Şimdi Ara

Dolandırıldım........mutlaka okuyun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu bu eniyipaza muhabbetinde de bi mehmet wardi dimi?burdaki eleman da parayi mehmey diye birinin hesabina yatirmasini istemiş...ya forum adminleri bi el atsin şu olaylara artik...sitenin ortak bi hawuzu oluşturulsun..alici parayi hawuza yatirsin satici yollasin...eğer alici aldiğinda alette bi kusur yok derse para hawuzdan saticinin hesabina geçsin..2 mod yeterli olur heralde bu işler için..eğer forumumuz üyelirini düşünüyosa biyerde bazi fedakarliklari da onlarin yapmasi lazim...
  • Bencede oradaki sabit parayı değerlendirerek vadeli hesaptan bile durduk yerde para kazanılır en kötü, hemde sitemizin kariyerini sarsacak olaylar yaşamayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

yahu bu eniyipaza muhabbetinde de bi mehmet wardi dimi?burdaki eleman da parayi mehmey diye birinin hesabina yatirmasini istemiş...ya forum adminleri bi el atsin şu olaylara artik...sitenin ortak bi hawuzu oluşturulsun..alici parayi hawuza yatirsin satici yollasin...eğer alici aldiğinda alette bi kusur yok derse para hawuzdan saticinin hesabina geçsin..2 mod yeterli olur heralde bu işler için..eğer forumumuz üyelirini düşünüyosa biyerde bazi fedakarliklari da onlarin yapmasi lazim...

Güzel düşünce fakat havuz nasıl oluşacak o güveni kim verecek ?

bu işi ancak bankalardan yardım alarak yapabiliriz çünkü burda büyük paralar dönüyor bankalarında karı olur bence burda havuzu bankanın kendisi yaratsın kimsenin hesabı havuz olarak kullanılmasın herşey bankanın sorumluluğunda olsun tek yapılması gereken DH yöneticilerinin bu konuda bankalarla görüşmesidir diye düşünüyorum

• dediğin gibide olabilir ama forum için yeni bi hesap açılabilir adminlerden biri tarafindan bu konuyla ilgilenecek 2 admin yeterli olur...tailp arkadaşimizin da dediği gibi forumda para kazanabilir bundan wee kimse mağdur kalmaz..arkadaşlar artik bişeyler yapilsin hepberaber tepkimizi koyarsak belki ciddiye alirlar...yaşimi söylemiyorum bile yaşimi söylesem adminlerin kesinlikle dikkate almayacaği kesin daha bu çocuk diye..neyse bunlar bi yana ne yapiaksak hepbraber hareket edelim derim ben..
  • GEÇMİŞ VE SAĞLIK OLSUN DOSTUMMM!!!
  • iyice çivisi çıktı forumun arkadaşlar bundan sonra kafanızı kullanın millet ticarette en yakın arkadaşına güvenmiyoken siz nasıl para yollarsınız en kötü posta yoluyla yapın alışverişinizi parayı verdiğiniz gibi ürünü alın (tabi dikkat edin bu seferde eniyipazar ın kazıklama durumuna düşmeyin ) adamı ne görmüşlüğünüz var ne tanımışlığınız bi telefonla yüzlerce milyonu heba ediyosunuz bende zamanında çok alışveriş yaptım bu şekilde ama forumdan tanımadığınız emin olmadığınız adamlardan bu şekilde mal almayın kimse birbirine güvenemez olucak ve sonunda bu forum hiç bir işe yaramayıp atıl duruma düşücej çok acil önlemler almamız gerekiyo diye düşünüyorum
  • ewet harbiden forumun çiwisi çıktı iyice...adminlerin böle sessiz kalmasi beni deli ediyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

ewet harbiden forumun çiwisi çıktı iyice...adminlerin böle sessiz kalmasi beni deli ediyo...

+1

Böyle şeylerle uğraşmayıp bide milletin imzası ile uğraşıyorlar yaa
  • Arkadaşlar haklısınız ama böyle arkadan konuşmak gibi bişi olmuomu sizce? Bize ulaşın yada admin yazan nicklere ileti yollasanız. Bende yorum yaptım ama sadece yorumdu eleştiri değil. Beni yanlış anlamayın hepinizi çok sewiyorum
  • adminler ne yapsın arkadarşlar.. adam gitsin sen nasıl benim üyemi dolandırırsın diyerek adamın gırtlağınamı sarılsın.
  • Çok üzüldüm be arkadaşım ya böyle olmaz ki nasıl yapıyor bunu hiç mi korkmuyor yakalanırsam ne halt yerim ben diye. Tekrar geçmiş olsun...

