olur. Ben bu olay sonucunda hakkımı bulamadım aslında bulabilirdim çünkü yatırdıgım hesap belli herşey belli ama tel numarası olarak kahvehane olarak veren birisinin peşinden gitmek bana pek doğru gelmedi o yüzden bunu kendime bir tecrübe olarak varsaydım ve o olaydan sonrada bu tür bir olayla karşılaşmadım.Tekrardan geçmiş olsun umarım hakkını bulursun. Sizinde tavsiyelerinizi alabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 6 Ekim 2005, 15:39:53 >

• GEÇMİŞ OLSUN
  • baba tanımadıgın adamdan KESINLIKLE alısveris yapmayacaksin...ben sadece 1 tanımadıgım adamla alısverıs yaptım o da donaimhaber forum editoruydu yani saglam adamdi...onun disinda KESINLIKLE kargo margo havale bu islere girmeyin..
  • oncelıkle gecmıs olsun arkadasım ben ıskenderunda oturuyorum eger bu eleman ıskenderunluysa yada o cıvardan baska bıyerde oturuyorsa antakya yada koyler farketmez kesın olarak ısmını ogrenebılırsenız gerekenı yaparım gerekırse bı fıght club ım var zaten tekrar gecmıs olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexyozzy

bunun msn'i uslu85@hotmail.com deil mi ? kahretsin az kalsın bende alışveriş ediyordum

Edit: küfür etmeyin

heaa bu adam zamanında beni de kandırmaya çalıştı...telefon almaya diye aramıştım...adamla konuşmalarımı bi anlatsam sayfa dolar...ama allah iyiki akıl vermiş bana....adamı kekledim...keklenmedim....şerefsizin babasıdır bu herif....

hocam sizi bilemem ama benim politikam şudur,,,

babama bile mal vermem ,parasını almadan

parasını önceden verip , babamdan bile mal almam

hiçbirşey kaybetmezsiniz.....

bu adam la zaten millet dava lı...hiç uğraşmayın bir sonuç çıkmıyor....

adamı bulacaksınız...döveceksiniz....sonrada bu soğukta denize atcaksınız.....

bunu yapsanız bile ,adam şerefsizliğe dewam eder....çünkü adam allah a inanmaz......kafir dir...

• bu olayın sonucu ne oldu, merak ediyorum..
  • benim de başıma geldi ama ben yurtdışına gönderdim. essexbank aracılığı ile havale çıkarıcaklardı ups ye verdim gönderdim zaten yanlış hesaptan dolayı 163$ yerine 119$ alacaktım (ups ye 78$ verdim).bugünde ups den aradılar teslim edememişler tel.no istediler ben de aman sakın teslim etmeyin geri alabilirmiyim dedim. benden bir 78$ daha ve bir de ayrıca 25$ istediler.imha edebiliriz dediler tamam dedim 15$ istediler. bir çalışana hediye edilsin dedim onu da kabul etmediler, sonuçta 15$ daha verdim ups ye çalışmış oldum.

Aklınızda bulunsun; alışveriş sitelerindeki ilanlarınıza yurtdışından talip çıkarsa ve nijerya ya göndermenizi isterse bilin ki dolandırılacaksınız. bu şekilde hemen hemen 10 adet email aldım amerika,irlanda ve ingiltereden. hepsinin ortak özelliği ise nijerya ya göndermenizi istemeleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

bu olayın sonucu ne oldu, merak ediyorum..

ne olabilir sence.herzamanki gibi dikkate alınmadı olay ve dava kapanmak üzere..
    iskenderun savcılığına gönderilmiş dosyam.hatta bir sürü şikayetçi daha varmış.ama bekliyoz artık.sanmıyorum bişey çıkacağını walla..ümidimi kestim zaten..
    bu arada üstteki kardeşime de geçmiş olsun diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraxinus -- 4 Şubat 2006 23:14:53 >

• yazıklar olsun ya. işte bu adamın çocuklarından çıkar bunun acısı. kendisinden çıkmaz işte..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.