Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM !!! SAHİBİNDEN.COM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu olayı sizlerde yaşamayın diye yazıyorum sahibinden.com sitesine bir ilan verdim ve birisi arayıp ürünü almak istediğini söyledi bende çok ucuz bişey sattığım için ücretin hesabıma yatırılmasına pek önem vermedim almak isteyen kişi öyle düzgün ve kibar konuşuyordu ki güvenip paketi kargoya verdim 2 gün sonra birisi beni aradı ve ben sizden galaxy s3 istedim siz bana ne gönderdiniz diyerek beni dolandırıcı yerine koydu sonra adamla konuştuğumda dolandırıcının tezgahını anladım benim adres bilgilerimi kendi adresiymiş gibi kullanıp birinden bu telefonu satma yalanıyla telefon ücretini istemiş benim verdiğin paketin takip no sunu da ücreti istediği kişiye vermiş alıcıda paketin kargoya verildiğini görünce güvenip ücretini ödemiş şu an adam benim dolandırıcıyla işbirliği yaptığımı düşünüyor tazminat davası açacağını söyledi çok moralim bozuk beni resmen alet olarak kullandı bilmiyorum dolandırılan kişi bi telefon için dava açarmı . dikkatli olun arkadşlar bu internet işleri şakaya gelmez başınıza büyük işler açılabilir ben şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

• Hocam arayın adamı durumu izah edin.Siz de arada mahvolmayın.
    İşin peşini de bırakmamanızı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadas çok çeşit türemiş kısırlastırmak lazım bunları. geçmiş olsun
  • baya çakal adammış
  • gördükte bölesini görmedik ne yöntemleri çıkmış bu işlerin.
  • Adam zekasını daha başka yerlerde kullansaydı şuan Cern'de çalışıyor olurdu.
  • vay arkadaş neler var yaaa
  • Adam nirvanaya ulaşmış
  • Yok artık yahu. Adam yememiş içmemiş bunun için kafa patlatmış heralde aklı böyle şeylere çalışçağına daha yararlı şeylere çalışsaydı yukarda arkadaşın dediği gibi cern e giderdi.
  • bence bu topic sorunlu alışverişlere eklenmeliki diğer vatandaşların haberi olsun. ikinci ele girenlerin kaçı konudışına takılırki.
  • Sana hiçbirşey olmaz. Sen adamla hiç muhatap olmamışsın.

Geçmiş olsun.
  • Hocam aynısı 2 yıl önce bana da olmuştu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama adamın ismi Yasin tekle'ydi.
  • oha bu konuyu en başa almalı, adam iki kişiyi aynı anda dolandırmış birinin sayesinde diğerini :S
  • yuh lan film gibi
  • Konu hortlamış resmen.
  • Adana ?
  • Bu konu nasıl tutmamış hayret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin peşini bırakıp adamı iyce şüphelendirmeyin adamla birlikte dolandırıcı pezevengin peşine düşmeye bakın
  • 1 sene önce verseydin bu gazı.
  • Olayın üzerinden uzun bir zaman geçti şimdi şans eseri konuyu gördüm merak edenler için yazıyorum hiçbirşey olmadı :) dolandırıcı belkide dışarıda elini kolunu sallaya sallaya geziyordur ama ahirette kurtulamaz benden :) bana açılan bir dava yok ama olayın olduğu günü hayatım boyunca unutmam öğrenci evinde kalıyordum paraya ihtiyacım olduğu için neyim varsa satmaya başlamıştım 5 lira bile büyük bir paraydı o zamanlar sattığım şey ise 10 liralık alakasız kimsenin almaya tenezzül etmeyeceği bişeydi kablosuz modem antenimi satmaya çalışıyordum çünkü modem antensizde yakın mesafeden çekiyordu diyeceksiniz ki modemi komple niye satmadın ? eğer satsaydım internetsiz kalacaktım :) satılacak tek o ve telefonum kalmıştı daha sonra satılanlar arasına çok sevdiğim telefonumda katılmıştı şimdi komik geliyor bana bunlar aklıma geldikçe gülüyorum :) evinden uzakta öğrencilik zordur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.