Şimdi Ara

Dolandırıldım........mutlaka okuyun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun abi arada bi böyle insanlar çıkıyo işte boşver İnşallah paranı geri alırsın...
  • noxco arkadaşım imzamdaki ''uslu'' nickindeki abim çok sevdiğim bir abim sakaryadan kendisi ve ''ahmet uslu'' ile hiç bir alakası yoktur.

bilgilerinize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

adminler ne yapsın arkadarşlar.. adam gitsin sen nasıl benim üyemi dolandırırsın diyerek adamın gırtlağınamı sarılsın.

girtana mi yapişsin diorz yukarıyı bi okusana arkadaşım..ortak bi hawuz oluşturulsun diorz...

hmm pardon ozaman... zaten bizzat benim açtığım topic bile oldu bu konuda 2.sayfaya ulaşan birkaç topicten biriydide hatta yani büyük bir olumlu tepki almıştım fakat modlar çok duyarsız.. hırsızlar aynı bilgilerle birçok kişiyi dolandırıyorlar ve tek suçlusu sabit konu koymaya yanaşmayan adminlerdir

• Yaw millet hiç bişi yapmıyosanız alış veriş yapacağınız insanların geçmişini bisorun yada arama bölümünden biarayı verin. Şimdiden sonra.. Kimsenin mağdur olmaması dileğiyle.. Saygılar...
  • geçmiş olsun kardeş.ortak havuza +1
  • ee arkadaşlar nasi yapalim adminlerden birine msj atiim benşu topice bi göz atsin hatta birden fazla kişi linki atarsa daha iyi olur..ben başliorm da kime atalim?mewluth hocama mi atalim bu bölümün admini kim?
  • ben bikaç admine msj attım umarim ilgilenirler...
  • ortak havuz cok guzel bir düşünce dolandiriclik yapanin allah belasini versin
  • nerdeyse tek çare ortak hawuz ama adminler el atmadan olmaz...
  • vala ben alış veriş yaparken karşıdaki adamın tüm bilgilerini alıyorum,
    şahsen bnm mesleği öğrenince dolandıracağı varsa da vaz geçiyodur heralde,
    ama bu son günlerde olan olaylara üzülmemek elde deil,
    bu forumdan o kadar alış veriş yaptm ve de en az %75 i şehir dışındandı,
    sanrm ben iyi insanlara denk geldm,
    ama her alış verişimde alıcağım kişiyi google dan arattm,
    diğer msjlarına baktm,
    vs vs vs sizde böle yapın,
    adminlerden ya da modlardan havuz beklemeyin,
    onlar imzalara bakarlar,
    dolandırılanlara filan deil
  • Ya bu devirde hala nasıl tanımadığınız insanlara güveniyorsunuz anlamıyorum para peşin mal peşin başkasını tanımam..
    Üç kuruş ucuz alıcam diye bu rezilliğe değermi? değmez abi boşveriN kargoyu hesabı kendi şehrinde bulursan elden al yoksa 2 hafta sonra bulursun aceleniz niye?....

Burada tamamen dolandırılan arkadaş haksız bence!! ne işin var senin hatayda iskenderunda kardeşim akıl var mantık var şu zamanda herifler kapkaç yapıyor zorla adamın cebinden parasını alıyor sen peşin parayı gönder sonra kargodan mal bekle, mal gelse ne olacak bakalım telefon sağlam mı gelecek ayrıca kargonundan telefon çıkacağı ne malum dimi?
    bırakın bu cep telefonu sevdalarını hava atmak için üç kuruşunuzuda dolandırıcılara kaptırıyorsunuz sonra yandı gülüm keten helva kusura bakma kardeşim ama dost acı söyler, hayat hatalarla doludur önemli olan hatalardan ders almaktır...bak bana zamanında ne kazıklar yedim ne biçim dersler aldım

Yinede geçmiş olsun kardeş gerçekten üzülmemek elde değil 400 milyon az değil fakat daha çok olmadığına şükür etmelisin..arkadaşların dediği gibi başvuruda bulun hemen değilsede yarın birgün bu adam yakalanınca senin başvurunda önüne sürülür karektersizin

