Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM sahibinden.com alışverişimde oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
18.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMidnight

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

kutudan ne çıktı ? hıyar mı?

Sen çıkmışsın

çok gomiksin bebe.
  • quote:

bu konuya böyle cevap yazdığına göre senin kadar olamam :) bir konu varken o konuya alakasız geyik yorumlar yapanlara gelemiyorum
  • Yurtdışı telefon satışı yapan bir site buldum. Glaxy Note pasaport kayıtlı 900 TL.

http://www.uygundukkan.com/urun/samsung-galaxy-note-gt-n7000/5

Bu siteyi bilen kullanan var mı? Paypal kullanıyorsa alıcam telefonu. Ne dersiniz?
  • quote:

quote:

bu konuya böyle cevap yazdığına göre senin kadar olamam :) bir konu varken o konuya alakasız geyik yorumlar yapanlara gelemiyorum

bende gelemem de. ne çıktı sorusuna cevap vermemiş nedense. hıyar çıkabileceği şüphesini kuvvetlendiriyor.

bu arada bende dün kardeşime optimus me alacaktım 220 tlye. satan kişi önce parayı göndermemi sonra teli kargolayacağını söyledi. ben ise sanalpazardan işlemleri yapalım dedim. fakat sonra msj atmış telefonu sattım diye.

• Merhaba Arkadaşlar,

PTT ile ilgili dolaylı olarak bir sıkıntımız oldu.Benim akıllı yeğenim fırsatzamanı.net'ten 300 TL'ye PTT ile ödemeli olarak Nokia(!) C7 almış.Bugün kendisine APS ile gönderilen kargosunu teslim almak için PTT'ye gidiyor.Sağ olsun PTT görevlisi,ödemeyi yapmazsa paketi veremeyeceğini belirtiyor.Bizimki de heyecanla kendini mecbur hissederek ödemeyi yapıyor,alıyor.Aldığı paketi açıyor bir de bakıyor ki içinden bir tane bitkisel ilaç şişesi çıkıyor.Doğal olarak şok oluyor.Hemen adı geçen sitenin sözde müşteri hizmetlerini arıyor fakat cevap verilmiyor.Oradan hemen İlçe Hakem Kuruluna gidiyor.Oradaki bir memur kendi telefonuyla adı geçen sitenin sözde müşteri hizmetlerini arıyor,galiba farklı bir numara olunca ona hemen cevap veriliyor.Memur amca durumu anlatıyor,onlar da bir yanlışlık olduğunu,telefonu göndereceklerini söylüyorlar ve birkaç saat içinde bu kez Aras Kargo vasıtasıyla telefonu gönderiyorlar.Şu anda kargo yolda.Yalnız şundan eminim ki bu telefon orijinal Nokia C7 filan değil.Zira kısa bir araştırma yaptım ve şikayetvar.com'da bunların üçkağıdına maruz kalmış bir şahsı buldum.C7 Çin malı çıkmış.

Hasılı parayı nasıl kurtarabiliriz?Gelecek olan kargoyu kabul etmeden geri göndersek,parayı geri alabilir miyiz?Bu konuda bir fikri olan var mı acaba?Neler yapabiliriz?

İyi forumlar.

• qorseas;

şimdi uzun uzun yazardım ama vaktim yok,

internette aratacağınız kelimeler, mesafli satışlar, tüketici hakları, internetten satışta tüketici hakları

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

Evet arkadaşlar dolandırıldım.Sahibinden.com aracılığıyla bir kişiyle iletişime geçtim.Bana 2.el bir Samsung galaxy nexus satacaktı.Fiyatta anlaştık ve PTT kargo ile kapıda ödemeli olarak yolladı.Fakat trajedi ödemeyi yapıp kargoyu açmamla ortaya çıktı. PTT kargo ile kapıda ödemeli olarak gelen ürünleri parasını ödemeden kontrol etme imkanınız olmuyor haliyle.Bende güvendim karşımdaki insana ve hatrı sayılır bir parayı kaptırdım.Fakat şuanda savcılığa suç duyurusunda bulundum ve PTT hesabına bloke koydumdum para henüz alıcıya ulşamadan.Bakalım süreç nasıl işleyecek.Umarım adalet tecelli eder ve suçlular yakalanır.Siz siz olun kapıda ödemeli olarak yüklü alışverişler yapmayın.İnanın çok üzgünüm.Aza temah ettik çoğu kaçırdık.Bu mesajı başkalarının aynı tongaya düşmemesi için yolluyorum.Burada hatalı olan benim farkındayım.O yüzden siz düşmeyin.Hayırlı geceler. Mebla 550TL.