Edit: Küfür etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 21 Eylül 2005, 12:47:37 >
  • adminlerin burada yapacağı bi şey yok burada sorumluluk kullanıcılara düşüyo
    bence
    -forumda tanımadığınız adamlarla asla alışveriş yapmayın

-3-5 kuruş ucuza alıcam diye şehir dışındaki adamlarla iş yapmayın yada varsa bi yakınınız aracılığı işe yapın sonra 3-5 kuruş kazanıcam derken daha büyük melağlar elinizden uçup gidiiyo

-post sayısı 0 a yakın insanlarla forumda belli bir seviyeye gelene kadar hiç bi koşulda yüzyüze olmadan iş yapmayın

-burda zaten birbirini tanıyan tanıyo bilen biliyo o yüzden bazı koşulları herkes sağlarsa bu tür aksaklıkların en aza indirgeneceğini ümiit ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

adminler ne yapsın arkadarşlar.. adam gitsin sen nasıl benim üyemi dolandırırsın diyerek adamın gırtlağınamı sarılsın.

girtana mi yapişsin diorz yukarıyı bi okusana arkadaşım..ortak bi hawuz oluşturulsun diorz...
  • dostum çok geçmiş olsun...haram olsun o aldığı para..burnundan gelsin inşallah....
    arkadaşında dediği gibi muhakkak ADLİYEYE GİT!!!!!!....sen istemiyorsan BENİM İÇİN GİT!!!!!!!!
    hakkını bırakma bu pis heriflerde...en sinir olduğum şeydir hayatta HAK mevzusu...
    şimdi hiç uğraşamam,giden gitti, SAKIN DEME!!!!!!.....muhakkah ama muhakkak git kardeşim....
    tekrar çok geçmiş olsun
  • Gecmis olsun dostum

• BEN ARTIK DAYANAMIYORUM BU BUGÜN KAÇINCI TOPİC
    DOLANDIRICILIĞI YAPAN MAHLUK BU KADAR MUHTAÇ VE
    ACİZ MİSİN BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM YAZIKLAR OLSUN SEN VE SENİN GİBİLERİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGEREK -- 20 Eylül 2005, 21:58:41 >
  • Ortak havuz olayı güzel bir düşünce ve destekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: klad

arkadaşlar böyle adamlara inanmayın bu adama benim 150 ytl param gitti yakalarsam bu adamı anasını ....... kusura bakmayın terbiyesizce yazdığım için arkadaşlar adamın adı ahmet uslu gerçek adı serdar güzelyurt arkadaşlar benim başım yandı sizin yanmasın adamın msn adresi uslu_85@hotmail.com ben bu adamla 7 farklı isimle konuştum ve bana her seferinde yerini farklı söyledii yok denizlideyim yok iskenderun yok hatay şimdide antakya mı diyo bu şerefsizin evladı.. bakın arkadaşlar ben uyarımı yaptım ama siz hala almak isterseniz orasına karışmam... bunun gibi sütü bozuklara başka bişey verilmez!!!!!!!!!!!

arkadaşlar ben klad nickli bu arkadaşla tanıştım.o da aynı kişiye para kaptırmış.ve adamın telini aramış sizin peşinizi bırakmıyacam.sizi bulacam ve .....falan demiş.adamlarda bizle uğraşma demişler yoksa seni de aileni de yakarız demişler.o da bırakmış peşlerini.

napcam bilmiyorum.nasıl kendilerine güveniyorlar bu kadar.bu arada ilginize çok teşekkürler.Allah hepinizden razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 20 Eylül 2005, 22:17:14 >

• Geçmiş olsun arkadaşım. En iyi yol elden ürünü teslim alıp, yine elden ödemeyi yapmaktır.
  • dostum bunları da dilekçene yaz, hatta arkadaşla birlikte gidinde verin. Korkma ya! İyi ozaman bizde para verekde bizide tehdit etmesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.