çok geçmiş olsun

• arkadaşım daha önce kargo şirketinde çalıştım, o şubeye tekrar git ve kargoyu gönderen şubenin telefonunu al, arayıp şube müdürüyle görüş, durumu izah et, gönderen kişiyi ufak biyerse (hatay yada bi ilçesi) oradaki kuryeler(dağıtım elemanları) büyük ihtimalle tanır, yada senin için bulmaya çalışabilir, şubeden senin için bişeyler yapabilirler, geçmiş olsun bu arada.
  • Şu forum kuarlları olmasa diyeceğimi bilirdim de... Zaten çoğumuz aynı şeyleri geçirmiştir içinden.
    Ama thunderance doğru sölemiş bi bakıma kendin aranmışsın. Ben kargo ileçok mal aldım pek mal satışım olmadı forumdan ama mal alırken aynı senin gibi önce para yolladım çoğunda. Ama hep forumda bilinen insanlardı. Şimdi ben de bilinen insanlardan sayılırım sorun olmuyo.. Gerçi iş işten geçtikten sonra bunları sölemenin anlamı yok ya!!!! neyse sana büyük geçmiş olsun bu kene illaki yakayı ele verecek du bakalım yakalayan ne yapacak o na
  • Nikneyime rumuzlu arkadaş dolandırıcıyı tesbit etmiş ve küfürlü bir dille açıklamıştı. Dolandırıcı forumda kaldı adminler nickneyime rumuzlu arkadaşı atmışlardı siteden. Admnlerin görevi msj taşımak. Küfredenleri bulmak, imzaları silmek...
    Bu arada imzamda linkleri kapatan reklamları eleştirdim diye silinmişti

• quote:

Orjinalden alıntı: benerci2000

arkadaşım daha önce kargo şirketinde çalıştım, o şubeye tekrar git ve kargoyu gönderen şubenin telefonunu al, arayıp şube müdürüyle görüş, durumu izah et, gönderen kişiyi ufak biyerse (hatay yada bi ilçesi) oradaki kuryeler(dağıtım elemanları) büyük ihtimalle tanır, yada senin için bulmaya çalışabilir, şubeden senin için bişeyler yapabilirler, geçmiş olsun bu arada.

Dostum arkadaşa katılıyorum, sabah erkenden ara kargoyu, hatta aradığın kargonun müdürüne olay için Savcılığa ve polise başvurduğunu belirt, kargoyu teslim etmeleri halinde kargo firmasınada suç duyurusunda bulunacağını söyle.

quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

Orjinalden alıntı: klad

arkadaşlar böyle adamlara inanmayın bu adama benim 150 ytl param gitti yakalarsam bu adamı anasını ....... kusura bakmayın terbiyesizce yazdığım için arkadaşlar adamın adı ahmet uslu gerçek adı serdar güzelyurt arkadaşlar benim başım yandı sizin yanmasın adamın msn adresi uslu_85@hotmail.com ben bu adamla 7 farklı isimle konuştum ve bana her seferinde yerini farklı söyledii yok denizlideyim yok iskenderun yok hatay şimdide antakya mı diyo bu şerefsizin evladı.. bakın arkadaşlar ben uyarımı yaptım ama siz hala almak isterseniz orasına karışmam... bunun gibi sütü bozuklara başka bişey verilmez!!!!!!!!!!!

arkadaşlar ben de Ahmet uslu diye birinden alışveriş yaptım bugün.msn adresi nokiacepshop@hotmail.com.hataydaymış kendisi.ücretin yarısını yatırdım.yarın ürün gelecek.inşallah kazıklanmayız.bu şahıstan alışveriş yapan var mı.nasıl biri güvenilir mi sizce?

Dün Barış arkadaşımla ilk önce alttaki bölümü yazdığı için kendisine ufak bir sitemim olmuştu, sonra kendisi benimle msn le irtibata geçip yukardaki yazıyı sonradan gördüğünü anlatınca hak verdim kendisine ve baya bir muhabbetimiz oldu daha sonra. Dostum arkadaşların dediği önce kargoyu teslim etmelerini engelle sonra hemen Savcılığa başvur, keşke teslim almadan parayı yatırmasaydın ve kargoyu oyalayabilseydin. Umarım yakalanır şu herif. Bu arada sana bir Özür ve birde Teşekkür borçluyum.