Öncesi yapılabilecek aslında pek de birşey yok; ama en azından satış sonrası iş işten geçmeden ihtyatlı davranmışsınız, inşallah paranız sizde kalır. Bilmiyorum sahibinden'le de irtibat halinde misiniz, sahibinden.com'a da durumunuzu bildirin, kısa vadede dönüş yaparak ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar gibi geldi bana.

quote:

Orijinalden alıntı: tiyansan1925

http://www.facebook.com/sefa.sefaa.52

bu kişiyi tanıyormusunuz ? tanıyorsanız lütfen yardımcı olun bana dolandırdı beni internetten telefon satıyordu hesabına 1200tl para yatırttırdı ve ulaşamıyorum şimdi kendisine lütfen yardımcı olun bana tanıyan bilen varsa bu dolandırıcıyı... istanbul da askeri personel oldugunu soyledı ve öyle bir yalanlar attı ki inanmamak güvenmemek imkansızdı resmen. telefonu hala açık arıyorum açmıyor farklı numaralardan arıyorum açıyor yuzume kapatıyor. lütfen ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. banka hesap numaralarına kadar mevcut elımde yatırdıgım dekont da mevcut facebook hesabına kadar ekledı benı guvenını kazanmam ıcın ama arkadaşları var duvarında felan hepsıne tek tek msj gönderdim bu kişiyi tanıyorsanız lutfen yardımcı olun dolandırdı beni tanıyan bilen varsa inşallah yardımcı olurlar.

sahibinden.com daki üyelik adı : AlparslanEksioglu
    cep telefon numarası : 0 532 100 03 97
    Banka Hesap numaraları : Ziraat Bankası - 4446 7606 3959 7668 (Erdal Günay) adına kayıtlı hesap
    FinansBank - 5311 5701 7200 5770 (Erdal Günay) adına kayıtlı

ben ziraat bankasına göndermiştim tam tamına 1200tl içim acıyor şu an resmen kendi aptallığıma yanıyorum. yalan değil benim suçum tabiki de çok iyi biliyorum fakat artık olan olmuş şu dakikadan sonra bununla ilgili neler yapabilirim bu konuda yardımcı olabilcek arkadaşlar var ise çok sevinirim.

evet haklısınız hata bende ama öyle bir konuştu ki inandım her insanın bi boşluğu olur mutlaka o boşluğumu yakaladı bu kişide. savcılığa başvurdum ses kayıtlarına kadar herşeyi yaptım delil olarak sundum. istanbul karagümrükte oturuyormuş inşallah yakalanır. paramı alabilirmiyim acaba geri yakalanırsa. facebook adresi kendisine ait olduğuna eminim diyebilirim. cünkü karagümrük sayfalarında profilini paylaştım ve dolandırdı benı yardımcı olun yazdım heryere. görmüş hepsini ve küpürmüş deli gibi aradı beni telefonla. tehditler küfürler ardı arkası kesilmiyor resmen. paramı aldıgını da itiraf ettirdim ve hepsını ses kaydı yaptım. inşallah bir an önce bulunur ve cezasını çeker ve inşallah paramı geri alabilirim az bi para değil 1200tl çünkü siz siz olun 1 tl bile göndermeyin bu devirde hakkaten babanıza bıle guvenmeyın cok dogru bı laf...

Birader sen hatanı telafi edebilmek adına sanırım herşeyi yapmışsın, sözkonusu satıcının parayı teslim aldığını itiraf ettiği ses kaydını akledip almansa zaten sizi tek başına haklı çıkarabilecek bir kanıt olur bence. Fakat bu mes'eleyi adliye binalarına taşımadan önce elinizde ne tür deliller olduğunu kendisine belirtirseniz belkide paranızı geri iade etme yolunu tercih eder. Fakat kendisi hakkında dava açacak olursanız, maddî açıdan size yük olan bütün masrafları ödetecek şekilde tazminata mahkûm edin; yani avukat tuttuysanız avukat ücretini, başvuru ücreti, dosya parası vs... gibi isimler altında ücret ödemişseniz onları gibi her türlü masrafı toplayıp, daga fazlasını değil, tutan meblağ kadar tazminata mahkûm edin eğer imkânınız varsa ve bu süreç uzun sürmeyecekse derim ben.

