Arkadaşlar internette 20 yaşlarında Hataylı bi dolandırıcı dolaşıyodu.Tüm sitelerde rastlıyodum bu elemana.Dolandırıcı oldugu da çok belli oluyodu.Sanırım bu o eleman.Aman bu çocuga dikkat edin.Genellikle şirket ayagına yatıyo.Ayrıca sattığını söylediği malı çok makul fiyata veriyo.
BUNLARI YAPANLARIN HEPSİ ALLAHINDAN BULUR,PARA DA HARAM OLUR İNŞALLAH...RAMAZAN AYINDA BARİ İNSANLARIN CANINI YAKMASINLAR HATTA HİÇ YAKMASALAR AMA ŞEREFSİZLİK VE ADİLİK KANA İŞLEDİMİ ÇIKMIYOR DEMEK Kİ!!!
Bu ne arkadaş,milattan önceki topic burda ne geziyor?
Merhaba...Oncelikle Gecmis Olsun arkadasim..umarim bir daha olmaz... ben hic alisveris yapmadim..bir kac kere yapmayi dusundum..ufak tefek parcalar..nedir ram filan toplasan 100 - 150 YTL ama cok azda olsa ben ogrenciyim sonucta ve bu mebla benim icin cok para..belkide 1 aylik harcligim.. ben 1 ay parasiz gezdigime uzulmem..ama yapilan seref...lige uzulurum...ve bu yuzden cok guzel ortam olan bir forumda alisveris yapamiyoruz..arkadasin biri demiski..iste kendi sehrinizden alin... tamam da arkadasim ben k.maras tayim...ve saticilarin cogu Ankara-Istanbul-Izmir .. ve kendi sehrimden yazan yok gibi..nasil bulucam 2. eli fikri vardir heralde.. sonucta guvenli bir ortam saglansa..insanlar daha guzel dostluklarda ve alisverislerde bulunurlar...bence yakinmak yerine cözüm üretmek en mantiklisi...mesela buyuk sehirlerde adminlerin belirledigi bir mekan olabilir...o sekilde alisveris yapilabilir...ya da en guzel alisveris nasil yapilir (uzakta olanlar icin ) fikri olan varsa yazabilir mi..daha once sorunsuz yapan... ? iyi calismalar..tekrar gecmis olsun arkadasim :((
quote:
Orjinalden alıntı: dejavu_srkn
Bu ne arkadaş,milattan önceki topic burda ne geziyor?
Tanımadığınız,referansı sağlam olmayan insanlarla alışveriş yapacaksanız,gittigidiyor gibi bir yer aracılığıyla yapın alışverişi.Böylece başınızda ağrımaz.Adam zaten yanaşmazsa buna vardır bir bit yeniği,para kolay kazanılmıyor.
bakın arkadaşlar ben yaklaşık 5 sendir 2. el aldım. hiç satma işlemi yapmadım. çünkü olurya adam ufacık mesele olmayacak bir yerinden memnun olmaz arkamdan bişi der düşüncesiyle hep aldım. ama bu zamana kadar 1 kez hayal kırıklığına uğradım oda yaklaşık 3 sene evvel 500 dolara dell laptop almıştım ve adam pili bozuk laptopu için ya bunun pili şarz olmuyor dediğimde adam 500$ a o kadarlık laptop olur dedi ve hakkımı helel etmedim tabiki. onun dışında yeni öğrendiğim bu siteden daha siftah bile yapamadım. hem fiyatlar neredeyse sıfırına yakın hemde zaten son günlerdeki dolandırıcılık muhabbetinden dolayı yeni üyeler zan altında. aslında bu gidişatla bişi alamadığım bu siteden malesef yine atasözündeki gibi "tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır" misaliwww.gittigidiyor.com olmaya devam edecek. ne yapalım 3 kuruş fazla oluyor ama bazen aradığımı denk bir fiyata bulabiliyorum
dolandırılan arkadaşa çok geçmiş olsun.
unutmayınki dolandırıcı da bu yazılanları okuyor tecrübe sahibi oluyor.
herkese iyi akşamlar. RAMAZAN'INIZ hayırlı olsun.
çok üzüldüm geçmiş olsun allah bizi daha beterinden korusun .. Hayırlı ramazanlar ..
Ahmet Uslu Tanışma, 31043 Antakya, Hatay 326/2947084 Ahmet Uslu Tanışma, 31043 Antakya, Hatay 326/2947159 Ahmet Uslu Diyap Mah, Koyunoğlu, Samandağ, Hatay 326/5644371 Ahmet Uslu Mustafa Kemal Mah, Karaağaç, İskenderun, Hatay 326/6414470 Ahmet Uslu Şarkkonak Mah, Karaağaç, 31213 İskenderun, Hatay 326/6413332 Ahmet Uslu Şarkkonak Mah, Karaağaç, 31230 İskenderun, Hatay 326/6414372
buradaki mehmet uslu lardan tel nosu ile ikamet ettiği yeri bulabilirsin..
ÇÖZÜM BASİT.
EĞER ŞAHIS ŞEHİR DIŞINDAYSA, NORMAL POST SAYISI VE İKİNCİ EL POST SAYISI DÜŞÜK OLAN NİCKLERLE, FORUMDA TANINAN YADA RÜTBELİ BİRİLERİNİN REFERANSINI ALMADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN. Bİ DE MUTLAKA ESKİ POSTLARINI KONTROL EDİN BİRAZ ARAŞTIRIN.
GEÇMİŞ OLSUN
BEN BU FORUMDAN 100 lerce ALIŞVERİŞ YAPTIM. HEM SATTIM HEM ALDIM. Hiç SORUN YAŞAMADIM
Yanlış hatırlamıyorsam bu dolnadırıcının ilk vukuatı değil bu. Arkadaşım geçmiş olsun. Site yöneticilileri hala bir önlem almayacaklar mı? İsim listesi, Havuz vb. bir önlem alın artık.
Merak edenler için yazıyorum. DSLBroadband hala ortalıkta görünmüyor. Bazıları savunuyordu da.
Polise başvur trink yakalarlar :).
Araya banka girdiyse hiç tırsmayın bu konularda. Trink yakalanır...
Ama önce malı gönderip para beklemeyin o güvensiz...
evet en güvenlisi elden bende bir kere satış yaptım o zaman ilk ikinci el mesajımdı (ki halada çok değil ) satacağım insanda bulunduğum şehirdeydi gittim teslim ettim paramı aldım
Geçmiş olsun forumdan hiç alışveriş etmedim ama edeceğim zaman kesinlikle elden alırdım.
Forum ticaretinde dikkat ettiklerim
Satıcının son 2 - 3 ay aktif olması gerekir. En az 6 ay forumda olmalıdır. En çok nerelere topic ve mesaj atmıştır Mesajlarından düşünce yapısına bakılır, Ticaretten önce isim soyad ve telefon numaraları alınıp teyit edilir,
Arkadaşa geçmiş olsun Elindekilerle adliyeye gitmeliydin Kargo firması yetkililerine hemen ulaşmalıydın Elinde hem isim hem de BANKA dekont var Paraya yatırdığın hesab kimin üzerine ise bankadan bilg isteyebilirdin Telekomdan , GSM lerin numara servislerinden adına kayıtlı telefon var ise adresini alabilirdin.