Edit: Küfür etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankura -- 21 Eylül 2005, 12:50:30 >

• quote:

....dolandırıcının ismi ahmet uslu.parayı mehmet güzelyurt diye birinin hesabına yatırmamı istedi.yani hesaplar mehmet güzelyurt a ait..ahmet uslunun tel no.su 0555 6350548 .msn i:nokiacepshop@hotmail.com ..hatayda herhalde kendisi.0326 lı bi numaradan aradı çünkü biara.
    böle biri çıkarsa karşınıza alışveriş için falan sakın aldanmayın.ben ettim siz etmeyin...

Şimdi kimsenin günahını almayayım ama yanlış hatırlamıyorsam anakart ve işlemci lazım olmuştu ve msn den böyle bir şahısla görüşmüştüm. Ben önce parçaları gönder sonra parayı göndereyim demiştim (çünkü referanslarım sağlamdır) ama eleman allem kullem etmeye başladı.Hem elindeki malları özellikleriyle yazdı hemde ben sorunca abi ben anlamıyom acemisiyim felan dedi.
    Sonuç?
    Prensibim budur dedim ve eleman her ne kadar ısrar ettiysede hadiin iyi akşamlar diyerek çekildim.
    Aslında karşınızdaki kişiyle alışveriş yaparken birkaç püf noktaya dikkat ederseniz sonradan başınız ağrımaz diyorum.
    Eğer kuşku duyuyorsanız alışveriş yapmassınız olur biter.

• +111111 KARDEŞ SONUNA KADAR ++++111
    quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR HeLLaNGeL

vala ben alış veriş yaparken karşıdaki adamın tüm bilgilerini alıyorum,
    şahsen bnm mesleği öğrenince dolandıracağı varsa da vaz geçiyodur heralde,
    ama bu son günlerde olan olaylara üzülmemek elde deil,
    bu forumdan o kadar alış veriş yaptm ve de en az %75 i şehir dışındandı,
    sanrm ben iyi insanlara denk geldm,
    ama her alış verişimde alıcağım kişiyi google dan arattm,
    diğer msjlarına baktm,
    vs vs vs sizde böle yapın,
    adminlerden ya da modlardan havuz beklemeyin,
    onlar imzalara bakarlar,
    dolandırılanlara filan deil
  • Tamam hiç hoş deil geçmiş olsunda nasıl telefonu görmeden paranın hepsini yatırırsın yaa inanamıorum belki beklediiin gibi çıkmicaktı bari yarısını yatırsaydın alınca geri kalanını yatırırdın bence kargodakilerde anlaşmalı olabilir polise git o adamlarında ifadelerini alsınlar en olmadı cep ten yerini tespit edio polisler öle bişe olabilir neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdson

quote:

....dolandırıcının ismi ahmet uslu.parayı mehmet güzelyurt diye birinin hesabına yatırmamı istedi.yani hesaplar mehmet güzelyurt a ait..ahmet uslunun tel no.su 0555 6350548 .msn i:nokiacepshop@hotmail.com ..hatayda herhalde kendisi.0326 lı bi numaradan aradı çünkü biara.
    böle biri çıkarsa karşınıza alışveriş için falan sakın aldanmayın.ben ettim siz etmeyin...

Şimdi kimsenin günahını almayayım ama yanlış hatırlamıyorsam anakart ve işlemci lazım olmuştu ve msn den böyle bir şahısla görüşmüştüm. Ben önce parçaları gönder sonra parayı göndereyim demiştim (çünkü referanslarım sağlamdır) ama eleman allem kullem etmeye başladı.Hem elindeki malları özellikleriyle yazdı hemde ben sorunca abi ben anlamıyom acemisiyim felan dedi.
    Sonuç?
    Prensibim budur dedim ve eleman her ne kadar ısrar ettiysede hadiin iyi akşamlar diyerek çekildim.
    Aslında karşınızdaki kişiyle alışveriş yaparken birkaç püf noktaya dikkat ederseniz sonradan başınız ağrımaz diyorum.
    Eğer kuşku duyuyorsanız alışveriş yapmassınız olur biter.

kesinlikle

• Geçmiş olsun ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.