• Artik Kimseye Güven Kalmamiş, Ptt Kargo'da Artik Bu Uygulamadan Vazgeçmesi Gerekiyor, ßenim ßaşımda ßir Olay geldi Kısaca ßende anlatayim.
    Geçen Ay Sahibinden.com Araciliği ile 6700 cLasic Telefonu ilani Veren Birini Gördüm, Onla Mesaj Yolu ile irtibata Geçtik Garantili, ve Temiz Bir Telfon oldugunu söyledi Ve Israrla Cep Numarasi istememe Rağmen Cep Telefon Numarasini Vermedi, Benim Hiç Bilgim Yoktu Bu Kapida ödemeli nasil bir uygulama diye, Kapida Ödemeli ile Yola Dedim Ben Şubeden alirim dedim şubede yakın oldugu için, Aradan 3 Gün Geçti Şubede Oldugunu öğrendim telefonun.
    Ptt Tanıdık oldugu için Bana Telefonun Geldigini Söyledi Bende onun yan tarafina geçtim Telefon açtim, Bi Baktim Tuşları Kaymış ve Garantisiz Bir Telfon oldugunu gördüm, Ptt Memuruna ben Bunu Almiyorum dedim Söylediği gibi cikmadi Mehmet abi dedim, Ptt Memuru Memet Abi ile Biraz Kapiştik :) Parayi Vereceksin diyo bende Vermiyorum dedim, Sen kutuyu actin filan dedi bana, Ona rahat ol dedim Kutuyu Tekrar Eskisi Gibi Yaparim Dedim, Yok olmaz filan Şef'i Aradi Şefte Yok Dedi, Ve Mehmet Abi Ben Gidiyorum Dedim ne yaparsan yap dedim ve parayi vermeden ciktim gittim. Mehmet Abi Tekrar Onu Herhalde Alıcı Gelmedi Diye Tekrar iade etmiş, Yani Parayi Verseydim ilk başta Arizali Telefonu Alacaktim, ve Bu Devirde Kimseye Güven Olmuyor Gibi, Gözünle Görmediini Elinle Tutmadigini Almicaksan Kardeşim, 100 de 200 de fazla ver için rahat olur
    saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Casper_C

quote:

Evet arkadaşlar dolandırıldım.Sahibinden.com aracılığıyla bir kişiyle iletişime geçtim.Bana 2.el bir Samsung galaxy nexus satacaktı.Fiyatta anlaştık ve PTT kargo ile kapıda ödemeli olarak yolladı.Fakat trajedi ödemeyi yapıp kargoyu açmamla ortaya çıktı. PTT kargo ile kapıda ödemeli olarak gelen ürünleri parasını ödemeden kontrol etme imkanınız olmuyor haliyle.Bende güvendim karşımdaki insana ve hatrı sayılır bir parayı kaptırdım.Fakat şuanda savcılığa suç duyurusunda bulundum ve PTT hesabına bloke koydumdum para henüz alıcıya ulşamadan.Bakalım süreç nasıl işleyecek.Umarım adalet tecelli eder ve suçlular yakalanır.Siz siz olun kapıda ödemeli olarak yüklü alışverişler yapmayın.İnanın çok üzgünüm.Aza temah ettik çoğu kaçırdık.Bu mesajı başkalarının aynı tongaya düşmemesi için yolluyorum.Burada hatalı olan benim farkındayım.O yüzden siz düşmeyin.Hayırlı geceler. Mebla 550TL.

Öncesi yapılabilecek aslında pek de birşey yok; ama en azından satış sonrası iş işten geçmeden ihtyatlı davranmışsınız, inşallah paranız sizde kalır. Bilmiyorum sahibinden'le de irtibat halinde misiniz, sahibinden.com'a da durumunuzu bildirin, kısa vadede dönüş yaparak ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar gibi geldi bana.

quote:

bu kişiyi tanıyormusunuz ? tanıyorsanız lütfen yardımcı olun bana dolandırdı beni internetten telefon satıyordu hesabına 1200tl para yatırttırdı ve ulaşamıyorum şimdi kendisine lütfen yardımcı olun bana tanıyan bilen varsa bu dolandırıcıyı... istanbul da askeri personel oldugunu soyledı ve öyle bir yalanlar attı ki inanmamak güvenmemek imkansızdı resmen. telefonu hala açık arıyorum açmıyor farklı numaralardan arıyorum açıyor yuzume kapatıyor. lütfen ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. banka hesap numaralarına kadar mevcut elımde yatırdıgım dekont da mevcut facebook hesabına kadar ekledı benı guvenını kazanmam ıcın ama arkadaşları var duvarında felan hepsıne tek tek msj gönderdim bu kişiyi tanıyorsanız lutfen yardımcı olun dolandırdı beni tanıyan bilen varsa inşallah yardımcı olurlar.

Banka Hesap numaraları : Ziraat Bankası - 4446 7606 3959 7668 (Erdal Günay) adına kayıtlı hesap

ben ziraat bankasına göndermiştim tam tamına 1200tl içim acıyor şu an resmen kendi aptallığıma yanıyorum. yalan değil benim suçum tabiki de çok iyi biliyorum fakat artık olan olmuş şu dakikadan sonra bununla ilgili neler yapabilirim bu konuda yardımcı olabilcek arkadaşlar var ise çok sevinirim.

evet haklısınız hata bende ama öyle bir konuştu ki inandım her insanın bi boşluğu olur mutlaka o boşluğumu yakaladı bu kişide. savcılığa başvurdum ses kayıtlarına kadar herşeyi yaptım delil olarak sundum. istanbul karagümrükte oturuyormuş inşallah yakalanır. paramı alabilirmiyim acaba geri yakalanırsa. facebook adresi kendisine ait olduğuna eminim diyebilirim. cünkü karagümrük sayfalarında profilini paylaştım ve dolandırdı benı yardımcı olun yazdım heryere. görmüş hepsini ve küpürmüş deli gibi aradı beni telefonla. tehditler küfürler ardı arkası kesilmiyor resmen. paramı aldıgını da itiraf ettirdim ve hepsını ses kaydı yaptım. inşallah bir an önce bulunur ve cezasını çeker ve inşallah paramı geri alabilirim az bi para değil 1200tl çünkü siz siz olun 1 tl bile göndermeyin bu devirde hakkaten babanıza bıle guvenmeyın cok dogru bı laf...

Birader sen hatanı telafi edebilmek adına sanırım herşeyi yapmışsın, sözkonusu satıcının parayı teslim aldığını itiraf ettiği ses kaydını akledip almansa zaten sizi tek başına haklı çıkarabilecek bir kanıt olur bence. Fakat bu mes'eleyi adliye binalarına taşımadan önce elinizde ne tür deliller olduğunu kendisine belirtirseniz belkide paranızı geri iade etme yolunu tercih eder. Fakat kendisi hakkında dava açacak olursanız, maddî açıdan size yük olan bütün masrafları ödetecek şekilde tazminata mahkûm edin; yani avukat tuttuysanız avukat ücretini, başvuru ücreti, dosya parası vs... gibi isimler altında ücret ödemişseniz onları gibi her türlü masrafı toplayıp, daga fazlasını değil, tutan meblağ kadar tazminata mahkûm edin eğer imkânınız varsa ve bu süreç uzun sürmeyecekse derim ben.

Haberleşmenin gizliliğini ihlal

MADDE 132 -
    1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlali haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması
    MADDE 133 -

1) Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki aydan altı aya kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Yukarıdaki fıkralarda yazılı fiillerden biri işlenerek elde edildiği bilinen bilgilerden yarar sağlayan veya bunları başkalarına veren veya diğer kişilerin bilgi edinmelerini temin eden kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis ve bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu konuşmaların basın ve yayın yoluyla yayınlanması halinde de, aynı cezaya hükmolunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

quote:

Orijinalden alıntı: Casper_C

quote:

quote:

Haberleşmenin gizliliğini ihlal

MADDE 132 -
    1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlali haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması
    MADDE 133 -

1) Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki aydan altı aya kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Yukarıdaki fıkralarda yazılı fiillerden biri işlenerek elde edildiği bilinen bilgilerden yarar sağlayan veya bunları başkalarına veren veya diğer kişilerin bilgi edinmelerini temin eden kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis ve bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu konuşmaların basın ve yayın yoluyla yayınlanması halinde de, aynı cezaya hükmolunur.

Bana kalırsa sözkonusu anayasa maddeleri %99 ihtimalle üçüncü şahıslara hitap ediyor.
    Hemen yalın bir şekilde düşünelim;
    Mesela ben Ahmed’le yüzyüzeyken aramızda geçen konuşmaları(n tamamını ya da bir kısmını) bazı şahıslar da işitmişse şâhid sıfatiyle ifade verebilirlerken, telefon görüşmelerimiz ya niçin delil niteliği taşımazmışmış? Görgü şâhidlerinin tanıklığından belki 100 kat daha geçerli ve iknâ edicidir. Ki burada üçüncü şahısların herhangi müdâhalesi de sözkonusu değil, arkadaş sadece konuşmaları elindeki imkânıyla kaydetmiş, aferin çok da güzel yapmış.

Bir kere daha başka bir şekilde izah edecek olursak, madde 132 ve madde 133;
    “Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse” derken de
    “Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse” derken de
    “Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi” derken de
    “Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden 'bir üçüncü şahıs' " demeye getiriliyor.

Sen hiç tasalanma, endişe etme kardeşim, avukata bir sor bak, %99 ihtimalle sözkonusu maddelerin ifade ettiğim şekilde algılanması gerekiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper_C -- 16 Eylül 2012; 19:36:16 >

• “senin dediğin mantıklı ama yargıda 2 kere 2 dört etmiyor malesef ses kayıt olayı çok farklı bir durum
    Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları,
    taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir
    aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı
    ile kaydeden kişi”

Tarafların herhangi birinin rızası olmaksızın demeside dolandiran kişininde rızası olacak bence alış veriş yaparken karşıdaki kişinin rızası alınmalı ben bu konuşmaları kayıt ediyorum rizan varsa ürünü alacağım yoksa almayacagim demeli karşı tarafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

“senin dediğin mantıklı ama yargıda 2 kere 2 dört etmiyor malesef ses kayıt olayı çok farklı bir durum
    Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları,
    taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir
    ile kaydeden kişi”

Tarafların herhangi birinin rızası olmaksızın demeside dolandiran kişininde rızası olacak bence alış veriş yaparken karşıdaki kişinin rızası alınmalı ben bu konuşmaları kayıt ediyorum rizan varsa ürünü alacağım yoksa almayacagim demeli karşı tarafa

Hayır hayır bence öyle değil.
    “taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir
    ile kaydeden kişi” yani bir üçüncü şahıs. Peki neden böyle, açıklayalım;
    “Taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın” diyor, kişinin kendi kendisinin rızâsını temin etmesi gibi bir durum sözkonusu olamayacağından açık ve net bir şekilde üçüncü bir şahıs kastolunuyor.
    Dikkât edelim, herhangi birinin rızası olmaksızın; ya benim ya Mehmed’in mesela…
    Ve yine bakın, Ergenekon davası sürecinde kimi suç delili olarak ses kayıtları üçüncü şahıslar tarafından deşifre olunuyor ve bu ses kayıtları kamuoyuyla paylaşılıyor, bu süreçte de muhâlif cepheler kânûnlara aykırı olarak özel hayatın gizliliğinin ihlâl edildiğini vs… söylüyorlar. Gerçekte bu uygulamaların doğruluğu yanlışlığı üzerinde elbetteki duracak değilim, sadece bir örnek verdim.
    Fakat arkadaşımızın düştüğü sözkonusu mes’elede üçüncü şahıs mahıs olmadığından kendisi de rahat olmalı ve elinde bu kadar güçlü deliller varken davasından vazgeçmemelidir bence.

• En mantıklısi avukata danışmak dinleme ve ses kayıt işlemleri sadece ve sadece savcılık tarafı ile yapılabilir diye duymuştum. Hayirlisi olur inşallah

• quote:

quote:

Sen çıkmışsın

• Hayırlısı olsun. İnşallah hızlı ve kesin çözüme ulaşırsınız lehinize..
  • quote:

evet arkadaşlar beni dolandıran şahıs ile ilgili yeni deliller aldım ve savcılığa ek delil olarak sundum.
    bunlar şu şekildedir;

1- şahısın İstanbul Karagümrüksporlu oldugu ve karagümrükte te oturduğu, her gün oradaki lokale takıldığı,
    2- şahısın yeni telefon numarası şu an aktif durumda olan açık durumda : 0 537 279 95 83
    3- facebook ve cep telefonuma yeni gönderdiği mesajlar ( parayı aldığını söylüyor ve beni vurmakla öldürmekle tehdit ediyor)
    4- onunla ortak çıkan bir bayan arkadaşıma facebooktan mesaj yoluyla bana parayı gönderdiğini belirten bir mesaj içeriği

bu işin sonu ne olur arkadaşlar.ne zaman sonuçlanır. bu şahsın aranması çıkmışmıdır acaba ? bu konuda yardımcı olabilcek olan varsa çok sevinirim. teşekkürler..

Kardeş, tebrik ediyorum seni.
    Tehditlere şantajlara aldırmamaya ve davanın da sonuna kadar arkasında durmaya devam et ve eğer avukat tutmuşsan kesinlikle telefon ücretinin yanında sana ödettiği bedellerin tümünü geri alabilecek şekilde tazminata mahkûm et.

Kendisini ne zannediyor böyleleri..!

Sanırım avukat tutmadın ki bu soruları soruyorsun?

• quote:

evet malesef avukat tutamadım şu an ona durumum yok ama elimden geleni ardına koymucam sonuna kadar arkasındayım bu davamın.

Anlıyorum, eğer bu durumda davanız lehinize sonuçlanırsa benzer sorunlar yaşayan ve yaşayacak arkadaşlar için çok güzel bir örnek olacak. Hem bu seferlik lehinize sonuçlanmasa bile ileride yine aynı şekilde dava açabilirsiniz.
  • Sayın Gökmenoz arkadaşım

www.uygundukkan.com adresinden kesinlikle alışveriş yapma çünkü şahıslar dolandırcı,Telefonları simfree pssaport kayıtlı diyerek fiyatıda düşük ucuz gösterek insanları düşürmeye çalışıyorlar.İnşallah almamışssındır.Şu siteye sırf senin için üye oldum.

Bu mesajı sitenin kendi reklamını yapmak içinde atmış olabilir.Arkadaşlar Lütfen dikkatli olun 3 kuruş aişağı olsun derken eldekinden de olmayın.

Herkese iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukeyyup

Sayın Gökmenoz arkadaşım

www.uygundukkan.com adresinden kesinlikle alışveriş yapma çünkü şahıslar dolandırcı,Telefonları simfree pssaport kayıtlı diyerek fiyatıda düşük ucuz gösterek insanları düşürmeye çalışıyorlar.İnşallah almamışssındır.Şu siteye sırf senin için üye oldum.

Bu mesajı sitenin kendi reklamını yapmak içinde atmış olabilir.Arkadaşlar Lütfen dikkatli olun 3 kuruş aişağı olsun derken eldekinden de olmayın.

Herkese iyi geceler

Nasıl böyle bir kanı ya vardın alışveriş yaptın da ürün mü gelmedi?

• Değerli arkadaşlarım,

Bu 532 100 03 97noya sahip dolandırıcıdır.

Bu kişi gecemi gündüzüme katarak alın terimle kazandığım paramı aldı dolandırarak. Bende sizler gibi mağdurum fakat sizlerden çok çok fazla dolandırdı beni. Hemen işi adalete teslim ettim. Mahkeme kararı çıktı ve mahkemeye gideceğim.
    Sizden ricam bu adamdan canı yanan herkesin gelmesi şahit olmanız. Mahkeme tarihini veriyorum.

SANIK: SEFA GÜNAY
    Mahkeme : İstanbul 52. Asliye Ceza Mahkemesi
    Duruşma Günü: 14/02/2013
    Saat: 10:45
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.